Sevgilimle evlenmeyi düşünüyoruz o da dul ben de ama düğün kısmını bi türlü pilanlayamıyoruz nası olacak bilemedik özellikle ben gelinlik giysem mi giymesem mi bi türlü karar veremiyorum önümüzdeki yaz sonu anca olur gerçi ama şimdiden düşünceler beni sardı ailelerin de bildiği yok gerçi kendi kendimize düşünüyoruz sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilim 4 ay evli kalmış ben 9 ay bu detayı da vermek istedim evliliği dogru düzgün yaşamadık bile yani
Dul olan kadın ve erkek evlenmek istediğinde düğün yapılması sizce doğru mu?
Biz kimseye altın takmıyoruz bana da o çok saçma geliyo insanları durdukyere borçlandırmış oluyosun sen o kişiye altın veriyosun bunu ilerde geri iade ediyosun ne anlamı kaldı hediyenin ben de bunu anlamıyorum
Zaten biyandan istiyorum düğün biyandan istemiyorum para gidecek diye en az masraflı şekilde bişeyler olur artık ya amann nebileyim ortada fol yok yumurta yok ben kendi kendime düğüne kalktım 😂
o zaman imam nikahınıza devam edin ilk seferdeki hatayı yapmayın bir süre beraber yaşayın hertürlü bir test edin çatır çutur seksine kadar. yoksa tekrar üzüntü olur...
O şekilde de yapamayız heralde bana kalsa uyar da aile geleneklerine uymaz mubarek nerde yaşıyorum ben böyle ailemi sorguladım şu an hiçbişeye izin yok
Teşekkür ederim efenim gerktiği durum ve zaman olursa tabiki nickinize tıklayıp size ulaşırım. Bu engin bilgili hafızanızdaki bilgilerden elbette faydalanmak isteyecek pek çok insan vardır degerli vaktinizi bana ayırdıgınız için çok teşekkür ederim
Yok o anlamda değil zaten eğlence yeri dediğim yine cafe gibi ama biraz daha geniş oluyor saatlik kiralayıp konseptinize göre suslenip hazırlanıyor müzikli falan salon gibi bir şey diyebilirim
O zaman valla davul veya orkestra tutup yeriniz varsa orada ufak bir kutlama olacak ya da siz kendi aranızda eğleneceksiniz evinizde kutlama yapıp rica ederim ne demek aklıma geleni söyledim yardımcı olabilmişimdir inşallah
Kendi bahçemiz var zaten baya geniş düz alan biraz ışıklandırma bide müzik yap kına gecesini ertesi gün fotograf çekimi bilmem neyle fakit öldür 5 gibi de gelin alması olsa oldu bitti işte nasi fikir sence masrafsız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ben dul bekar düğün derneğe hep gıcık olduğum için açıkçası sizin bu saçmalığınıza anlam veremiyorum.
Sana saçma gelen bazılarına gelmeyebilir senin bu düşünce tarzın da bana saçma geldi
ilkel varoş işler ama ekonomik açıdan getirisi hedefleniyorsa ona bir şey diyemem
Altın vırt zırt için mi diyosun
evet bazıları o düğün takılarıyla araba falan alıyor. hatta aileleri zenginse ev alan bile var...
Biz kimseye altın takmıyoruz bana da o çok saçma geliyo insanları durdukyere borçlandırmış oluyosun sen o kişiye altın veriyosun bunu ilerde geri iade ediyosun ne anlamı kaldı hediyenin ben de bunu anlamıyorum
o zaman niye kendi kendinize masraf çıkarıyorsunuz? gidin nikah dairesine yapın işinizi bitsin gitsin paranızda cebinizde kalsın...
Zaten biyandan istiyorum düğün biyandan istemiyorum para gidecek diye en az masraflı şekilde bişeyler olur artık ya amann nebileyim ortada fol yok yumurta yok ben kendi kendime düğüne kalktım 😂
o zaman imam nikahınıza devam edin ilk seferdeki hatayı yapmayın bir süre beraber yaşayın hertürlü bir test edin çatır çutur seksine kadar. yoksa tekrar üzüntü olur...
O şekilde de yapamayız heralde bana kalsa uyar da aile geleneklerine uymaz mubarek nerde yaşıyorum ben böyle ailemi sorguladım şu an hiçbişeye izin yok
yazık o zaman yine yazı turaya gitmişsin ne çıkarsa bahtına :D
Dik gelirse hiç şaşırmam
dik gelirse iyi yine oturursun üstüne en azından :D
Aklıma kötü kötü şeyler getirttin 😂
huyum kurusun öyleyimdir zaten neyse demeyim sevgilerimi sunayım kaçayım :D
Sevgi saygı bizden efenim hayırlı geceler dilerim hörmetler 😅
kıymetli fikirlerimden ve hizmetlerimizden faydalanmak isterseniz kartımı bırakıyorum nickimin üzerine. ordan ulaşabilirsiniz bana :D
Teşekkür ederim efenim gerktiği durum ve zaman olursa tabiki nickinize tıklayıp size ulaşırım. Bu engin bilgili hafızanızdaki bilgilerden elbette faydalanmak isteyecek pek çok insan vardır degerli vaktinizi bana ayırdıgınız için çok teşekkür ederim
Nerden nasil tanıştınız
İş yerinde tanıştık ben işten ayrıldım hemen ama arkadaş olduk direk
Nikah yaparsiniz sonra bir cafe veya kiralık eğlence yerleri oluyor oralarda ufak bir kutlama yaparsınız olur bence
Eylence yerleri bizim aileye göre deyil klasik tük geleneklerinde insanlarız
Yok o anlamda değil zaten eğlence yeri dediğim yine cafe gibi ama biraz daha geniş oluyor saatlik kiralayıp konseptinize göre suslenip hazırlanıyor müzikli falan salon gibi bir şey diyebilirim
Yine de bizimkiler o tarz yerlerde düğün yapmazlar ama teşekkür ederim bilgilendirmen için
O zaman valla davul veya orkestra tutup yeriniz varsa orada ufak bir kutlama olacak ya da siz kendi aranızda eğleneceksiniz evinizde kutlama yapıp rica ederim ne demek aklıma geleni söyledim yardımcı olabilmişimdir inşallah
Kendi bahçemiz var zaten baya geniş düz alan biraz ışıklandırma bide müzik yap kına gecesini ertesi gün fotograf çekimi bilmem neyle fakit öldür 5 gibi de gelin alması olsa oldu bitti işte nasi fikir sence masrafsız
Aynen gayet güzel valla yeriniz varsa süper bir şey açık alan daha iyi havalar iyiyken iyi olur ama
Havalar iyiyken yaparız zaten inşallah yani
Düğün istiyor musun
Yapmayı tercih etmem
Biz yaptık
Nası bi düğün yaptınız
Kır düğünü yaptık aşırı kalabalık değildi ama 300 kişilik
Bir gün mü sadece
Kına gecesi falan olmadı mı misal
Oldu kına gecesi tabiki eşim yaptı arkadaşlarıyla
Hımm peki düğün gündüz vakti miydi gece mi
Yok saolun
6 de başladı 10 da bitti