YKS2026 Arkadaşlar aciklanmisss giremiyorum siz girebildiniz mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Girmiyor ya offf çok yogunnluk varr Güncellemeler+1 yıl Vpn ile deneyeceğim offf elim syagim titriyor Güncellemeler+1 yıl Bekle beni 19 mayiss Arkadaşlar aciklanmisss giremiyorum siz girebildiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl YKS2026 konusunda 1,4b cevap paylaştı. girebilirsiniz 0 0 Yorumla
corpse_bride Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Elim ayağım titredi ay girilmiyo napıcazzzz 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Offffff Yorumla corpse_bride +1 yıl Tebrik ederim seniiiii çok mutluyum hem kendi hemde emek verip karşılığını alan tüm arkadaşlar adına. Yorumla Soran +1 yıl Cok teşekkürler ☺️☺️ sen nereyi kazandinn Yorumla corpse_bride +1 yıl Ilk tercih trakya üni gümrük işletme Yorumla Soran +1 yıl Çok mutlu oldum adına ❤️☺️bakalım hayat bize neler getirecek Yorumla
Raiden12 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl bende merak ediyorum kim nereyi kazandı 😂 0 15 Yorumla Raiden12 +1 yıl orada okudum sjsj Yorumla Soran +1 yıl Hangi bolum Yorumla Raiden12 +1 yıl iç mekan Yorumla Raiden12 +1 yıl sen ne kazandın Yorumla Soran +1 yıl Grafik tasarimi Yorumla Raiden12 +1 yıl hangi ilçesinde bölümün Yorumla Soran +1 yıl Merkezde kanka Yorumla Soran +1 yıl Kalkancı bulvarinda Yorumla Raiden12 +1 yıl o zaman güzell sevindim adına Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ☺️ Yorumla Raiden12 +1 yıl geleceğim samsuna görüşürüz bakarsın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Nerelisin ki sen okuyor musun Yorumla Raiden12 +1 yıl trabzonluyum diplomamı almaya geleceğim Yorumla Soran +1 yıl Hmm iyi bakalim Yorumla Raiden12 +1 yıl takip edersen yazarım sana Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet girebildim 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl girdin. Neresi geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özel %25 burslu yer yazmıştım orası geldi. 2 dakika önce girdim Yorumla Soran +1 yıl Hayırlı olsun kardeşim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler 😇 biraz bekle illa açılıyor sistem Yorumla Soran +1 yıl E devlet ile giriş yapıyorum teknik hata diyor offf aglicam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakin ol açılacak illa ki en kötü gece yarısı bakarsın uyuyan çok olur Yorumla Soran +1 yıl Öyle olacak sanırım :( tweetterdaki tweetleri okuyunca moralim düzeldi biraz çok iyi goy goy yapiyorls fkdkd Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl girilmiyor bak cabuk 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl egitim fakultesİmi Yorumla Soran +1 yıl Hayır meslek yüksekokulu kalkancı da Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
girebilirsiniz
Elim ayağım titredi ay girilmiyo napıcazzzz
Offffff
Tebrik ederim seniiiii çok mutluyum hem kendi hemde emek verip karşılığını alan tüm arkadaşlar adına.
Cok teşekkürler ☺️☺️ sen nereyi kazandinn
Ilk tercih trakya üni gümrük işletme
Çok mutlu oldum adına ❤️☺️bakalım hayat bize neler getirecek
bende merak ediyorum kim nereyi kazandı 😂
orada okudum sjsj
Hangi bolum
iç mekan
sen ne kazandın
Grafik tasarimi
hangi ilçesinde bölümün
Merkezde kanka
Kalkancı bulvarinda
o zaman güzell sevindim adına
Teşekkürler ☺️
geleceğim samsuna görüşürüz bakarsın 😂
Nerelisin ki sen okuyor musun
trabzonluyum diplomamı almaya geleceğim
Hmm iyi bakalim
takip edersen yazarım sana
Evet girebildim
Nasıl girdin. Neresi geldi
Özel %25 burslu yer yazmıştım orası geldi. 2 dakika önce girdim
Hayırlı olsun kardeşim
Teşekkürler 😇 biraz bekle illa açılıyor sistem
E devlet ile giriş yapıyorum teknik hata diyor offf aglicam
Sakin ol açılacak illa ki en kötü gece yarısı bakarsın uyuyan çok olur
Öyle olacak sanırım :( tweetterdaki tweetleri okuyunca moralim düzeldi biraz çok iyi goy goy yapiyorls fkdkd
girilmiyor bak cabuk
egitim fakultesİmi
Hayır meslek yüksekokulu kalkancı da
Girerim