Güzellik algısına uyan insanları görünce kendimi oksijen israfı gibi hissediyorum. Onlar gibi olamam istesem de 100 fırın ekmek yesem %1 i bile etki etmez. Hayalde ediyorum öyle güzel olsam falan diye. Mesela şu ünlü kız Petek Alemdar , kıza bakıyorum bu insansa beni niye böyle yaratmış Tanrı diyorum. Okulumda falan da görüyorum ama üzülmekten ve içime kapanmaktan başka bir çarem yok gibi
100 fırın ekmek yersen zaten kardeşim yersin instadaki fotoyla güzellik olcemezsin bibtane makyajsiz fotosu yok kim bilir kaç bin lira harcıyor güzel görünmek için. estetigi de var mi bilemem ama herkes modellik yapacak diye bişey yok. yüzün kötüdür popon güzeldir ben popoyu seçerim mesela. ya da esmersen gidersin herkesin sarı olduğu bi yere herkes seni güzel seçer. boş ver
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Dışarıda da görüyorum ne güzel insanlar var. İnsands üzülüyor
ben de benden yakışıklı erkekler görüyorum ama hiç buna üzüldüğüm olmadi. hem güzel olan kızlar kafayı yer. düşünsene hata yapıyorsun ama herkes hala etrafında. ne desen onayliyolar iltifat ediyorlar. ileride sivilcelerin çıksa kimse etrafında olmayacak. güzellik yakışıklılık isterse nirvana olsun iki kelam edemiyosan ne gerek var
sen çıldırmışsın iyice be güzelim. şu koyduğun fotoğraf seninse öyle çirkin falanda görünmüyorsun tatlı birşeysin ne diye kendini böyle eziyorsun. saçmalamyı bırak bence ve kendini sev...
Anlamadım. Var olma amacınız güzel olmak mı yani? Herkesin dikkatini çekmek, aynaya bakınca gülümseyebilmek ve dik yürüyebilmek mi tüm derdiniz? Neden varım ki diyerek varlığınızı sorguladığınızda aklınıza beşiğinde bombayla uyanıp öldürülen bebekleri getirin. Sırf farklı bir yerde doğduğu için ölen insanları... Belki neden varım sorusuna bir cevap verebilir ve harekete geçersiniz. Çünkü güzel değilim diyerek boşuna yaşadığını düşünenlerin olduğu bir dünyada, yaşamak için savaşanlar da var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
OOOO gine iyisiniz. Erkekler abazalıktan ortalamaya bile yürüyorlar. Yani mesele erkeklerse tipsizlikten merhaba dese tacizle bile suçlanıyorlar. Milyonlarcası yanlız ilgi ve alakasız yaşıyor. Ve Brat Pitt gibi adamların kızlarla Fink attıklarını görüyorlar Sen düşün artık Ama şu var. Kadın için daha zor. Erkeğin piskolojik direnci biraz daha yüksektir Tabi, Fakat ben kimseyi teselli etmek için palavra sıkmam. Öncelikle kadınlarda çok yoğun bir kıyaslama takıntısı olduğunu biliyorum. Ama bu çokda anlamlı değil zira Her zaman herşeyin bir üst kademesi olacaktır. Mutlaka ondanda iyisi bir diğerinden daha iyisi olur. Sen o olsanda bu sefer ondan bir üstüne kafayı takardın. Kendinle barışık olmayı bilmen gerek eğer olmazsan bu duygudan piskolojiden çıkamazsın. Çıkmamanın zararı çok Faydası ise hiç yok. Ama takmamanın epey bir faydası olacaktır.
Petek Cok abartılıyor normal güzellikte bence siz onun karşısında özgüveni düsürüyorsunuz yapay tipler beğenilmeye başlıyor aksi halde düşünsen güzel hissedersin
Sevgi de denilen saçmalık olunca da olmuyor yine ağır şekilde lafımı yedim zamanında dış görünüş yüzünden. Agladigim zamanlar oluyor bu da çok normal çünkü psikolojik olarak bitişi oynuyorum