Kız ile buluştuktan sonra soğumaya başladı, neden?

1 haftadır sanaldan tanıştığım popüler bir kız var ve yazı üzerinden çok iyi gidiyordu genellikle anında yazıyordu en kötü 2-3 saat beklemişliğim vardır. Herneyse en son buluşalım dedik ve yüz yüze buluştuk ben heyecan yapıp tuhaf davrandım, ilk buluşmalar için normaldir dediler bana ama buna rağmen rahat 1 saat falan oturduk çay içtik konuştuk yani hatta en sonunda güzelce vedalaştık. Şimdiye kadar her gün yazıyordum ve o gün sadece akşam 8'de bugün hoş geçti, seninle tanışmak güzeldi. Yazdım ve bana sabah 8e kadar cevap vermedi. Müsait olduğuna 100% eminim çünkü sosyal medya hesapları ile ilgileniyordu vs.

Mesajıma bilerek bu kadar geç yazdığına inanıyorum sabah 8'de "senle de öyle" dedi o kadar.

Acaba tipimi mi beğenmedi falan dedim ama bunu yüz yüze sormuştum yani beğenmediğini zannetmiyorum eğer nezaketten yüzüme bir şey söylemek istemediyse ayrı tabi.

Üstüne üstlük 2. Buluşmayı dahi konuşmuştuk pozitif cevap verdi bu ani soğukluk ve 1 gün sonra yazma aşırı ters geldi.

Bir arkadaşım şöyle dedi ; her zaman onunla tanışmak isteyen erkekler vardır bu onun için normal yani pek anlam ifade etmiyor. Vs

Ayrıca popüler olduğu içinde gözü çok daha yükseklerde olur falan dendi.

Yanlış bir şey mi yaptım bilmiyorum ben hatayı kendimde arıyorum acaba çok mu tuhaf davrandım çünkü baya heyecan yapmıştım. Ancak 2. Buluşma olursa belli olur onuda bilmiyorum artık. Görüşlerinizi duymak isterim teşekkürler.

Güncellemeler
+1 yıl
Hep yazdığım için de sıkmış olabilirim ama buluşmadan sonra bir şey demek zorunlu hissettirdi yani. Şimdi bir süre susmayı deniyecem ve gerçek hayatta görürsem görmezden gelicem acaba kendisi konuşur mu diye.
Kız ile buluştuktan sonra soğumaya başladı, neden?