Eşimin psikolojisi?

Arkadaşlar merhaba;
7 ay önce evlendim. son 1 aya kadar her şey çok güzeldi, lakin 1-1.5 aydır eşimde çok büyük bi sıkıntı var.
Eşim birden bire psikolojik olarak yıkıldı adeta bambaşka insan oldu. ve bu gerçekten birden bire oldu. detaya gelicek olursam
Eşimle birgün gezmeye gittik morali bozuktu dedim herhalde regl oluyo neyse gezdik geldik sabah bi uyandık eşim bomboş bakıyor konuşmuyor gülmüyor boş boş cevaplar veriyor
Sonra ağlamaya başladı hadi dedim ağlar geçer ama sonra sayıklamalara başladı sayıkladığı şeyler anıl benim eşim ben anılla evliyim mutluyum o bana iyi bakıyor ama derin derin sayıklıyor.
Büyüklerimize danışıp hocaya gittik hoca dedi çarpılmış. dualar vs yaklaşık 1.5 aydır hocaya gidip geliyoruz ara ara. bunun yanında psikolağa da gittik pskiyatr da ilaç verdi hafif ama eşim eski tanıdığım eşim değil vardiyalı çalışıyorum gece uykumuz yok gündüz sayıklıyor gecede sayıklıyor boş boş bakıyor bileziklerini asla vermem diyen kadın bi çırpıda bileziklerini verdi araba aldık ama mutlu olamadı vs vs böyle bi durum yaşayan çevresinde veya kendisi nasıl bi yol izlendi bunu merak ediyorum teşekkürler
Eşimin psikolojisi?