Bazen yastık la konuşur bazen yastığı öper aynaya geçip kendisine ne bakıyorsun dedi duydum kimle konuşuyorsun dedim kendime bana bakıyor dedi
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yoo gayet normal insan kendisiyle konuşamaz mı ayna da bile konuşur yani derleşir napsın kafayı yedirmişsin adama oda kendisiyle dertleşiyor
tamam salondaydım ben aynada kendine laf söylerken duydum çıktım kendim e diyorum bana bakıyor dedi ve bir gece ben uyumiycam dedim oda ben yatıyorum o zaman sonra gelirsin dedi Tm dedim 15 20 dka sonra geldi yanima sen burada mısın sen yerine biriyle konuştum dedi korktu on den beni odaya soktu sonra kendisi kimse yokmuş dedi
Ne yedircem 2 ay lik evliyiz daha
Bu adamın cinleri var hayırlı olsun.
O kadar değildir ya şizofrenilik filan olabilir benzeri şeyler beni de. korkutuyor bazen
2 aylık evlisin de daha önce hiç mi farketmedin
Ya bazen hata yapar kabul etmezdi sen psikolojiksin diye basın dan atardı ama ben derdim skil oyunu filan yapıyor bu kadar bir evde yaşamadan bilemezdim ki ayrıca hergun tartışmak için konu arıyor sürekli beni sınır etmeye çalışıyor bu huyları da var benim sınır olmamdan besleniyor gibi ayrıca evde çantam ve taragim kayboldu çantayı sordum gördüm pembesi dini dedi evet dedim annende unutmuşsundur dedi gördüysen evdedir naptın dedim annende yok çünkü eve gelen giden olmadı çantayı o gün kullancaktim dışarı çıkarttım kaybetti evin her köşesine baktım yok tarak ta yok
Geçmiş olsun evde bişeyler de yer değiştiriyor. Sen bi hocaya görün valla diyorum normal değil bu adam.
Evde altın var ondan korkuyorum çantayı bana sen kaybettin diyip sucu bana attı yarın öbürgün altınları da alıp sen kaybettin diye atar iftira diyede korkuyorum gözün gibi dikkat ediyorum evi o varken boş bırakmamaya çalışıyorum
Valla ben sana bişey diyim evde dua falan oku bu adam normal değil. Şizofren davranışları varsa sen daha ne kadar idare edebilirsin. Bişeyler kayboluyorsa zaten sıkıntı.
Kayboluyor hele tarak ne alaka bilmiyorum napti hic bir yerde yok sorsam sen kaybettin dicek boşuna sormuyorum
Çok sorunu var ve bu beni yoruyor millet kavgasiz gün geçirmek isterken o bana garezi var gibi davranıyor birde ise gitmemi istemedi durumu iyi die öğlen yemeğine akşam yemeğine geliyor sürekli her gelidigince bana kavga etmeye konu arıyor bazen sinirden ağlıyorum yoruldum 2 ayda aşırı derece evde iş yapasım gelmiyor artık o böyle beni sınır ettikçe sonra hiç bir şey yapasim gelmiyor geçen kavgadan kaçtım banyoya kitledim kendimi ac kırarım dedi açmadım kapıyı kırdı
Sonra bana zarar vermiyor ama benle yüz yüze o laf soylesin ben laf soyleyim istiyor
Illa yüz yüze kavga istiyor
Ben o adamın cinlerinin olduğunu iddia ediyorum. Evde bişeylerin kaybolması %50 ondan kaynaklı da olabilir %50 başka şeylerden de. Sen bence güzelce evde bi dua falan oku Kur'an oku istihare namazına yat zaten rüyanda görürsün bişeyler. Bu işin şakası yok o evde ne bereket olur ne huzur olur sende kafayı yersin.
Bende korktum bundan altınları napsam yarn oburgun onlar da kaybolursa bana iftira kalcak daha önce bana esra diye seslendi 3 4 defa hocayı aradım ben baktirdim eski sevgilisini büyü yaptırdığını söyledi bana bazı şeyler gönderdi hoca ama tamamını yapamadım yarim kaldı hoca büyüyü bozayım o esra da görsün dedi lakin yarim kaldı kağıtlar hocanın gonderdikelri memlekette kaldı
Hadi o ya0miyor cinler dense nereye koysam kaybolur tek korkum altın iftirasi kalırsa naparim diye geçen korktum zaten kuran okudum oturup tarakta kaybolucna çünkü benim taragimi eşim napsın çok korktum
Bence bak altını al bari ver ailenden birine hani cidden sıkıntı bişey bunun şakası olmaz bunun vakaları da var zaten. Sen bence bol bol Kur'an oku bu işin çaresine bak yazık daha yeni evlisin üzüldüm Allah şifasını versin o adamın da. Çok zor.
şizofren mi la yoksa
si ki tuttun valla
Valla ben varken şaka yapsa tamam salondaydım ben aynada kendine laf söylerken duydum çıktım kendim e diyorum bana bakıyor dedi ve bir gece ben uyumiycam dedim oda ben yatıyorum o zaman sonra gelirsin dedi Tm dedim 15 20 dka sonra geldi yanima sen burada mısın sen yerine biriyle konuştum dedi korktu on den beni odaya soktu sonra kendisi kimse yokmuş dedi
garip işler
İnşallah şaka yapıyordur
Valla ben varken şaka yapsa tamam salondaydım ben aynada kendine laf söylerken duydum çıktım kendim e diyorum bana bakıyor dedi ve bir gece ben uyumiycam dedim oda ben yatıyorum o zaman sonra gelirsin dedi Tm dedim 15 20 dka sonra geldi yanima sen burada mısın sen yerine biriyle konuştum dedi korktu on den beni odaya soktu sonra kendisi kimse yokmuş dedi
En iyi teşhisi doktor koyar da bı de bu tarz vakalarda musallat vakasida oluyor
Ve 2 oldu da evden eşyam kayboldu çantam ile tarağim o görmüş çantayı ama eve gelende olmadı forum pembesi dimi dedi evet dedim sen unutmussundur annende filan dedi ama yok tabi o naptiysa yaptı evde her köşesini aradım yok ayrıca daha 2 ay lik evliyiz evde altın lar var yarın öbürgün kaybedip böyle iftiraya ugricsm diye korkuyorum
Bu adam hasta dimi
Numara yapmıyorsa var bir sıkıntı
Böyle durumlarda aile çocuğunda sorun varsa niye saklıyor mesela
Annesini 18 yaşında kaybetmiş bana göre psikolojisi normal değil ve çanta taraktan ne istedi bilmiyorum ayrıca 2 aylık evliyim ve hergun tartışıp beni sınır etmeye yer arıyor benim sınır olmamdan besleniyor benin mutsuzluğun dan besleniyo gibi sevmedigim şeyleri yapar şunu surdan al ötesi güzel değil derim güzel değil dediğim yerden alır niye ordan aldım diyorum bu sefer sanki sınır olmamdan besleniyo gıdası gibi
İşte bu tür şeyleri çocuklukta yaşadığı bazı olaylar tetiklemis olabilir belki konuşacak anlatacak kimse bulamadı yalnız kalmışta olabilir bu da kendi içinde ya da kendiyle konuşmasına sebep oldu belkide bunu ayna karşısında çok yaptığı için karşındaki kendisiyle iletişim halini aldı
Çok sorunu var ve bu beni yoruyor millet kavgasiz gün geçirmek isterken o bana garezi var gibi davranıyor birde ise gitmemi istemedi durumu iyi die öğlen yemeğine akşam yemeğine geliyor sürekli her gelidigince bana kavga etmeye konu arıyor bazen sinirden ağlıyorum yoruldum 2 ayda aşırı derece evde iş yapasım gelmiyor artık o böyle beni sınır ettikçe sonra hiç bir şey olmamış gibi davranıyor sonra da bizim ki de böyle işte idare edicez napcaz diyor kendi hatasız gibi bir şey yapmamış gibi geçen kavgadan kaçmak için banyoya girdim kilitledim kapıyı kırarım ac dedi açmadım kapıyı kırdı gerçekten bana zarar vermiyor ama ben illa kavga etsin karşılıklı istiyor o bana ben ona laf sokayim istiyor Çok yoruldum
Doktora gidelim desen gitmezde şimdi ne sorunum var der. seye bir baksana uyuyor mu narsist kişilik bozukluğuna
Gelmez ony ona dedim narsistlik var sende galba diye yok sensin narsist filan diyor ben hasta değilim diyor elimden ne gelir ki
Kabullenmez doğru böyle böyle karşı tarafında psikolojisini bozar ama sen sağlam ol az çok cozmussun hareketlerini
Evet ama çok yoruldum hergun bana sarmak için evin şurası pis diyor temiz olduğu halde mesela sulu yemek sevmezmiş kendisi farklı dilde hakaret ederek anlatıyor kavga edince bir süre sonra sen yanlış anladın ben sulu yemek sevmem dedim sadece diyor oysa o kadar su olur mu beğenmedim bana birdaha sulu yemek yapma becerememissin gibi şeyler söyledi hergun kavga etmek için bir bahane bulup gecesine bir şey yok gibi davranıyor temiz olab yeri bile bana pis diyor karınca sinek geziyor diyor oysa hiçbir şey yok sırf bana hakaret etsin diye 2 ayda biktim artık bunlar kendi kendine konuşmaları evde 2 oldu eşyam kaybolması napicagimi şaşırıyorum
Eşinin yakınlarından biri ile konusulsa ikna edilse aslında doktor için iyi olurdu
Öyle biri değiller ve babasından başka kimsesi yok bir kuzeni gelinleri var onlar farklı şehirler ve beni onlara kötü kurgulayci biri gibi anlatmış şuanda kendi kendine mutlu mu olacaksın hayır tabikide diye konuşuyor öte de dışardan geldi
Kimle konuşuyorsun dedim kendi kendine dedi niye dedim öylesine sana demiyom boş ver dedi
Sen şimdi bir şey demeye kalksan inanmazlar kurguluyor dediği için. O zaman disardakilere gayet iyi niyetli gibi ama eve gelince narsist sana gösteriyor. millet normal sanıyor bunu
Aynen aynen böyle biri ben kendimi haklı çıkartamam yani
Allah kolaylık versin sana tavsiyem bol bol Kureyş suresi oku
Amin 2 ay lik evliyiz boşanamıyorum da korumasız ilişki yaşadık hap kullanıyordum gördü kızdı ve çöpe attı korumasız olduk kahverengi koyu bi akıntı var zaten rengl mi olcam yoksa üstüne görme mi çözemiyorum ağrımda var
İnşallah bir çözüm bulunur ya hakkınızda hayırlısı olsun. hayir birde onunla ilgili bir şey desen seni sorunlu tanıttığı için sıkıntı olacak ama seni iyi bilen ailen kendi ailenden birine danış anlat durumu ya da sen sor psikologa eşin hakkında ne yapılabilir diye nasıl tutum sergilenir.
Cevap alıyorsa haklısın
alondaydım ben aynada kendine laf söylerken duydum çıktım kendim e diyorum bana bakıyor dedi ve bir gece ben uyumiycam dedim oda ben yatıyorum o zaman sonra gelirsin dedi Tm dedim 15 20 dka sonra geldi yanima sen burada mısın sen yerine biriyle konuştum dedi korktu on den beni odaya soktu sonra kendisi kimse yokmuş dedi
Dikkat et
Ulan ya 😂
Gülme ya bir gece o benden önce uyudu ben diye biriyle konuştuğunu söyledi
Korktu sonra odaya gitmeye beni on den götürdü baktı kimse yokmuş dedi
Valla olabilir yani
Sigma
şizofreni
Ve 2 oldu da evden eşyam kayboldu çantam ile tarağim o görmüş çantayı ama eve gelende olmadı forum pembesi dimi dedi evet dedim sen unutmussundur annende filan dedi ama yok tabi o naptiysa yaptı evde her köşesini aradım yok ayrıca daha 2 ay lik evliyiz evde altın lar var yarın öbürgün kaybedip böyle iftiraya ugricsm diye korkuyorum
salondaydım ben aynada kendine laf söylerken duydum çıktım kendim e diyorum bana bakıyor dedi ve bir gece ben uyumiycam dedim oda ben yatıyorum o zaman sonra gelirsin dedi Tm dedim 15 20 dka sonra geldi yanima sen burada mısın sen yerine biriyle konuştum dedi korktu on den beni odaya soktu sonra kendisi kimse yokmuş dedi