lutfen yargılamayın...
onceden COK SADIK duzgun bir kizdim ama artik gercekten oyle degilim. sevgilim var, baska erkeklerle konusuyorum. ornegin siteden konustuklarim var. hic biri reele donmedi -neyse ki- ayni zamanda son bir haftadir siniftan bir cocukla flort halindeyim. tam flort sayilmaz, derse neden gelmedin vs bi sohbet oldu sonra surekli konustuk. sevgilim oldugunu bilmiyor. siniftan bilen 2 3 tane arkadasim var, onlar benden daha ahlaksız kdldlldd ayni zamanda sevgilimle konusuyorum. ortak arkadaslardan tanidigim bi cocukla hikayelerimizi begeniyoruz, karsilikli. bazen alev atiyor, atiyorum.
noluyo bana? valla boyle degildim eskiden. bir yandan da egleniyorum bu durumdan.
Güncellemeler
+1 yıl
hic biriyle seks yapmıyorum. ahlaksiz degilim aslinda ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Tam olarak sevildiğini hissetsen böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum. Seni buna iten güven vermeyen, değersiz hissettiren erkekler
budur
Ne kadar bomboş bir kafa yapısı.
Sevgi görmediği yerde o kişiyle sevgili olmak zorunda değil o zaman.
Nerede basit ve ucuz fikirler varsa bunu mağdur kıstası yapıyorsunuz, şaşırmıyorum kapasiteniz bu çünkü.
@Skuuu O kadar kolay değil maalesef. İnsan psikolojisi çok karmaşık, zaaflarımız, duygusal ihtiyaçlarımız mantığımızın önüne geçebiliyor. Bu kızın duygularını anlamadan kendini yargılaması aynı hataları yapmasına sebep olacak.
Bahsettiğin insan psikolojisinin sadece bencil bir yapısı var. Benim anlatmak istediğim kendini yargılaması değil diğer insanları etkilememesi, hiçbir psikolojik rahatsızlık başkasını rahatsız etme lüksüne sahip değildir.
Bana göre her şey yenilebilecek şekilde iradeseldir.
Dolayısıyla sevmediği birini oyalamasın diyorum, bir başkasıda ona bu şekilde davransa aynısını söyleyebilirim.
Duygusal ihtiyaçları dediğin kısımda davranması gerektiği gibi davranılmadığı sürece yanlış kararlarda doğrular bulmaya çalışacaktır, sonraki süreç neye evrilirse artık.
bahsettiğiniz o aradığı değeride bu şekilde hiç bir zaman bulamıyacaktır.
Seks yapınca ahlaksız mı oluyorsun. Hay ben senin zihniyetine ve cehaletine...
hayir. sevgilimle yapıyor, diğerleriyle de yapıyor olsam ahlaksız olurdum demek istedim
O zaman da olmazdın. Sonuçta evli değilsin. Evli olmadığın birisine sadık olmak zorunda da değilsin
Kşşşşşşşar olmuşssun kaşşşşş ahlak diye isim koyarak nazikleşme kullanılıp atılırsın anca dicem de erkekler senin gibi kızları sever nikah basar kocan işteyken eve baska adamları alacak kadar mayan bozuk
sanane
Kendini hiç kötü hissetme sevgilim yeteri kadar bir şeyleri hissettirmiyor demek ki
Bunlar ahlaksızlık değil etik olmayan şeyler. Ahlaksızlık birden fazla erkekle görüşüp fiziksel temasta bulunmakla olur bence
E sen bildiğin namussuzun önde gidenisin sevgilinin arkadaşıyla bile fingirdeşiyorsun
Sevgilinden ayrılsana yazık çocuğa
Zamana ayak uyduruyorsun
sen asık mısın sevgılıne?
degilim
burcun ne
aslan
pekı uzunca konusup dertesmek ıstr mısın?
Sadakatinin ödülü neydi
Konuşmaktan kasıt ne
Buradaki insanların cevaplarını görünce aslında diğer insanların daha ahlaksız olduğu fikrine kapıldın mı
hayir
O zaman yazdıklarında haklılar ve sen de haklısın. Ahlak anlayışın yitmiş. Ahlaksızsın yani
Guzelmış senın kı
Hoşuna gidiyor mu
ısteklerın cok mu arttı
Normal
Ahlak insanın oluşturduğu soyut bir kavramdır Nietzsche
Libido kaynaklı