Üniversite 3'e gidiyorum, ateistim, 5 yıllık erkek arkadaşımla birlikte oldum. Bide arkadaşımdı bunlar (öyle en yakın değil) güya. Öyle erkek arkadaşımla sevişmemi ateist olmama bağlıyorlar, ahlak yoksunu filan diyorlar. Ulan ben bunları görüyorum tuvalete bir giriyorlar dünyanın dedikodusunu yapıyorlar suratlarından bir ton makyaj eksik olmuyor, "kanka bunu götümü güzel gödterdiği için giydim" demekten çekinmiyorlar, erkeklere her türlü yavşıyorlar, sürekli sevgili arayışı içindeler ve ben 5 yıllık sevgilimle birlikte oldum diye ahlak yoksunu olmuşum. Benim ahlak için bir dine veya tanrıya ihtiyacım yok kendi ahlaki değerlerimi çok da iyi biliyorum. böyle insanlar hala neden yaşıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılHerkesin inancı herkese. İnancınız ne olursa olsun hatta inançsızlığınız ne olursa olsun kimse kimseyi yadırgayamaz herkes herkesin görüşüne saygı duymak zorunda. Bu Müslüman buna saygı duyalım bu hristiyan, bu yahudi, bu ateist bunlara saygı durmayalım kavramı çok aptalcadır. O kişinin kendi tercihidir kimseyi ilgilendirmez. Bu dedikodu meselesinde de haklısınız sorsanız kendi müslüman olur ama İslam'ın haram kıldığı çoğu şeyi yapar ama gider iğneyi başkasına batırır. Kendisi çok inançlı ve doğru ya. Siz kimseyi umursamayın siz inanmamayı seçmişsiniz bu sizin kararınız ve tercihinizdir. Bizim dinimiz olan İslam zorlama bir din değildir ama herkese kapısı açıktır. Size laf atan ve Müslümanım diyen kişilere sorun süphaneke yi ezbere bilmez ama dedikodu nun kralını bilirler. Elhamdülillah Müslümanım Allaha ve Peygamberine inanıyorum sizi yadırgamıyorum görüşünüzü tercihinize saygı duyuyorum dinim bunu emrediyor. Kimseyi takmayın kimin iyi kimin kötü olduğu mahkemeyi kübra da belli olacak zaten
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ahlak ve din için tanrıya ihtiyacın yoksa aynı tanrının yarattığı bedene nasıl ihtiyaç duyuyorsun? Yani ahlak ve dini var kabul ediyorsun, bunların üzerinde bir tanrı var diyorsun ve ihtiyacım yok diyorsun. Fakat aynı yaratıcı güç seni de yarattı, seni de yönetiyor ve sevk ediyor ölüme doğru. Bedeninin değişken hallerini engelleyebilir misin, ölüm geldiğinde geri çevirebilir misin? Eğer bunları yapmaya muktedir isen senin ahlak ve dine ihtiyacın gerçekten yok demektir.
21 Yorumla
Soran+1 yılTanri vat demedim...
Gizli Üye(30-35)+1 yılKisa tutmaya caliscam görusumu:
Cocuklar anne ve babanin aynasidir.
Hele ki cagimizin turkiyesinde kadin haklari ortada. Kizlar flort ederler anne babadan gizli oysaki evde ki pc ellerinde ki tel anne babanin kontrolu disi olur hersey. Izledikleri diziler sanal hayal kurduklari seyler ile yasadiklari aileleri uyusmaz pek.
Kapanirlar ama islami sartlara gore deyil cogu detaya inmeme gerek yok sanirsam. Ve karsi cinse kendilerini begendirme flort etme cabasinda icindeler sorsan ee bizimde canimiz var.. hakkimiz deyilmi derler.. karekterleri karsi cinsle munasebetleri aynidir kapali acik ayrimi olmaz. Ama seninle onlar arasinda tek bir fark var sen mantigin kalbinin vicdaninin uyustugu seyi yapiyorsun. Ne aileni ne kendini ne cevreni kandiriyorsun. Onlar baski altinda anne ve babasindan gorduklerini cevrelerinde olanlari kalplerin dekiyle ve mantiklari ayni olmadiklari icin bucaliyorlar iste.
