Benden hoşlanıyor gibiydi sonra soğudu neden olabilir?

Ben yeni üniversiteye başladım ve sınıfta sürekli bir çocukla gozgoze geliyorduk sonradan aynı arkadaş grubunda yer aldık beraber takiliyorduk onun bana diğer kız arkadaşlarımdan daha fazla ilgisi vardı çok ilgiliydi oldukça sessiz bir çocuktu duygularını kolay kolay paylaşan biri değildi bizim ortak arkadaşımız onun en yakiniydi ve yurtta aynı odadaydilar o kişi bana hergun gelip senin hakkında bugün böyle dedi seni söyle begeniyo ne zaman acilacaksin diyordu bende giderek daha çok heveslendim ve ondan hoşlanmaya başladım tam böyle cikicaz bir anda herşeyin kesti ilgisini bıraktı sonradan öğrendim ben bir şey yapmışım ve o hareketimden soğumuş ikilemde kalmış denilene göre benim başkalarından borç para istememmiş ama arkadaşça bir yaklaşımı olsaydı bunu problem etmezdi diğerleri gibi. Ama şu an hiç konuşmuyor benimle ben bunu öğrendiğim zaman tam WhatsAppta ona aciliyordum vazgettim ve arkadaşını azarlamis sen bir şey mi dedin ona ve dediğine göre ben bu sene ilişki istemiyorum onunlada olacağı varsa olur demiş şu an bende onun gibi soğuk yapıyorum 4 haftadır ama yine aynı ortamdayiz ortak arkadaşlarımız var hiç bir şey umrumda değilmiş gibi davranıyorum ama bence soğumasını. Başka bir nedeni var sanki ne düşünüyorsunuz
Benden hoşlanıyor gibiydi sonra soğudu neden olabilir?