SS için teşekkürler 🌸
Kadınlar 30 yaşından sonra ilişkilerinde seçmeyip seçiliyor mu?
SS için teşekkürler 🌸
Selams
30’dan sonra artık seçme lüksümüz yok mudur¿
şu bir gerçek kadınların talibi çoktur erkekler seçilir, bu döngü 30’dan sonra değişiyor mu?

#sosyetic
Bu bir Cinsel Pazar Değeri olgusu meselesi (Cinsellik değil yanlış Anlaşılmasın) Cinsiyetlerin yaşlara göre çekicilik oranı Kadında 23 lü yaşlar Erkekde 32-38 aralığıdır. Kadınlar 30 lu yaşlarda yavaşdan değer kaybetmeye başlarlar. Şimdi burada mesele şu Bu durum siyah ve beyaz ölüçüsünde kesin şeritler barındırmaz.30 dan sonra Kadın evlenemez adam bulanamaz diye bir şey yok Olay şu 23 lerde en yüksek değerdeyken ulaşabileceği en yüksek seviyeli adamlara ulaşma potansiyeli varken Bu 30 larda düşmeye başlar. Git gide ulaşabileceği adamların değeri yavaş yavaş düşer. Yüksek seviye adamlarda o sıralarda genç kadınlara yönelir. Öte yandan en yüksek değere ulaştığı için Erkeğin işi kolaylaşmaya başlar (Ancak burada iki tarafında yan gelip yatıp göbek salmış halinden bahsetmiyoruz tabi ki ) Mesele budur. Yani özetle 23 yaşında Yakışıkllı 1.90 vs vs erkek bulma ihtimali %70-80 iken 30 lara doğru %50-40-30 git gide zorlaşmaya başlar. Olay bu Erkekde de tam tersi olur. Bu denklemi bilmeyen sosyolojik araştırmadan haberi olmayanlar. maalesef ki zoruna gittiği için kabul etmez. Önemli olan bu denklemi öğrenmek ona göre davranmaktır.
Dediklerine aynen katiliyorum. Bir de şu detay var. Redpill öğretisinde kadının en az 6 yaş buyuk birini tercih etmesi tavsiye edilir.
Ben 30 yaşını geçmiş ama güzel bakımlı eğitimli kültürlü geçmişi temiz kadınlara kendi yasitlari olan ve donanımlı erkek yerine 40 üstu donanimli erkek tercih etmelerini soyluyorum. 40 yaş üstü yakışıklı donanımlı bir erkek 33 yaşında aynı ozelliklere sahip erkekten bir tık altta kalsa da 33 yaşında patates gibi bir adamdan çok daha önde olmakla birlikte söz konusu olan kadının da tam dengi olmuş oluyor.
Hani yaşı ilerledikçe seçeceği adamın da değeri yavaş yavaş düşer diyoruz ama bunu erkeğin niteliği olaram düşünmek yerine yaş profilinin yükselmesi olarak düşünürsek taşlar yerine oturur zaten. Sonuçta erkek de 40tan sonra yaş anlamında değer azalması yaşıyor.
@Muzluupuding Aynen öyle zaten maksat İki tarafında en doğru tercihleri yapabilmesinde Toplumda Kadın ve Erkek doğası yapısı bilinmemesinden kaynaklı olarak zaten sürekli yanlış seçim ve Tercihlerden dolayı hüsranlar meydana geliyor. Bu konu daha pek çok unsurdan sadece birisi öğrendikce daha isabetli seçimler yapılmış olur.
30 dan sonra seçme lüksünüz azalıyor demek daha doğru olur Siz burada kadınlara yalakalık yapan tersini söyleyen düşük değerde erkeklere veya Feminist 30 unda neymiş hala genç ve güzel miş Palavralarına inanmayın Bakın 30 unda ihtiyardır kimseyi bulamaz güzelde değildir meselesi değil bu 30 undan sonra yavaş yavaş düşüşe geçer bi anda çakılmaz bundan bahsetmiyorlar.
