Arkadaşlar 7 yıllık bir iliskim var ve son 1 yıldır ayrıl barış ayril barış olmaya basladi çok güzel oluyoruz bir anda çok iyi oluyoz ne zaman annesi bisey dese kıza bir anda buz gibi oluyor ortalık ve ayrılıyor annesi beni istemiyor ama kız seviyor ayrılmak istemiyor çok konuştu annesiyle bende konuştum ama yok yani ortada bi konuda yok ailemden dolayı istemiyormuş aileminde kötülüğü yok aynı köylüyü sülale konusu işte eski kafa ve daha detayini dertlescek varsa anlatabilirim ne yapacağım
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka benimki de ayrılıkla bitti. Nedenini söylemedi ama aynı sekilde bir aile yapısı vardı. Şöyle aldığım tecrübeye göre eğer o kız annesine karşı duruşunu dik sergileyememişse, evden şehir dışına üni okumaya y da farklı bir şekilde ailesiyle bağını zayıflatmamışsa ya da kendi hayatını kurma çabasına girmemişse bu hikayede harcanan tek kişi sen olursun. Ben ne kadar inkar da etsem aileler evleniyor. Annesiyle seni kafese attığını, sevgilinin de orada olduğunu düşündüğünde ikinizi de koruyup kollayacağına inanmıyorsan ya ciddi ciddi konuş. takınması gereken tavrı, takınmazsa nereye gideceğini açıkça belli etmiş ol. Benimkisi kendi kafasına yatan çocuk için ölüp bitiyordu. Çocuj sevgili yaptı sonra bir başkasına sarmıştı. Annesi biraz kırıksa aranızdaki aşkı güveni hiç sayacak kendi buglduğu adayın daha iyi olduğunu düşünecek her zaman
burada üni okuyor ve cok uğraştı oda 7 yıldır uğraşıyor son bu yıl cidfiyr bindi annesi kizi darlayip duruyor lak diye gece odasina geliyor biz telefonla konusurken kiza diyo kendine nasil layik goruyon felan filan üzülüyorum diyor demis gecen gunde kiz yanima gelmek için otobuse felan biniyor bende öyleyim ne yapalim benim kizimi kapida doktorlar kendi gelir alır demis gezmeye goturur felan demis cok ağrıma gitti ve kendime bunu hayat dersi olarak gördüm cok farklı olacağım dedim maddi manevi
Ayrıl kanka
Yaz bana dertleşelim
Zaten bende dertliyim
Bu kız seni gözden çıkarmış ondan hayır gelmez
Anlat bugün iki aşık dertleşelim
Zaten bu vatan aşkı beni bitirecek
Seni bir arayamadim musaitsen az annemle vakit gecirem onunla konusam sonra deni arayayim
şu an da evin hepsi uyuyor en iyisi biz wptan önce konuşalım kanka
İkimiz de kalabalık ailede yaşıyoruz az çok seni anlıyorum aile evinde yaşamanın zorluğunu
Ben rahatim bu konuda odam ayrı hacı
Ben rahat değilim 6 nüfus her kafadan bir ses
Odan ayrı olsada
O yüzden Bir an önce inşallah bu projeler olsun ayrı Eve çıkayım istiyorum
Bende aynısını yaşadım sonuç ayrılıkla bitti o ilişkiden hayır gelmez bırak gitsin
Lavinya hayalimizdeki kiz evlat ismi idi ;;((
Ne yaoayim vok cabalarim sabır et dedim yok yani oda haklı gecen gun yanima gelmem icin yalan söyledi arkadslarimlayim dedi anneler hisseder demis onun yanindasin diye görüntülü arıyor daha sonda bütün günü bok etti attı kiz eve gitti te anadolu yakasina gitmistik gezmeye döndük o an geri geldik evlere gectik kiz baya ağladı beni arayip felan bugünde dedi ileriyi gectim şu an nasil kafam rahat olacak dedi şu an yalan soylemeden cikacagim senin için dedi ne yapayim dedi o da haklı güzel mutlu olmak istiyor ama ben yapamıyorum bunu elimden bisey gelmiyor
Umarım düzelir ilişkiniz hep mutlu olmanız dileğiyle
Galiba ayrilcak yarın yuz yuze konuşalım dedi baska bir sey olmaz ayrilmakyam baska böyle dediyse