Bosaniyorum ama vicdan yapıyorum?

6 aylık evliyiz , 6 aydır neredeyse 3 gün iyi 3 gün kotuyuz incir çekirdeği olmayan problemler yüzünden etmediğimiz kavga kalmadı ama bana çok hakaret ediyordu , son olay da şu şekilde oldu çok mutlu bir hafta geçirdik sonra ben annemin ameliyatı için annemin yanında kaldım 2 gün ama bana çok kötü davraniyordu yüzüme bakmadı aramadı sormadı tersledi kendisnin karşısına oturup ağladım dedim ki neden bana durduk yere böyle davraniyorsun bunu hep yapıyorsun bana caninin istediği gibi davranamazsin bir olay varsa sikibti varsa bana anlat deyip karşısında hüngür hüngür ağladım , düzelir gibi oldu ama akşamına yine aynı uzak duruyor benden en son artık dayanamayıp aileme söyledim 6 aydır bana bu şekilde davrandığını evlendigimden beri 10 kilo verdim ailemde farkındaydı ve artık annem istemedi bu evliliğin devam etmesini şuanda ayrıyız hala bosanmadik , şu an güya çok pismanmis mevzu annem değil güvenemiyorum tekrar baridtigimiz da ayni şekilde olmayacağına vicdan yapıyorum acaba mi diyorum ancak babamla konuştuğunda asla kendinde bir hata görmediğini hataların karşılıklı olduğunu hatta mümkünse barışma olacaksa babam beni eve götürürse daha mutlu olacağını söylemiş ne yapmalıyım lütfen bana akıl verin yardımcı olun
Bosaniyorum ama vicdan yapıyorum?