Ben bir insanın seçenek olarak görülmesini çok da şık bulmuyorum. Kadın her yaşta güzeldir bana göre. Yeter ki o güzelliği taşısın ve kıymet bilen ellerde yaşasın.
O son cümlenin güzelliği.
Ben de şaşırdım 😒 başkası mı yazdı bu görüşü?
tanımıyom
Siz kimsiniz 😅
Bana da dolmaaa
Rica ederim
30'lu yaşlar kadınların en çekici olduğu dönemler bence. Hem daha ne istediğini bilen, hem de daha net bir karakter var ortada. Nasıl seçmez seçilir 😄
EiC 😃
Cevap
72Cevap
Asıl 30 dan sonra kadınlar dağa güzelleşiyor. Şarap misali düşün ve seçilmek nedir? Duygular karşılıklı olursa ilişki başlar ve hal böyle olunca seçilme gibi bir durum söz konusu değil.
Yani taliplerin olur arasından seçersin 😅
İşin aslı bence kadınlar okey demeden olmuyor.
Öyle tabii ki
haklısın
ablam bu sadece kadınların kendi inandıkları bir şeydir, 30 dan sonra kadınlar tazeliğini kaybediyor yaşlılık kisvesi biniyor üstlerine, gerek davranış gerek narinlik naiflik gibi dişil pırıltılarını kaybediyorlar. özellikle bizim ülkede evlilerde zaten bitik durumdalar. bu söylediklerimi hakaret olarak algılamayacağınızı umuyorum çünkü ülkemizde bi kadına onda olan bir gerçeği söylemek küfür gibidir. bunları 38 yaşında ve gözlemi çok iyi olan bir erkek olarak söylüyorum. 30 dan sonra özellikle evde kaldım korkusu ile o arşa kadar uzanan kriterlerini brakıyor kadınlar.
genç ve biz türklerin tabiri ile çıtırken aday beğenmiyorlar ama 30u geçtimi geneli kamyoncu bir tiple evleniyorlar.
Yani kusura bakmayın ama erkeklerde evlilik istemezse olmuyo
Kadinlar okey demeden olmuyor dedigiz dogru ama bi yere kadar, görüş duruş özgüveni tutmalari şart oluyor bu durumda. Gel gelelim ki bazi erkeklerde okey demeden olmuyor.
Bu kişiyle ilgili daha çok. Seçmek isterse seçer seçilmek isterse seçilir.
Kadınların talibi çok zaten mesela bir kadını100 erkek ister. kadın sadece seçim yapması gerekir. maalesef ki ülkemiz de kadınlar seçiyor ama erkek seçilen oluyor.. bu döngü aslında duruma göre de değişir. mesela bazı kızlar olgun erkek sevdasından ya da yakışıklı erkek sevdasından dolayı bir erkeği takıntılı yaparlar.. ya da zengin erkek avına çıkarlar.. yani dışı güzel olanlar her zaman seçen olur.. bunun yaş ile ilgisi olduğunu pek de sanmıyorum ben. kadın 40 yaşında bile seçebiliyor. ama tabi olgun kadın seven varsa o zaman kadın seçiliyor.
Ben bu soruya "hayır" cevabını verebilirim. Burada asıl belirleyici olan yaş değil, kişisel bakımdır. Öncelikle şu gerçeği de ortaya koyalım. 30 sonrası bir insanın mental olarak olgunlaştığı yaşlardır. Bu da daha genç yaştakilere nazaran maça bir sıfır önde başlandığı anlamına gelir. Gençlerin 30 sonrasına göre tek avantajlı durumu fiziksel deformasyonun fazla olmayışı. Ama bunu da spor yaparak, dengeli ve düzenli beslenerek aşmak mümkün. 30 yaşın üzerinde bakımlı ve fit bir yapıya sahip olmak elde olan bir durum. Buna tecrübeyi de eklersek, başarabilenin " Ben seçilmem. Seçerim." demesi yanlış olmaz.
