Üstün ahlak anlayışım?

Bana göre kutsal üstün ahlaklı 3 şey vardır bebek hayvan zihinsel engelli benim için her şey ahlaktır ahlak deyince akan sular durur ahlak dağı devirir ahlak herşeydir ve ahlak olarak üstünlük kutsal olmaktır ahlak olarak zayıflık ise alçaklıktır ve en üstün ahlaklı olmak savunmasız dilsiz aciz zavallı olmaktır yani hayvan bebek zihinsel engelli onlara tanrı gibi davranılması gerekiyor çünkü onlar üstün ahlaklılar ve dünyada ahlak temel prensip olmalıdır herkes ahlakına göre değerlendirilmeli sevilmeli konuşulmalı ahlaktan başka hiçbişey düşünülmemelidir herkesin aklına her daim ahlak gelmelidir ahlaka tapılmalıdır ben ahlakı böyle şakası olmayan üstün bişey görüyorum hayvan bebek zihinsel engellileri ahlakın zirvesi görüyor ve onlara tanrı gibi tapılması istiyorum ama insanlar yok nankör yok yaramaz öyle şöyle böyle diye bu varlıklara insanlık suçu işliyor yani bi varlık hem dilsiz korumasız savunmasız olupta hemde nasıl nankör yaramaz kötü olabilir insanlar harbi mal yani aklı ve dili olmayan herkes ultra iyidir ve nankör yaramaz kötü vs gibi şeylere asla tabi değillerdir tabi olmaları teklif dahi edilemezdir edilmesi ahlaki kötülüktür

Üstün ahlak anlayışım?