Bu devirde ezilmemek sömürülmemek ve aşağılanmamak için tek yol yalnızlık mıdır?
AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Siz kendinizi böyle ezik hissettiğiniz için bunu böyle görüyorsunuz. Güçlü ve ayaklarının üzerinde duran kadınlar böyle bir eziklik yapacağını sanmam. Toplum çürük olan yapıyı her zaman destekler. Nerede bilgili ve görgülü insan görsem, ülkeyi terk ediyor. Artık vallahi hak veriyorum yani.
Ben yalnızlıktan şaşmam. Hayatım boyunca da kimseden destek değil herkesten köstek gördüm.
O zaman şikayet etmeyeceksin.
Bu şikayet değil eleştiri, aydınlatma, irdeleme... Şikayet kamu mermisine yapılır KS kolluk kuvveti mi?
Ben burada apaçık bir şikayet gördüm ama yine de sen bilirsin...
Şikayet düzeltme talebidir ben sadece bu böyle mi diyorum. Kadınların sınırsız egosunu, sonsuz libidosunu ve herşeyi aynı anda isteyen nefislerini buraya değil Allah'a şikayet ederim. Artık o bile kendi hallerine bırakmış ki Karabük'teki skandalı gördük. Yani kadınlar şikayet edilmez. Bu dünya düzeninde onlara her şey serbest!
Karabük olayları tamamen cahillikten ve femizm felsefesinin abartılmasından. Sadece bunu yaşayan kızlar değil, hiv virüsü kapmış zenci kadınlarla olmuş erkeklerde var. Burada cinsel açlıktan söz edilir. Bir kadının yaratılışı söz konusu olamaz.
Zengin playboylarla asırlardır yiyişen de erkekler mi bazı genel geçer evrensel gerçekleri spesifik olaylar üzerinden aklayamayazsınız.
Benim ergenlik zamanlarımda biz bu kızlara playboy kızları ya da parti kızları derdik. Hala daha aynı görüşteyim. Biz bu kadınların yaptıkları ile bütün kadınları bir tutmadık. Sizin sorununuz evrensel düşünememe ve geniş açıdan bakamama.
Asıl sorun eskiden azınlık olanların artık çoğunluğa dönüşmesi...
Herkes kendinden sorumlu.
Zaten sorun kadınların kendilerinden sorumsuz olup sorunlu erkekleri şımartmak için sorumlu erkekleri ezmesi...
Arkadaşlar tercih edilmemelerinizin hırslarını başka insanların yaşayışlarından çıkarmayın. Ben de kiloluyum. Kimse benimle ilgilenmedi. Kalkıp hööö herkes bişeyler yaşıyo puuu size demiyorum. İlişki 2 kişiyle oluyor. Al gülüm ver gülüm. Tek taraflı değil. Kadınlar erkeklerle yaşıyor ne yaşıyorsa 😃 o zaman siz de erkekler olarak kızlara el sürmeyin evlenene kadar. Bu kadar hırslı olmayın yazık bak mentalitenize. Bazı şeyleri kabul etmek lazım.
Zaten bakirim bu birincisi ikincisi Türk kızlarının yüzde 99.9'u İzmir 'de Karabük'te Eskişehir'de yiyişip sonra yamanacak enayi arıyorsa bunun suçlusu da ben değilim. Yani yazdıklarınız tamamıyla geçersiz.
Aynen 😀
Mfsöjfösjdmejdjr bu hikaye ne la hep mi kötü insanlara denk geldib
Havvadan beri kadınlar hep aynı...
ya da evlenecğin kisiyi dikkatli sececeksin
Kimsenin geçmişini asla bilemezsin ki...
Tencere kapak misali herkes layığını buluyor merak etme sen 😂
Ben bakirim ama bakire tek bir kız bile kalmadı ki ülkemizde...
Evet çoğunluk öyle yapıyor maalesef
Erkekler yapıyor bunu
Erkeklerin çoğu bakır ölüyor ama bakire tek bir kız bile yok.