Aslında bu durum bence kadınların o yaşa kadar erkeklerle alakalı çok fazla tecrübe edinmesinden kaynaklanıyor. Yani artık erkekleri kolay kolay beğenemez oluyorlar çünkü zamanında kimin kendisini üzdüğünü kimin mutlu edebildiğini artık detaylıca biliyor oluyor kadınlar o yaşa kadar.
Ve dışarıdan bakıldığında kimseyi beğenmeyen ulaşılmaz bir kadın gibi görülüyorlar ve tabi erkekler de ulaşılması zor kadınlardan hoşlandıkları için genelde bu tip kadınlar daha çok ilgi odağı oluyor. Ama yine tecrübeli hanımlarımız kimin heves uğruna kimin gerçekten isteyerek peşinde koştuğunun farkında olarak tavır takınıyor peşindeki erkeklere... <3
Bence genç kızlar daha çok seçiliyor, 30 yaşındakilere bakanlar azaldı bir de genç erkekler de olgun kadınları sevmeye başladı yani dünyanın devri çivisi döndü yerle bir oldu 😄
Çok şükür ben öyle biri değilim 😎
Kadın her zaman seçer.
Erkek seçtiğini düşünür.
İlk adımı kadın atabilir de erkeği bu yola sokabilirde. Biz sadece beğenir uyum sağlarız ya da uzak dururuz.
30 undan sonra kadınlar bazı defoları görmezden gelir sadece ☺️
👏
👸👋🏻
Geçici ilişki için konuşursak seçen her zaman kadındır. Evlilik ilişkilerinde de seçen taraf erkektir. Kadın 30 yaş altında da olsa 30u geçmiş de olsa böyledir.
Sadece şöyle bir detay var. Evlilik icin kendisini seçecek olan kaliteli erkeklerin yaş profili biraz daha yükseleceği için daha dar bir havuza sahip olacaktır. Kendi yaş grubundaki talibi olan erkekler çok kaliteli olsalar daha gençleri seçerler zaten o yüzden onları adamdan saymalarina gerek yok.
Buna yorum yapamam da yaşla beraber değiştiğine şahit olduğum tek şey belli bir yaşa geldikten sonra dış görüntü olsun başka seçenekler olsun bu konularda çok daha fazla seçici oluyorsun. O yüzden evlilik düşüncesi varsa kişinin bunun seçimi 30a ertelenmemeli kanaatindeyim Ciddi anlamda hani armudun sapı aaa çöpü de burdaymış diyosun😂
Soru karşısında aklıma şu söz gelmez mi.

🕊️🌸 güzel söz
Seçiyor seçiliyor olarak bakmayalım da 30dan sonra ne istediğini daha iyi bildiğin için seçenekler azalıyor daha çok 😀 30 öncesinde bu yakışıklı tek kötü huyu şu ben bunu adam ederim diyorsun veya tam tersi huyu suyu çok iyi ama tarzı biraz kötü ben bunu bi el atarım diyorsun geleni gideni herkesi kabul görüyorsun 😀
Şu mahalle teyzesi düşüncelerini bir kenara bırakalım önce. Bir ilişki iki kişinin gönüllü seçimi üzerinedir. Seçen seçilen yok özetle. Her şey karşılıklı... Bir ilişki için beklentiler, benzer zevkler, benzer yaralar, benzer kültürler ya da kişinin sevdiği özelliklere iye isen ilişki yaşama olasılığınız yüksektir. Her şey dış görünüş ya da iç güzellik değil. Oturup bir şey paylaşamadığın, anlaşamadığın biriyle ne yapabilirsin ki?
Güzel bir konuya değinmişsin. Yıllar sonra hala KS'de seni görmem de şaşırttı :)
Evet kadınlar otuzundan sonra değer kaybetmeye başlarlar ve hayatlarında yirmili yaşlarındaki seçicilik ile sürekli bir belirsizlik arasında takılıp kalırlar.
Bugün 3 seneyi doldurmuşum KSde :) zaman çok çabuk geçmiyor mu?
Evet sen mesaj olarak ben buraya 😃 yıllar öncesinin tadı yine de yok gibi ama insan seviniyor eski üye görünce.