O yuzden bos ver her kezin hayati kendine00 Yorumla
+1 yılDinin falan beni bağlamaz. Benim anlamadığım kendi gıybetlerinin , sağda solda yiyiştiklerinin nasıl hesabını verecekler öbür tarafta? Sanki kendileri Müslümanlıkta birinciler. Sırf anaları babaları ve İslam ülkesiyiz diye ''İy şikirim bin misliminim.'' diye geçiniyorlar. Lütfen ya hakkını versinler ya da böyle insanlar sağda solda konuşup durmasınlar.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
58Cevap
+1 yılKardeşim öyle insanlar o kadar çok var ki :D Benim şahsen kendi arkadaşlarım Cemaat'lerdeki sözde müslüman , türbanlı genç kızları çatır çatır ayıklıyorlar ve ben de dindarım diye bana da diyorlar sende yapıyormusun diye Tövbe estağfurullah ALLAH'a sığınırım fakat şu dünyada seni yaradan irade ile yaratmışsa ve ona inanıp inanmamak konusunda seni özgür bırakmışsa hiç kimse seni sorgulayamaz , yargılayamaz kardeşim kafan rahat olsun bu dünyada fakat öbür dünya için kendim hariç hiçkimse hakkında birşey diyemem.
00 Yorumladinle ahlak hem iç içedir hem değildir... nasıl? iç içedir çünkü insanlar dinin gösterdiği yönde davranışlar yaptıklarında bu davranış ahlaki derler... değildir çünkü ahlak kavramı gösterilenin dışında bide insanın kafasındadır, sana ne denirse densin ahlaki olmayan şeyi bilerek ya da bilmeyerek yapıyosan da dinle ilgisi yoktur bu kafandadır... ateist insan ahlaksızdır görüşüne de burdan yola çıkarak karşı çıkiym... nasıl ki dini bütün bir insan doğru gösterildiği halde ahlaksızca davranabiliyosa ateist biride çevresine veya toplum kurallarına başkalarına zarar vercek şekilde bişey yapmıyosa ve bunun bilincini güdüyosa ahlaksız denemez... BENCE :)
00 YorumlaDi duzen dir hangidin oldugun n bir onemiyok
Din ler olmasa dunayda un ya celikmez hale gelir bak mesela turkuye icindesindiye soyluyorum herkosede si.. sen birilerini gormek sen ce hos olirmu ya da onun bunun kariaiyla yatmak domuz gibi kiskan madan yasam alcak gonulluk nedir bilmemek hicbir mesuliyet yok mus gibi yasamak en basiti bir insanin eline bir calma firsati gecse ki herkezin eline ole ffisatlar cok gecmistir kime gormuyor ama inanci sayesinde allah goruyor deyip onu calmamak
Bunlar gibi daha cok var dinler duzeni ve ahlakidegerleri tasir ve korur buyuzden inanc onemlidir atayislige balamalarini sebebide budur yorunda kendi ahlakidegerim diyorsun sana gore ahlak oyasa baskasina gore ahlak baska birseydir gorecelidir hersey ama duzen icin bir seye inanmak ve ondan cekin mek lazim... Atayislik senintercihin ama seni ona iten sebep leride merak etmiyor deyilim anlatmak istersen dinlerim00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet kendi aklınla buluyor olabilirsin. Ama seni şu yönden destekliyorum bunu diyenler dediğin gibiyse yanlış yapmışlar. İlk önce kendileri öyle olmalı ki sana öğüt versinler. Ben bir müslüman olarak yaptığın şeyi doğru bulmuyorum. Ama sana ahlak yoksunusun diyemem. Bu nefsine uymaktır. İnşallah bir daha uymazsın. Görüşüne saygımız var. Ben kendi açımdan böyle düşünüyorum. Ben müslümanım diye seni kötüleyemem çünkü efendimiz kötülememiş kimseyi. Bizi yanlış tanımasınlar diye. Ama yaptığın uygun değil bize göre. İnşallah kırıcı bir söz söylememişimdir. Hayırlı geceler.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen nefsime yenik düşmedim. Kafası sekstten başka bir şeye çalışmayan kızlar yerine benim bu damgayı yemem saçmalık.
Cevap sahibi+1 yılYaa sen insanlara takılırsan oooooo neler var. Boş ver takılma hayatına bak sen. Ama şunu hatırlatmak istiyorum sana iyi bir kıza benziyorsun. Boş ver derler onlar. Bir şey yaptığında ortamlarda bahsetme yeter.
