Arkadaşlar çaresiz kaldım yardım?

İlişkimiz 3 yıldır devam ediyor. Arkadaşlar 1 aydır adam akıllı sohbet edemedik ve kesintili konuşmalardı. Sohbet etsek de 2-3 gün sürüyordu adam akıllı. Kavga gürültü söylenmemesi gereken sözler.. Sonra 5-6 gün kimse konuşmuyor. Geçen hafta düğünleri oldu kendisini merak ettim yazdım soğuk cevaplar vb. Bugün de mental ve fiziksel yorgunum dedi. Ailesine anlatmış konuşmadığımızı. Daha öncesinde bir ayrılık sürece olmuştu 4 ay kadar ayrı kaldık 1 sene önce ama yapamadık tekrar devam etme kararı aldık. Şimdi aranızdan söyleyecekler çıkar başka birisini bulmuştur. öyle bir ortamı yok kırsal bölgede yaşıyor. Kendisine güveniyorum bu konuda o da aynı şekilde yapmayacağımı bilir. Bugün konuşmaya çalıştığımda yalnızlık bana iyi geldi isteksiz bir şekilde konuşmak istemiyorum dedi. Biraz uzattığımda beni biraz rahat bırakır mısın mental ve fiziksel olarak çok yorgunum lütfen dedi. Ben de daha yazmadım. Bu olanlardan sonra 3-4 gündür iş yerinde kafam hep dalgın herkes bişeyin var diyor. İyi hissetmiyorum hep onu düşünüyorum. İkimiz de 24 yaşındayız çözülmeyecek bişey de yok saçma sapan şeyler yüzünden uzuyor. Sizce dediği gibi rahat mı bırakmalıyım? Kendisinin yazmasını mı beklemeliyim? Yoksa kendim mi adım atmalıyım. Özellikle kızlar yorum yaparsa sevinirim onların hemcinsi olduğu için onu anlayabilirler. Kafayı yiyeceğim lütfen yardım edin
Güncellemeler
1 yıl
İyiye gitmesi için nasıl bir aksiyon almam lazım
Arkadaşlar çaresiz kaldım yardım?