Eh bu kış canlandırırız siteyi biraz umarım 😅
Yapıyoruz bir şeyler, sizden de bekleriz 😬
Bi yerden başlamak lazım, geçersin bile
30'unda erkek ile 30'unda kadın olmak arasında ciddi farklar var.
30 sonrası erkek Arap atı gibi koşar, koştukça açılır. Aklı başına gelmiş, çocuksu yapısı gitmiş, eli ekmek tutar ve kadınına sahip çıkabilir. Spor da yaparsa daha dinamik birisi olur. Güzelleşir, olgunlaşır.
30 sonrası kadın çöküş dediğimiz evreye yavaş yavaş girer artık. Paralel olarak doğurganlığı da azalır. İlgi duyan erkek sayısında ciddi düşüş olur. Güzelliği de görece çöküşe girer. Hele hele önceki yaşlarda ilgi budalası bir kadın olduysa ve ilişki trafiği yoğunsa bundan sonrası daha da kötümser bir tablo ile karşılaşılır. Mesleği yoksa daha kötü. Toplumsal anlamda saygınlığı yoksa fena.
35 yaşına gelmiş ve kendini yetiştirmiş bir adam neden böyle bir kadını tercih etsin eğer çok sevmiyorsa? Şimdi siz söyleyin, seçmeyip seçilir misiniz yoksa seçilmez misiniz?
Galiba daha da seçici oluyorlar. Olması gerektiği gibi. Ayrıca seçilip seçilmemek tabiri biraz sınıfsal olmuş, pazardan meyve sebze mi seçiyoruz anlamadım ki. 😅
Sen seçici değil misin mesela her önüne gelenle olur mu?
Hayır tabi ki olmaz midesiz değilim fakat kavram çatışması, rahatsız etti biraz. Ayrıca olması gerekenin bu olduğunu da düşündüğümü belirttim. Daha insancıl bişey bulmak lazım 😃
Ne diyelim o seçme işine 🙄
Kadınlar 30 yaşından sonra dengini bulmaya mı önem veriyor.. gibi gibi seçmekten ziyade dengi diyelim mi 😅
Dengini seçiyor işte shsja
Seçmiş olmuyor ama bulmuş oluyor 😂
Seçip buluyor 😬
Bulmadan nasıl seçsin ki 😅 önce bulması gerekmez mi? Tamam bir seçim var kabul ama önce bulması gerek, dengini. 😂
Her insanın birden fazla talibi olabilir bunlardan birini seçersin sonra buldum dersin aksi mümkün müdür
Tamam işte mesele dengini bulmak değil mi? Bulmadan seçemez ki 😅
Al işte seçemez ki yazdın demek ki seçenek sus şimdi dfhkskd
Gafil avlandım banane ki 😂 valla ben anlamam ne ben bir başkasının, ne de bir başkası benim için bir seçenek olamaz 😅 herkes dergiyle olmalı dengini Bulmalııııı 😂 bulamadığım için yalnızım seçmediğim için değil 😊
Herkes dergiyle olmasın :D herkes herkesin ilişkisine karışmasın. Çok seçici olduğun için yalnızsındır dhdjsh
Banane canım milletin ilişkisinden ben kendi doğrumu belirtmek istedim 😅 ayrıca seçici de değilim hele çok seçici hiç değilim, kaygılarım var 😂
Kaygılarından dolayı seçicisin 😃
Hiçbir insan seçen veya seçilen diye tabir edemeyiz, seçme ve seçilme nedir ki; manavdan karpuz mu seçiyoruz? Önemli olan gönül gözüdür ve bunun yaşı olmaz...
