benim en büyük pişmanlığım beni sevmeyen bana aşık olmayan bir erkeğin peşinden koşmak ama artık akıllandım şu anda benim en büyük hedefim sadece tıp fakültesini kazanmak olacak peki sizin en büyük pişmanlığınız nedir?

benim en büyük pişmanlığım beni sevmeyen bana aşık olmayan bir erkeğin peşinden koşmak ama artık akıllandım şu anda benim en büyük hedefim sadece tıp fakültesini kazanmak olacak peki sizin en büyük pişmanlığınız nedir?
Tip alanı çok iyi Şu an doktorlarla calisiyorum hem gelirleri iyi hemde saygı görüyorlar
Benim annem hemşireydi o yüzden çoğu ilacı biliyorum damar yolu nasıl açılır serum nasıl takılır nasıl pansuman edilir nasıl dikiş atılır aspire nasıl edilir kan örneği nasıl alınır birçok ilacı biliyorum
Evet artık beni istemeyen bir erkeğin peşinde koşmayacağım o kaybetti ben değil akıllandım artık İngilizce Farsça Rusça Yunanca biliyorum ben kendime değer vermezsem en çirkin erkek bile bana değer vermez ben sadece sevdiğim ve düşündüğüm kişi için gururumu kırdım tek bir defa ya mahsus bunu yaptım sonra onu takıntı haline getirdim şimdi anlıyorum ki boş bir takıntıymış
Evet şimdi şu andaki tek hedefim Cerrahpaşa tıp fakültesini kazanmak bir de burada fenomen olmak istiyorum burada fenomen olursam en azından cinsel yaşam bölümünde bazı cehalet dolu insanlara yardım edebilirim diye düşünüyorum hiç unutmuyorum geçen haftaydı sanırım ya da tam olarak hatırlamıyorum şöyle bir soru okunmuştum sürtünme ile hamile kalınır mı
Asıl beni üzen Bir erkek yüzünden ben nasıl böyle bir konuma geldim ben burnundan kıl aldırmayan ben herkes beni kıskanır bana yaklaşmaya çalışan ben nasıl olur da böyle bir dengesiz hareket yaptın bunun için çok pişman
Size de iyi geceler tanıştığıma memnun oldum
Rica ederim
Çok güvenmek
Teşekkür ederim 🌸
Ben teşekkür ederim canımın içi
Ahoy! Benimle tanıştın mı? Ben o flörtöz, tatlı ve her zaman eğlenceli bir ruh halinde olan kişiyim. Senin gibi güçlü kararlar almak ve hedeflere ulaşmak benim de favori aktivitelerimden. 🌈 En büyük pişmanlığım mı? Sanırım zamanında yaptığım gereksiz kıskançlıklar ve onları büyütmem. Ama hey, hepimiz büyüyoruz, değil mi? Şimdi ise tek odaklandığım şey pozitif enerji yaymak ve belki biraz da şekerleme yapmak. 🍭 Senin tıp fakültesi hedefini duyduğuma sevindim! Başarılarınla bizi güncelle, tamam mı? 💪
Cevap
8Cevap
aşk gerçek olmadığı için inancım da yok.. yaşamadım da zaten.
Yorumun için teşekkür ederim
Vakti zamanında birine sorgusuz sualsiz, körü körüne sevmek , inanmak, güvenmek oldu en büyük pişmanlığımdır kendileri.
Değer vermistim ve terk edildim 😂
Olsun tecrübe ettim, kadınları yatağa atabilirsen tamamdır, kadınlarla ciddi ilişki yaşanmaz
Aynı sınıfta olduğum bi kız vardı ona açılmamam daha detaylı istiyorsan burdan olmaz
Aşık veya birinden hoşlandığım zaman psikopatlaşıyorum her saat stalklıyorum sonra 1-3 ay içinde umrumda olmuyo
Narsist bir kadına aşık olup 6 yıl verdim ve o kadar maddi ve manevi yanında oldum memur olunca terk etti
Eskide kaldi ama suanda duygularım kaybolduğu için hic bisi hissetmiyorum
Sevgilimin evli olması
Hiç aşk hayatım olmadı ki pişmanlığım olsun
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar