Hataymış keşke hiç var olmasaymış dediniz mi?
Ben bir kez dedim, keşke hiç var olmasaymış yaşanmasaymış, sonsuz evrende binlerce ihtimal arasında beni bulmasaymış.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hataymış keşke hiç var olmasaymış dediniz mi?
Ben bir kez dedim, keşke hiç var olmasaymış yaşanmasaymış, sonsuz evrende binlerce ihtimal arasında beni bulmasaymış.
hepsini hata olarak görüyorum ki ben hiç kimseye ömrümde demedim ki iyi ki tanıdım iyi ki sevdim zamanında demedim mesela hepsine ama istisnasız bak hayatıma kim girip çıktıysa hepsine keşke tanımasaydım resmen ceza gibi seni tanıyacağıma o günü silseydim de karşılaşmasaydım demişimdir hepsinden pişmanım simalarını isimlerini onlara dair her ne var ise hiç bi şeyi hatırlamak istemiyorum ve düşününce bile içimden öğürtü geliyor tabii bunları içimde yaşıyorum genel anlamda kendime gene zararı
Elbetteki hatalarimiz oluyor ama hiçbir zaman keşke olmasaymis demedim yaşanması gerektiğini onlarında bir anlamı olduğunu hep bildim ve kabullendim
Tabii ki yaptım hata yapmayan insan sayısı bana göre oldukça azdır. En azından bu yaptığım hatalar sayesinde insanları çok daha iyi tanıyabildim.
Cevap
9Cevap
Aşkta hata yapmadım çünkü aşkı bulamadım ya da o beni bulamadı 🥺🥺 sjssjsj
Hemde evlenerek hayatımın en büyük yanlışını yaptım
Çok sevdim, çok bağlandım en büyük hatam bu. Senin şu yazdıklarının altına imzamı atarım.
Yapmadım , peygamber gibi adamım ben
Maşallah 😄
sevdiğim adam benim yaptığım en büyük hata:)
Yok ya unuttum gitti dhshsj
İllaki hatalar olabiliyir...
Aşkın kendisi bir hata zaten.
Hayat neler getiriyor ya.. oda unutulucak. .
Çokça
Cok hemde
Cogu kez yaptım
Yaptım
Hayır daha olmadım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?