Seçici değil misin sen yani? Her önüne gelenle olur mu? Saçmalamayı keeeağğğss
Dövseydin 😂
Hiç halim kalmamış, ölmüşem, bitmişem
Yazık sana : )) Ayrıca, görüşte gönül gözünden bahsedilmiş : ))
Gönül gözüm kapalıııı dırırım 😃
Senin gönül gözüne bir şey demedim ki, genel bir görüş yaptım : )) Gönül gözünün kapanmasına vesile olanlar utansın 😂
O bir şarkı sözüdür. Benim gönül gözüme ne diyecen zaten yahu kör olmuş djkd
Paylaşsaydın da dinleseydik şarkıyı 😂
Tenk yuuu
Tam tersine. Seçim yapmayı 30dan sonra öğreniyo kadınlar 😄
Ahah doğru bir bakış açısı
🌺😀
Artık huzur ve mutluluk aramayın. Hepiniz çok fazla acı çekeceksiniz. Hiç birinizin istediği gerçekleşmeyecek. Yalnız yaşayıp yalnız öleceksiniz. Dehşetli günler kapıda az kaldı.
Çok heyecanlı 😃
Dünyanın dengeleri ciddi anlamda 2019 yılında değişmeye başladı.
Sonunda dogrulari soyleyen biri😂😂😂😂
Yooo gayet de seçiyoruz her yaşta jdjdjdj kim köpek bizi seçicek
ahaha 😃 çaktırma
Hangi yaşta olursak olalım kendimde dahil davranışlarım seçimlerim hayatimdan ben sorumluyum dolayısıyla ipler benim elimdedir seçmek secilmek değil anlasabilmek ve en önemlisi istikrar önemlidir benim için
Manavdan meyve mi seçiyoruz böyle şeylere tilt oluyorum. Neyse dediğinin yaşla alakası yok bana göre
Seçicilik diye bir şey duymadın mı sen
Niye saçma olsun herkes öyle yapıyor bakma sen 😃
Böyle düşünen insanlar da yalnız :D bu tezin tutmadı sdhsj
30 yaşından sonra yaşlı kategorisine girdiğiniz için tercih etme hakkınız kalmıyor assdjdk
Sus 107 yaşındaki amca
😅😅
Valla bilmiyorum ama 30 yaşına gelmiş erkek olarak diyorum ki artık seçiciden ziyade iyi karakterli insan bulursak kafi
Görünüş ve statü cok etkili. Ve erkekler yaşa takılmıyor begendikleri kişilerde. 5-6 yaş bile olsa sorun etmiyolar
Bi kadın asla kendinden ödün vermiyorsa asaleti hala aynıysa yaşa takılmayıp aynı özeni gösteriyorsa hala çekicidir ve hala seçicidir ve talibide çoktur
Bu kadar saçma ve şekilci bir konu olamaz. Kadınlar 30dan sonra değeri düşen varlıklar mı erkeklerin de 30 dan sonra patates olduğu yerde kadınlar hala bakımlı ve dinç oluyor mu diyelim yani. kendine saygısı olan insan bunu çevresine de yansıtır ve çevresi de ona göre şekillenir.
Şeçilen olmak bir tercih türüdür. Herkes seçimini yönetebilmeli. Yaşa gelince; Bir kadının en çekici hali bence 32 ile 42 yaş arasıdır. +, - tolerans olabilir tabiiki😉
Egosal tribe girecektimde vazgeçtim😂 Seçmek seçilmek olayına inanmıyorum sonuçta benim ilgimi çeksede karşı tarafın bende ilgisi yoksa her şey boşa, karşılıklıdır.
Parası çoksa erkek seçer parası yoksa normal biri ise kadın seçer tabi yine kısmet meselesi bu işler çok zengin olup tek yaşamak çok fakir olup çora çocuğa karışmak ta var
30undan sonra istediği erkeklerin arasından değil mecbur kaldığı erkeklerin içinden seçim yapar. Her zaman kadın seçicidir ama 30undan sonra 20lerdeki gibi kaliteli talipler gelmez.
Kadın ya da genel olarak DIŞI varlıklar seçilmez seçerler örnek hayvanlar alemine bakın çiftleşecek erkeği dişi seçer insanda bu daha gelişmiş olarak olsada yine seçen taraf dişi taraftır
Armudun sapı, üzümün çöpü diye diye o yaşta boşta erkek kalmayınca oluyor.
Halbuki erkek yine seçiliyor ama sizden yaşça ufak hatunlar tarafından. Onlardan size kalmıyor.
