Merhaba arkadaşlar içinden çıkamıyorum. HELLPPP?

Buraya yazacağım şeylerin içinden çıkamıyorum. Lütfen yazrdımcı olun. Şöyle ki 9 aylık bir ilişkim var ben 24 erkek arkadaşım ise 28 yaşında ikimiz de avukatız. Başlarda ilişki istemiyordum ama o kadar tatlıydı ki kendime engel olamadım ve zamanla aşkım alıp başını gitti. Aşırı çok seviyorum. Bana kısa sürede evlenme teklifi etti. ki aklımın ucunda evlenmek diye bir şey yoktu ona kadar. Neyse sonra ailelerimiz tanıştı. Ne yazık ki ailelerimiz ve kültürlerimiz uyuşmadığından onun ailesi benim ailemi ve kültürünü istemedi. Zaten ailerinin tanışmasından önce de erkek arkadaşım sürekli babamın bana karşı kendisine karşı ve ilişkimize karşı kısıstlayıcı tavırlarından hoşnut değildi. Bu sebeplerden ötürü babaama söylediği türlü hakaretlere öfke krizlerine maruz kaldım ama bırakmadım devam ettim. Haklıdır dedim. Erkek arkadaşımın ailesi de bir yere kadar bizim ilişkimizin arkasında durup sizin ikinizin evlenmesi için elimizden gelnei yapacağız imajındaydılar. Ne yazık ki artrık onlar da oğulları gibi düşünüyor ve benim ailemi istemiyorlar. Babamın bu olanlardan haberi yok ona anlatıp anlatmama konusunda kararsızım. Babamla ilişkim eskisi gibi değil bu olaylardan dolayı ona çok fazla tavır aldım artık eskisi gibi hissedemiyorum ona karşı. Erkek arkadaşımın annesi annemi arayıp kızını oğlumdan uzak tut görüşmesinler dedi. Annem ne diyeceğini bilemedi şaşırdı, donakaldı. Biz birbirimiz çok seviyoruz fakar aile kültürleri birbirne zıt olduğundan ve erkek arkadaşım ve ailesinin babam ve ailesine yoğun miktarda kinli olduğundan ilişkimizin geleceği belirsizleşti. Ayrılma noktasına kadar geldik ama yapamadık birbirmize sarılıp ağladık, bırakamadık. Ne yapmam gerekiyor böyle bir şey yaladıysanız lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var. :(((((

Merhaba arkadaşlar içinden çıkamıyorum. HELLPPP?