İlk görüşmeden sonra kız soğukluk yaptı neden?

Ya sanaldan biriyle konuşuyordum ve üniversiteden çıktı kampüste buluştuk konuştuk. Ben heyecan yaptım galiba biraz tuhaf davrandım falan oradan soğumuş olabilir. Tipimden dolayı olduğunu zannetmiyorum pek ama emin değilim. Her neyse pazartesi görüştük akşama doğru hoş geçti, seni tanımak güzeldi gibi bir cümle kurdum ve kız akşam 8de yazdığıma saba 8de cevap verdi "senle de öyle" diye. Sonra çarşambaya kadar sessiz kaldım ve öğlen vakti gibi aradım onunla görüşüp kendimi daha doğru düzgün ifade etmek için. Arkadaşlarımla kafedeyim falan dedi online ders bir şey geveledi bende yarın o zaman dedim ders aralığını mesaj at dedim tamam dedi kabul etti. Yarın yani bugün de bekledim ama hiç ders aralığını yazmadı bende öğle vakti dayanamayıp tekrar aradım. Çaldı ama açmadı, sonra "aramışsın" diye mesaj atmış ve rahatsız olduğunu söyledi, "yazabilirsin" , yazmış. 3 mesaj yani. Derslerim bitene kadar yazmadım yani 3 saat sonra yazdım dersim bitti vs çok geçmiş olsun ve önemli bir şey konuşacaktım ama bekleyebilir yazdım. Hala cevap gelmedi ve bu akşam geri döneceğini zannetmiyorum yine ertesi gün geri döner. Oysaki görüşme o kadar kötü geçmedi sadece benim ahmaklık tuttu... Neden böyle soğuk olmaya başladı aniden eskiden sanalda çok güzel samimi konuşuyorduk. Beni atmak istese hiç geri dönmeyebilir yani şu an kafam allak bullak oldu. Anlamıyorum.

İlk görüşmeden sonra kız soğukluk yaptı neden?