Tam tersine , daha bir seçici oldum, daha çok ayrıntıyı önemsiyorum, daha zor beğeniyorum, daha zor hayatıma alıyorum birisini…
Bence ne istediğini, özgür kadın oldukları için daha fazla seçici oluyorlar. Seçilmeyi beklemezler.
Gayette var esas 30 lu yaslardan sonra insan hayatı toz pembe gormekten cikmis olgunlaşmış oluyor. ne istediği kriterleri belli olur
40 yaşında adamlar dışında çok da bir şansı kalmamıştır. Tabi ciddi ilişki açısından, olay cinsellikse zaten ortalık abaza dolu. Yaşıtı olan ve hayatını kurmuş olan adam her zaman daha genç daha güzel bi kadın peşinde olur. Mesela şöyle ki, iki ayrı araba var ikisini de alacak güce sahipsin biri 2002 model diğeri 1990 model. Kim gider 90 modeli alır ki. Sürekli arıza çıkırır, motorda sorun olur, yedek parça ister.
Kadın ya da erkek her yaşta anlaşabileceği hoşuna giden birini seçmelidir demeyeyim de tercih etmelidir diyeyim.
Ne fark eder ki? 30 gelmiş vay anam vay. Evlilik nedir bilmez, ... vs. Kadın her zaman daha olgundur. Erkek daha dengesiz ama şimdi tersi oldu.
Bence daha olgun yaklasabiliyorlar bana göre ve ilişkilerin de daha olgun olup daha düzgün bir ilişki potansiyeli ne sahip oluyorlar
Seçtiğinizi kabul ediyorsunuz yani bu durum dam mutusz olunca bunun sorumlusu siz oluyorsunuz seçen sizsiniz yanlış seçim sizin
Daha sık eleyip dokudukları için hep yalnızlar. Doğal olarak biz de yalnız kalıyoruz 😀😀
😅😅
Kadın da erkek de 30 yaşından sonra güzel hal alır ne istediğini bilir.
Eğer karşında muhteşem bir oyuncu yoksa mutlu olur.
30 una kadar 250 tane sevgili yapıp sonra duygusuzlaşan insanlar 30 undan sonra kimi beğensin veya kime güvensin :)
30 yaşımın sonrasına dahaca gelmedim ama 30'uma son bir yılım kaldı. Pek bir şey değişeceğini sanmıyorum.
daha çok seçiyor ama erkekler için o şans yok o göbekle zaten anca hayvanları etkilerler
Sanirim oyle. Burada cok denk geliyorum 30 ustu kadinlar 45-50 yasindaki adamlarla birlikteler hep
Tam tersi 30 dan sonra ne istediğini bilen ve seçen kişi oluyor.
30 dan sonra daha ince eleyip sık dokuyoruz bence.
Ben tam tersi olduğunu düşünüyorum kadınlar daha seçici oluyor.
30 yaşından sonra çok güzelleşen kadınlar var seçilmeleri normal
bence kadın her yasta güzel sadece bakımlı olması lazım
Bende tam tersi 30’dan sonra talibim arttı sanki 😃
Kadın 30dan sonra daha güzelleşiyor seçimi de hep kadın yapar.
30 yaşından sonra kadınlar seçtiğini zannediyor ancak seçildiğinin farkında olamıyor. Günün sonunda eli boş kalıyor. Güzel olanların durumu daha vahim, güzel olmayan bir şekilde birini buluyor.
Kör topal nasıl olursa olsun yaşlarına kaldım. 🐎🤠😂
Kadına bağlı.
18 de seçilende var, 45 işinde seçende
Kadınların talibi çoktur kim demiş yok öyle bir şey
Hem erkek hem kadın için 30-37 yaş aralığı en ideal yaştır. dış görünüş, sosyal statü, maddiyat ve karakterin oturması.
Hayır ben hep seçenim. Ne seçtiğimi sormayın 😀😂
Değişmez kadın kendine yettebildiğini öğrenirse seçmeye devam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?