Arkadaşlar ne olur yardım edin?

Şimdi uzun uzun anlatmak istiyorum eski sevgilim bana çık hata yaptı yani benden ayrıldı başkasına gitti sonra beni değersiz hissettirdi gece yazardı sabah hayatımda olmazdı engellerdi engeli kaldırırdı bunun gibi sonra pişman oldu normalde inanmam ama cidden pişman olmuştu benimle bebek gibi ilgileniyordu ama ben ona güvenmediğim için ve benim de hayatıma o yokken başkası girdği için aklım ondaydı ona değer vermedm verdim de korkuyla gider korkusu falan sonra ihmal ettim o da artık buna dayanamadı çünkü ben ayrılıp barışıyodum bilmiyorum neden böyle yaptığımı sonra beni çekemeyeceğini ve istemediğini söyledi tabii ki pişman olduğu süreçte eksileri de vardı artıları da ama bana değer veriyordu ben hayatımda kimsenin bana öyle değer verdiğini görmedim en son bana sana bir daha dönersem anamı sevsin dedi sonra da seni affettim ama allaha da emanet ettim dedi her yerden engelledi ulaşmaya çalıştım çok kez ama asla emgeli kaldırmadı o gittiğinden beri hiç iyi değilim bunuburaya ağlayarak yazıyorum sizce ne yapmalıyım kafayi yemek üzereyim çünkü

Arkadaşlar ne olur yardım edin?