Kabus gibi ağır depresyon sebebi
Orta yaş yeni tecrübeler ve hayat yolculuğu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
eğer metabolizman henüz bozulmamışsa ve yaşlılık izleri yoksa istersen 40 yaşına gir yaş sadece bir sayı olarak kalır. ama ne yazık ki çogunluk 25 ine bile ulaşır ulaşmaz yaşlanma izlerini taşıyor. en büyük belirtisi kilo fazlası ve ödem. Sağlık kaybedildikten sonra değil kaybedilmeden evvel kıymeti anlaşılmalı fakat bi çok kişi yanlış düşünüyor bu konuyla ilgili.
yaşlanmak normal bi süreç değil tamamiyle hücre dnasının zarar görmesiyle alakalı ve bunun temelinde en çok aşırı karbonhitrat tüketimi ve hareketsizlik yatıyor. Akıllı insan bunlar oluşmadan önlemini yemesine içmesine dikkat ederek alır. Ben sonradan bilinçledindim umarım 50-60 larımda yaptıklarımın olumlu etkilerini görürürm.
Yani bence yeni başlangıçlar ancak bu durum seninle alakalı ve nasıl bir hayat yaşadığınla ilgili eğer bu tarz şeyleri çok kafana takıyorsan duyguların hesapsız olacak ve depresif hareketler fazla olacak ama olumlu yaklaşırsan olumlu olur.
Hemde çok kötü...
21 girecem yaşlı hissediyorum 30 düşünemiyorum gorursem o yaşları umarım iyi geçer kötüyse sıçt8m
Cevap
8Cevap
Orta yaş yeni tecrübeler ve hayat yolculuğu
Kabus değil bence her yaş bir deneyim ama o yaşa gelmiş insanlar evlenmeye sıcak bakmıyor gerçi bunun erkek veya kadini olmuyor ama
Kabusluk bir durum yok aslında. En akıllı oldukları dönemler diye düşünüyorum ben.
Orta yaş, yeni deneyimler ve hayat yolculuğu.
Neresde yaşıyorsun ciddi konuşmak niyetin varsa konuşurum senle arkadaşım için
Yoo degıl
Kabus abla
Altın çağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?