Cevap sahibi+1 yılAma bence yapma yani iyi bir şey değil.
elle tutulur şeyi son anda yakaladım oradan yükleneyim ne yapayım, düğer mevzular pek sarmadı. "ahlak için dine tanrıya ihtiyacım yok" ahlak için elbette dine tanrıya ihtiyacın var. ahlaklar kültürlere dinlere göre derin farklılıklar gösterir. ben "bundan bundan" dolayı ahlaklıyım der isen biride çıkar karşına sen "bundan bundan" dolayı bence ahlaksızsın der. burada ki "ahlak" kavramının fikslenmesi dinden geçer!
02 Yorumla
Soran+1 yılDin olmasaydı belki dünyadaki ahlak kavramı farklı olacaktı. Din çoğu insanı hizaya sokmuştur bu konuda ancak korkuyla, zorlamayla yapılan şeyler tam olmaz, olamaz. Yani inanıyorum diyip de götü başı sallamakla olmuyor bu işler. Demek ki neymiş. Din her zaman ahlakı sağlayamıyormuş.
+1 yılAhlak kuralları evrenseldir, fakat her inanan böyledirde diyemezsin
bence siz evlenseydinizde yapsaydınız iyidi yarın çekip gidecek o erkek arkadasın seni ona bağlayan resmi bağınız olmadan
Evlilik kavramı, namus kavramı olmasaydı dünyada kadın haklarıda olmazdı
öte yandan inançlı gibi görünen çok cahil var neyi niçin yaptıklarından bir haberler yazık rabbim ıslah etsin10 YorumlaSenin beynin müslümanlığı anlamaz bence yorulma boşuna ve sen neden yaşıyorsan onlarda o sebepten yaşıyorlar
Senin inancın beni ilgilendirmez lakin gidecek bir kapın kalmadığında ve tüm kapılar sana kapandığında, ve çok zor bir durumda kaldığında ALLAH dersin bu sözümü unutma sakın!00 YorumlaAile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Gerçek din İlan ettiğimiz inancımız değil, sürdürdüğümüz hayatımızdır
70 YorumlaBir yemeğin tarifi vardır. Yüz kişi aynı yemeği yapabilir. Tabi o tarifi kendi yöntem ve becerisine göre uygulayarak yapar bunu. Ama sonuca bakarsın kimisinin yaptığı tarife yakın olur tadı ve sunumu beğenilir. Kimisi ise yakar doğru pişiremez ama yemeğin adı aynıdır. Bunu da tadan kimse beğenmez hatta iğrenir. Sen şimdi bu durumda tarifimi suçlarsın yoksa o tarife göre o işi beceremeyip yemeği yapamayanları mı?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. aslında ahlak anlayışı dini inançların kültürde yer bulmasıyla oluşmuştur yoksa insanın doğası çokta bu olguya açıl değildir ama dediğin gibi inanaçsız birini ahalak konusunda yargılamak için önce inanan insanın ahlaki normları yerine getirmesi gerekir
00 Yorumla
+1 yılEvet sen yaptigin hareketle ahlaksizlik yapmissin burada yanlis bir durum yok. Ama ANLATTIGINA gore onlarin yaptiginin da seninkinden altta kalir yani yok
02 Yorumla
Soran+1 yılahlaksızlık yaptığımı düşünmüyorum?
- +1 yıl
Ahlaksizlik nedir sana gore? Sana gore ahliksiz olmayan bana gore olabiliyor. Ama bazi seyler kisiye gore degismez. Yaptigin zinadir. En buyuk cirkinlik ve ahlaksizliklardan biridir. Bunu inkar edenin ahlak anlayisi cok farkli boyuttadir
Gerçekten bunca şeyin bir yaratıcısı olmadığı kanısına nerden vardın acaba çok merak ediyorum?
38 Yorumla
Soran+1 yılKonumuz o değil ve dini tartışmaya gücüm yok gerçekten.
Soran+1 yılHaklısın desem gidecek misin?
Soran+1 yıl@Marti51 yagmurun nasil yagdigini merak ediyorsan yaz internete cikar. Cidden ben de asrın sorusunu soracaksin sandim saka gibi :D
İnanç referans noktası olmuş herkes için. Ve işin kötüsü kendilerinde öyle bit yargılama lüksü görüyorlar ki, inanç ile ilgisi yok. Soracaksın bunlara madem ki inanıyorsun senin Allah'ın ne Zaman'dan beri sana bu lüksü verdi diye.
10 YorumlaTakma kafaya etiket pesindeler. Örtülü olup parklarda vb yerlerde üst uste olanlarda var. Ben bunu ortululeri karalamak için söylemiyorum ama bir insanı böyle yaparak dinden soguturlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanrıya inananlarda gördüm ihanetin büyüğünü, çevirdim bende senin gibi yüzümü.
tek hatan, öyle şerefsiz bir insana kendini teslim etmek olmuş52 Yorumla- +1 yıl
Şu yoruma verilen dislike bile ne kadar dar görüşlü ve saygısız insanlar olduğunu gösteriyor.
- +1 yıl
+ladım ben
+1 yılAZRAİL A. S. Göründüğü Vakit Tövbe Kapısı Kapanacaktır.
Herkes Kendi Amelinden Sorumludur. ;)
Ayrıca İftira Atmak HZ. ALLAH'ın İndinde En Büyük Günahlardan Biridir.30 YorumlaMüslümanlarda ahlak bulunmaz, Müslümanlardan böyle davranis beklemen gerekirdi.
Ateist olmusun ama daha Müslümanlarin ve Islamin ne oldugunu ögrenememisin.00 Yorumla* et sen takma erkek arkadasınla mutlu olmaya bak böyleleri mutlulugunuzu moralinizi bozmayın. böyle din altında g*t siktirenleride * koyayım.
30 Yorumla
+1 yılYahu butun dindarlar her bir boku tanrı korkusu ile yapıyor? Neyin güveni hu anlamıyorum zaten üniversitedesin normal bir durum * et onları
10 YorumlaMadem kendi kararın neden diğer insanları bu kadar önemsiyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılSinirlendim sadece
+1 yılsenin ateist olman onlar için sadece bahane. insanlar kendi açıkları hataları veya ahlaksızlıkları görünmesin diye başka insanlara sardırırlar sürekli... bunların yaptığıda o. takma kafana hiç. değmez çünkü...
10 Yorumla
+1 yılen azından vajinalarını vermiyolar :D
ne varsa dillerinde var , senin gibi neyse suscam :D21 Yorumla
Soran+1 yılSen öyle san. Bunlardan biri oral seks yaptı. Sevgililerinin kucağına oturup sürtününce farklı bir şey mi oluyor?
- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSende kendi ayıbını örtecek bir bahane bulmuşsun. Ne kadar da masum göstermişsin kendini öyle
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben ayıbımı örtmedim bak orda öküz gibi seviştim yazıyor. Ahlak kişilikle değil de zarla ilgiliyse susuyorum.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnlarda ahlak yoksunu sen de oylesin birbirinizden farkiniz yok
32 Yorumla
Soran+1 yılSaol canım :D
Cevap sahibi+1 yılNe demek canim :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılKime ne ki senin kimle birlikte olduğundan. Tanımadığın insanla da yapsan ahlakla alakalı değil bence. Sen kimseye kötülük etmemişsin, doğal da yaptığın. Onlar öyle düşünmeye devam etsinler. Zaten bir dini bilmeden ona "inanan" insandan ne beklenir?
00 YorumlaSen neden yaşıyorsan onlar da o sebeple yaşıyor.
"Henüz vakitleri dolmadığı için."
Çok bir farkınız yok.00 YorumlaMilletin ne dedigini neden umursuyorsun ki? Birak cevrendekiler donsunler de kendi sekilsiz gotlerine baksinlar... Takma elalemi, diledigin gibi yasa..
00 YorumlaBunu yozlaştırmamak lazım sonuçta ilerde sende anne olucaksın kızının güvenliği ve istikbali için bu davranışı savunamazsın ayrıca başkalarının ahlaksızlığı seni hiç bir şekilde böyle bir olaya götürmez.
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyle beraber olmak sence normal mi? Evlenmeden..
20 YorumlaSen açık ahlaksızsın, onlar gizli ahlaksız. Hangisinin samimi olduğunu anlamışsındır sanırım :)
10 Yorumla
+1 yılHaklısın. Başkalarının ahlaki değerlerini yargılarken, kendi ahlaksizligimizi göz ardı ediyoruz.
10 YorumlaOnlarda ahlaksiz sende al birini vur otekine guzelim burada bosuna ateistim diye kivranma
00 Yorumla
+1 yılSen ahlak yoksunu falan değilsin. Senin ahlakından, cinsel hayatından kime ne? Onlar parmağıyla seni işaret ederken elleri çok temiz sanki.
00 Yorumla
+1 yılAhlağı yanlış yerde arıyorlar ne yazıkki. Ahlak ne bacak arasındadır ne de 1500 yıl önce yazılmış çöl bedevilerinin başarısız kitaplarında.
