Benden hoşlanan ki̇şi̇ soğuk davranmaya başladı. Birdenbire neden soğuk davranmaya başlamış olabilir?

Yaklaşık 2 aydır görüştüğüm bir çocuk vardı. Bana ilgisi vardı bana karşı çok içten ve ince davranırdı zamanla benimde ona ilgim başladı. Özellikle vize haftasında çok yardımcı oldu hatta bana sürpriz bile hazırladı ve ben kötü zamanımdayken çok iyi hissettirdi bana. Geçen gün boş olduğum günde bana dersini çalıştıktan sonra biraz dışarı çıkalım rahatlarsın hem hava alırsın, derdin varsa anlatırsın rahatlarsın demişti. Bende reddettim sınava çalışmam gerektiğini söyledim ve bu şekilde olursa daha kötü hissedeceğimi söyledim. Bundan sonra soğuk davranmaya başladı bana. Mesaj attım çok geç cevap verdi. Ve sürekli imalı laflarda bulunuyor derslerin benden önemliymiş bunu anladım bu kadar düşünceli olmamalıymışım tarzı vb.. Bende hiçbir söylemediğimi kendisinin çeliştiğini ifade ettim. Bana dediği ben senin sınavların güzel geçsin diye rahatla diye buluşmak istedim onu bile çok gördün bana dedi. Yapı olarak çok stresliyim biraz daha konuştuktan sonra konuyu kapattı ve sınavında başarılar dedi. Sizce kim haklı burada yanlışsam söyleyin yanlışımı anlayım. Objektif yorumlarınızı bekliyorum..

Benden hoşlanan ki̇şi̇ soğuk davranmaya başladı. Birdenbire neden soğuk davranmaya başlamış olabilir?