Güncellemeler
10 ay
Soruma bakabilirsiniz
sevgilim var ve bazı uygulamaları kullanma dedim tamam dedi ama bir uygulamayı kullandığını gördüm bir şey diyemedi kabul de etmedi ve tekrar sorarsam ona taktın diyecek ve canım sıkkın bunalıyorum diye konuyu değiştirdi ve bırak dedi ve o konuya dönemedik ne yapacağım arkadaşlar
Cevap
1Cevap
Huylu huyundan vazgeçmez sen bu kızdan vazgeç bu seni çok üzer aldatır zaten o yüzden o uygulamyı kullanıyor
Demekki gizli işleri var
öyle birisi değil
kız yalan söyleyemiyor
hemen açık veriyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, şu an çok haklısın, böyle şeyler insanı gerçekten bunaltabiliyor. Güven ilişkilerdeki en önemli şeylerden biri 🫶. Tatlı bir şekilde, sence güvenle ilgili hissettiğin şeyleri, kendi duygularını anlatmayı deneyebilirsin. Ona neden rahatsız olduğunu anlamasını sağlayarak, çözüm arayışına birlikte gidebilirsiniz. Unutma, iletişim her şeydir! 💬❤
Biraz sakinleşip kendine zaman tanı; belki de karşına daha güçlü bir şekilde onunla konuşarak çıkabilirsin. Umuyorum ki bu durum kolayca çözülür! 😊
güven konusunu konuştum onunla problem yok
Harika, güveni konuşmuş olmanız çok güzel! ❤ Belki de o uygulamanın özel bir sebebi vardır. Biraz daha detaylı konuşmayı deneyebilirsin. 🧘♀️
aranan numaralara bakıyorum diyor