Açıklaması şöyle:
“70 yaş evlilik düşüncesini de değiştirdim, erken olduğunu düşünüyorum. 80 yaşımdan sonra evliliği düşünmeye başlarım.”

Açıklaması şöyle:
“70 yaş evlilik düşüncesini de değiştirdim, erken olduğunu düşünüyorum. 80 yaşımdan sonra evliliği düşünmeye başlarım.”

Evlilik öncesi her şeyi yaşamışsa evlilik onun için abartılı geliyordur. Ben evliliğin sünnet dışında ne olduğuna karar veremedim. Evlenip ev geçindiriyolar sonra çocuk yapıp kavga dövüş ayrılık öğk yani
Cevap
57Cevap
Çok erken bence de ne acelesi var ki.. hatta öldükten sonra da düşünür :D
Geçen birisinin babası öldü 90 kusur yaşında, içimden geçen InşAllah okadar yaşamam... kendi bilir tabi, ama eş, hayatının paylastigin biri 35 den sonra daha çok eksiklik duydugun bir şey
teomanın bizim lise üniversite zamanlarında efsaneydi ya. ama bazı sorunlarla ugraşıyor gibi son ropörtajını izledim de dayı olmuş ya ben şok
Resmen dalga geçmiş 80 yaşından sonra zaten seni kimse almaz alacak genç bir kız değer paran varsa alır sana aşkım canım der gider başkasına verir
Yaşlanma periyodu ilerledi ona istinaden söylemiştir. Ya da 80"den sonra çökerken desteğe gereksinim oluyor o zaman düşünür evlilik
Bence olmeye bes kala olmali evlilik cenaze marsiyla dans edilmeli gerdek de mezar olmali. Insan gec kalmamali bazi seylere..
Kral 80 erken ya. Biraz daha bekle o genç yaşta kıyma kendine 😀
Ciddi olmayan iliskilere devam edicem diyor yani Akrep burcu tabi bünyesine ters ciddiyet
Teoman ve ben ne kadar yalnız kalmak istemesek de yalnızlık insanıyız biz
Evlilik s*ki kalkan adamın yapacağı iş değil demek istiyor. Haklı
Kezbanlar için harika bir yaş. Amaç cinsellik değil.
İnsanlar 80 yaşından sonra ölmeyi tercih ediyor ama yine de kendi bilir...
80 yaşından sonra geriye kaç yıl yaşayacağını sanıyor acaba
Ya da direkt öteki dünyada hurilerle düşünsün evliliği
O zamana kadar yaşayacakmıymış ki ya evlenirsin ya evlenmezsin bu kadar basittir
Çok mantıklı erkelerin bu kanunlarla bu kadar olumsuz örnekler ile dolu ortamda evlenmesi çok saçma
Tatlım 80 erken değil mi mezara girince dusunseydin
Adam gelmiş 60 yaşına neredeyse.. evlenmek gereksiz olsa gerek çocukta yapmaz niye evlensin ki
Kendisi bilir. Demekki oda evliliğe uygun bir tip değil.
Hea çok erken 😅 Allah akıl fikir versin o yaşına gelebilecek mi de kesin konuşuyor yaşlılık zordur
Aay yalnız değilmişim. Ben de o yaşlarda düşünüyorum. Eğer hâlâ sağsak bul beni Teoman.🖤🙈
Bu adamı boşuna sevmiyorum yaaa idolüm 😂😂😂
Hahaha bu teoman çok komik. 80 sonra çuku kalkarsa olur. 🤣😂🙃 manyak mı ne?
Teoman benden de betermiş. O yaştan sonra evlilik düşüncesi tamamen biter ki.
Olabilir herkesin hakkı kendi düşünceleri ne desem boş.
Yok babam zahmet etmiş mezara girince evlensin tövbe bismillah 😂😂
Tabi erken. Ahirette bi düğün hazırlığı yapacak sanırım ondandır. (!)
bu adam 45 yaşına geldim artık diyip müziğe ara vermişti Müzik için yaşlı ama evlilik için genç helal :D
Teoman çok havalı ve olabilir belki çocuk sahibi olmak felan istemiyordur yaşamını kısıtlanmasını istemiyordur
Dayı toprak değil ki bu çalıya sabitliyesin ki ayakta kalsın
Kral biliyorduk kadınlara güvenmediğini 80'de erken gibi sanki
Bir de bunların müziklerini dinledik yazıklar olsun bize adam resmen dalga geçiyor evlilikle
İyi yanı eşiyle cinsel problemleri, iştahsızlıklar olmayacak
Kafayı yemiş bu adam ya. Zaten testislerinide aldırmıştı. 80 den sonra seni kim ne yapsın?
Evlenemeyenlerde evliliği kötüleme çabası eminim kendiside pişmandır aile hayatına özeniyordur
Evlenip bosandi bi kizida var
@Drcocktaiil işte olmamış diye yapıyor
80 yasinda seni kim ne yapsin teo gencken bile biseye benzemiodun
Ayşe Kaya ile 2012 de evlendi kızı var. Hatta bu nedenle sahnelere geri döndü
benim 35 yasimd aolsan bile evlenecegim bir arkadasim yok
Aaaa bu eskiden böyle değildi Amerika'da gitti yakikli manlar gördü onalarin fikirlerine kapıldı işte te o manlardan sonra böyle oldu
Yaşlandığını hissetti bence.
Teoman kara toprak altında kıycak nikahı
Hiç evlenmisin bence 😁
80de yaşayacak mı acaba
Ölünce evlensin 😃😃
Çocuk sahibi olduktan sonra mi vermiş bu kararı 😀
Bir erkek 35 inden sonra evlenmeyi düşünüyorsa kusura bakmasında kendisine bakıcı arıyordur
Bence de çok erken.. ölümsüzlüğü bulursak belki
Tas tas gecmis :) her zamanki hali
80de kim bakacak ki çıtırlar dururken
tabii 80 yaşına kadar yaşarsa 😂
Adam Türkiye’yi biliyor ben gibi akıllı
Çok erken ya bekleseydi bı 10 yıl daha kzhs
O zaman onunla kim evlecekmiş onuda söyledimi
Zengin adam, parası için bile evlenirler
Yani hiç düşünmüyorum demek istemiş
Yaşlandıktan sonra gelen evlilik gelmesin daha iyi
Teoman diyorsa vardir bir bildiği 🤣
Yok devenin arka bacağı 😂 pardon ya