Güncellemeler
1 yıl
Nişanlıyken eltimle gezmeye gitmiştik. Eve gelince suratım aşıkmış farkında değildim. Kaynanda sana biseymi dedi o diye sorguya çekti beni … yok dedim
bir buçuk senedir evliyiz görücü usülü ile tanıştık… ara ara farkediyofd böyle bazen biseyi anlayamiyor ya da ben konuşurken dinlemiyor. Kendisi konuşuyor.. herzaman değil ama. Bir arkadaşı var oda hastanede yatmış hatta bir kaç kafası gidik 😏 olabilir hepimiz insanız ama benden sakliyorlar gibime geliyor …
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
olabilir doktora götür
Yani sadece seni dinlemiyor yâda anlamıyor diye bu tanıyı koyamazsın farklı davranışlar sergiliyor mu sana ya da çevresine karşı
Bazen biseyleri anlayamiyor yani idrak edemiyor sadece bana karşı değil
O zaman dikkat dağınıklığı mevcut ilaç tedavisi gerekiyor
sanmiyorum ya, oyle bir sey olsa haberin olurdu bence, kendine sormayi denedin mi
Böyle şeyle sorulmuyor … ama geçen sene nişanlıyken elitiyle çıkmıştık dönünce yüzüm asikmis. Kaynanamda bisey dedi sana dedi yok dedim. Acaba ne anlatmasından korktular 🤔
hmm, nerede yasiyorsun acaba
Yurtdışında
Anlattığın şeylere bakılırsa ve daha bu sana denk gelenler olduğuna göre onun kafadan biraz var
Süphelneiyorum bende
Ailesinde var mı böyle bir şey?
Bilmiyorum babası eskiden annesini çok dövermis
Yazık ya. Umarım şizofreni filan değildir. Kendisi ile bu konuyu konuşmayı denedinmi
Şizofreni değil ama bazen böyle tavır sergiliyor. Benim eski nişanlım öyleydi dediğiniz gibi beni takip etmeler falan 👀 bu öyle değil
Dikkat et yinede yazık kolay değil
Bi doktora gitmekte fayda var
Ama hayatın akışını engellemiyorsa çok da didikleme
Geçmiş olsun doktora gidin
E nabızına baksan görürsün
Başka bir derdi vardır onu düşünüyodur
bencıl de olabılır
Oda var 🙄 ama kabul etmiyor
hıı herkes bencıl konusma sende onla dinlemede
:) olab, ilir
Olabilir