Bu hurafe mi gerçek mi büyükşehirler de kastım
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu hurafe mi gerçek mi büyükşehirler de kastım
evlenmek isteren kisiyi yaşı isterse 50 olsun yine evlenebilirsin evlenmeyin yaş yoktur sen ne zaman evlenmek istersen 16 ve 18 bunlar sana kalmış seyler biz bunu ne dersek hepsi yanlış ve doğru değildir sunu bil evlenmeyin yaş yoktur istersen 18 yaşında bile evlenirsin bu sana kalmış ve senin hayatı değiştirecek tir buna göre kendi korunmada önemlidir ve evlendiğin kisiyi doğru seçmek sana kalmıştır bu senin hayatın bizim karışma hakımız yok senin seçimlerin ve senin sözlerin senin kaderini belirecektir unutma seveceksen birin her insan güvenme ve onlar sözlerine inanma yoksa senin alır ve kötü yola sokar sen azimle hareket ettiğin süre boyunca kimse sana dur demez
sen istersen bu dünya daki en iyi eş bulabilirsin yaşın hiçbir önemli yoktur yaş sadece bir sayı dır onu bir önemli yoktur sen yinede 20 ya da 18 geçmeden evlenme çalışma bir de kötü yola sokabilecek insan uzak dur onlar konuşma ve arkadaş etme zaten anne ve baban sen evlenmek istediğin zaman onlar senin için en iyi eş bulur ve sen sadece bekle
sunu bil zaman eğer ya da geç sana döner bu benim uydurdum bir atasözüdür
Evet çünkü her eşyanın tek tek fiyatları 10 bin üzeri olduğu için evlenmek her yiğidin harcı değil. Bu kadar masraftan sonra hemen boşanılsa paraya da yazık
Cevap
5Cevap
30da evlendim ben. Ve şunu gördüm üniv bitirinler genelde hep 30larda evleniyor genelde. Çünkü 4-5 yıl üniv okuyorsun. İş çalışma maratonu derken kendini topladigin zaman 30lara geliyor.
Kadın erkek aynı demi
Genelde aynı.. üniv gibi bir engel yoksa erken de evlenilebilinir. Ama evlilik öyle mükemmel bişey değil bence. Olabilidigince geç evlenmek istedim ben isteyerek
Şartlar zor artık
Öyle ileride hiç evlenme kalmayacak
değil çünkü millet is para vs sıkıntı çekiyor
Yani artık öyle oldu ancak buyuyor insan
Evlenen yokki ülke sıkıntıda
30 dan sonra sen zor evlenirsin
Neden
Çocuklar evlenmeye baslamis ne otuzu
30-31 ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?