00 YorumlaÖncelikle sende rezilin önde gidenisin ama onlarda ddediğin gibiyse senden aşağı kalmazlar aynı... sunuz.
00 YorumlaBirincisi her insanın yaşama hakkı vardır bazen oksijen israfı olanlara tahammül etmek zor olsada. İkincisi ahlak ayrı din ayrı kavramdır bunu sana söyleyenler akıl yoksunu insanlar
00 Yorumla
+1 yılSalla ya böyle zihniyetler soğutuyor ulkeden beni zaten 😒 canları cehenneme ✌
00 YorumlaOnu bunu bırakta her türlü yanacaksın zaten kurtuluşun yok.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Byle insan sandğn yaratklar neden cevrende bhnu sor ve uzaklastr kendinden
00 Yorumla
+1 yılonlar da bilmiyorlar neyaptıklarını. Müslümanlar ama sözde işte. Hangi üniversitedesin?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılİyi de onlara ne?
İyi de sana ne?
İyi de bize ne?
Boşver takılı kalma. Dilediğin gibi yaşa. Herkesin hayatına kimse karışamaz.00 Yorumla
+1 yılAhlak ile dini karıştırma bence. Ahlak kişinin kendiliğinden olması gereken bişeydir. Sen kendi yoluna bak bırak takma kimseyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir insanın ahlakına laf etmem hiçbiri de benim ahlakıma laf etmesin. Kimse dört dörtlük değil. Her şeyin en iyisini Allah bilir.
00 Yorumlaonları ahlaksız olarak itham etmen seni ahlaklı kılmaz..
00 Yorumla
+1 yılAllah seni inandirsin boyke seyler cok sacma, Allah a inanir misin?
00 Yorumla
+1 yılAllaha ve dine her zaman ihtiyaç vardır.. senin konuya gelince herkes başkasının arkasındaki pisliği görür kendi arkasını görmez temiz sanarr..
00 Yorumla
+1 yılDini karistirmalari cok sacma.. ama bundan emin ol ahlak yoksunu olanlar onlardir bos insanlar icin canını sıkma
00 YorumlaSen sanki cok iyi bir b. ksun ya milleti elestiriyosun
00 Yorumla
+1 yılAteistlerin seks hayatı imanlılara oranla daha iyiymiş bir araştırmaya göre. Seviş abicim seviş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzenti ateistler sizi cok komiksiniz ya :D sorsan niye ateist olduğunu bile bilmez. Akıl fikir versin Allah ne diyim.
02 Yorumla
Soran+1 yılMüslümanlar düşünse zaten müslüman olmazlar. Düşünmeden iş yapıyorsunuz :)
Cevap sahibi+1 yılSenin küçük beynin Müslümanlığı anlamak için çok yetersiz :)
+1 yılNe olursan Ol gel Müslamanlık Allah Dini Herşeyi Affeder :(
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi yapmışsın kim ne derse desin s., ktir et :D herkes kendi hayatına baksın aga bu kızı yargılayanın g. tüne bıçak saplarım
00 YorumlaAteist olmanla alakası yok bu işin ben inancliyim deyip de senin yaptığını yapan çok insan vardir
00 Yorumla
+1 yılYanlışlar icinde dogrusun ya dicek birsey bulamadim
00 Yorumla
+1 yılilk gün tanıştıgım bir çok insanla seviştim hiçbiri de ahlak yoksunu değildi ahlakın seksle ilgisi olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdi senin yaptığın da doğru sayılmaz onların yaptıkları da ama unutma din seni haksız onları haklı çıkarıyor zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"kanka bunu götümü güzel gödterdiği için giydim" demeleri seninkinden KAT KAT daha iyi..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu diyen kiz oral seks yapip ballandira ballandire anlatiyor. Ama kizlik zari yerinde ve musluman oldugu icin sorun yok :) aynen kat kat iyi b
Cevap sahibi+1 yılbu konuyu konuşalım
sende onlar gibi söyle o zaman?
insan sıkışınca başlar allaha yalvarmaya
ahlaka gelince istediğini yap00 Yorumlaonlara he he deyip geciceksin kendi hayatina bakicaksn arkadasm.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Erkek arkadaşınla seviştiğini kim söyledi onlara?
02 Yorumla
Soran+1 yılBu konu hakkında bir şey konuşuyorduk mesajlarımdan görmüş. Konuşuyorduk derken öyle sanal seks gibi değil yanlış anlama.
- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem