Arkadaslar esimi anlatacagim sizce yaniliyor olabilirmiyim narsist piskopat kisiklige sahipmidir?
1. Onun iyiligi icin birsey yaptigimda beni yalnis anlar. Hatta iyiligi icin yaptigimi düsünmez?
Mesela önce bana patronunu kötülüyor sonra ben patronunun esiyle cok samimi olmamaya basladim. Yani biraz soguktum sadece merhaba merhaba. Sonra bana kavga esnasinda patronumun karisi bile söylüyor senin nasil soguk bir insan oldugunu falan dedi bagirdi suratima bende sen kötüledin ondan sogudum sana kötü davrandiklari icin dedigimde ise hic umursamiyordu
2. Nisanliyken asiri kiskanc sahiplenici evlendikten sonra pekde umrunda degildi
3. Asiri paraya düskün mesela Altin takmisti onlara göz koyuyuyor sürekli onlari benden almak iicin bahaneleri var.
4. Borcum var bahanesiyle icki icti bana borcuma yardim ettim sonra daha fazlasini istedi
5. Sucunu yakaladigimda üste cikar sucunu kabul etmez buda yetmezmis gibi bana küser ona iftira atiyormusum süsü verir ancak evi terkedecegim beni rezil edecek ancak ozaman konusur yenideen ama asla özür dilemez ( annesi benim ogullarim özür dilemeyi bilmez diye övündü
7. Param yok bahanesi
Herseyin para oldugunu anlatir hatta askerdeyken eski kiz arkadasi bunu zengin biriyle aldatmis. Kadinlar icin tek sey para oldugunu söyler. Bana ben sana para vaad edemezsem sen beni terk edersin der durur ben para önemli degil piknige cikalim yeter dedigimde bana param yooooook bes kurusum yok yola gidecek para nekadar anlayissizisin diye bagirdi.
8. Konusmaz agzindan laflari iple alirim iple cekerim.
9. Sürekli kendisini acindirir ama ben acindiramam kendimi o param yok diyebilir ama ben param yok dedigimde sesi cikmaz
10. Annesini cok sever ama sevmezde
Annesinin beni ezmesine izin verir sonra ben kibarca dile getirsem bile sen Anneme nasil
Böyle söylersin senin Annelere karsi saygin yok gibi deyip beni suclar.
11. Mesela bir kac yazismasini gördüm selam yazmis bir kiza söylersem üste cikip beni kiskanclikla suclar
Güncellemeler
+1 yıl
Aileme anlattigim zaman cok umursamiyorlar baskasiyla evlensende ayni olacak diyor mesela ailem benimde buyüzden cok kafam karisiyor ve piskolojimi bozuyorum bu adam yüzünden
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer