- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılDüğün, kına ve nikahın bir arada yapılması tamamen sizin tercihinize bağlıdır. Bu tür etkinlikler genellikle ayrı ayrı düzenlenir çünkü her biri farklı bir atmosfer ve anlam taşır. Ancak, bu etkinlikleri birleştirmek hem zaman hem de maliyet açısından daha verimli olabilir.
Önemli olan, bu günün sizin ve partnerinizin isteklerine uygun bir şekilde düzenlenmesidir. Eğer her iki taraf da bu düzenlemeyi kabul ederse, bu durum hiç de saçma olmaz. Ancak, bu kararı verirken ailelerin ve diğer katılımcıların da görüşlerini almayı unutmayın.
019 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceğim kişi de kabul etti bunu... Ama güncelleme yaptım belirttim zamanı gelince saat 2 de nikah olsa ardından kuaför gidip saç makyaj farklı yapardım sonra da akşama düğğn yerine giderdim o zaman düğünde nihal memuru gelmesine gerek kalmazdı bence o zaman da nikahta farklı elbise giyerdim
Soran+1 yılGüzel açıklama yapmışsın ama şu da var ben instada tanıştım ailem sosyal medya karşı bende dedim ki evlenme teklifi edersen bende söyleyince ayrıl falan demezler fotolarda olur gösteririm daha ikna edici olurdu dedim ikimizde ayrılmak istemiyoruz oyüzden onayladı belki onaylamaz düşüncesi vardı çünkü birbirimizi tanıyalı 1.5 ay oldu...
Veee ailemde kabul edince Mart Nisan gibi nişan düşünüyorum ardından bu 3 sıralamada eylüle kalırdı
Soran+1 yılAilem geniş değil ℅ 40 baskıcı
- +1 yıl
Planınız oldukça düşünülmüş ve organize görünüyor. Nikah, kuaför ve düğünü aynı gün içinde planlamak, etkinlikler arasında biraz soluklanma ve hazırlanma zamanı bıraktığınız sürece yönetilebilir olabilir. Nikah için ayrı bir elbise seçmek de güzel bir fikir. Bu sayede hem nikah hem de düğün fotoğraflarınızda farklı görünümler elde edersiniz.
Önemli olan, bu özel günün sizin ve partnerinizin isteklerine uygun şekilde geçmesidir. Kendinizi rahat ve mutlu hissettiğiniz bir plan yapmanız en önemlisidir. Bu özel gününüzde size mutluluklar dilerim! 😊 - +1 yıl
Ailenizin geniş olmaması ve biraz baskıcı olması durumunda, düğün planlarınızı onların rahat hissedeceği şekilde düzenlemek önemli olabilir. Ancak unutmayın, bu sizin ve partnerinizin özel günüdür ve son kararı siz vermelisiniz. Ailenizin düşüncelerini dikkate almak önemlidir, ancak kendi mutluluğunuzu da göz ardı etmemelisiniz. Bu dengeyi bulmak bazen zor olabilir, ancak açık bir iletişim ve anlayışla bu süreci yönetebilirsiniz. Size bu özel gününüzde en iyisini dilerim! 😊
- +1 yıl
Anladım, sosyal medyada tanıştığınız biriyle ciddi bir ilişkiye adım atmak üzeresiniz. Bu, heyecan verici bir zaman olabilir! Ancak, bir ilişkinin başında, özellikle de sosyal medya üzerinden tanışılan biriyle, bazı önlemler almak önemlidir. İlişkinizin hızını kontrol etmek ve birbirinizi daha iyi tanımak için zaman ayırmak önemlidir.
Soran+1 yılAilem sosyal medya karşı nasıl olcak bilmiyorum bırakıtlar mı bilmiyorum ikna edici konuşursam ne kadar işe yarar ki
Soran+1 yılMeslek ney baya profesyonel gibi yazdın da çok detaylı anlatım kusursuz
- +1 yıl
Bilgi Paylaşımı: Sosyal medya, dünyadaki olaylar hakkında bilgi edinmek için hızlı ve etkili bir yol sağlar. Ayrıca, aile ve arkadaşlarla iletişim kurmak için de kullanılabilir.
Eğitim: Sosyal medya, öğrenme ve bilgi paylaşma için bir platform olabilir. Öğrenciler, öğretmenler ve eğitimciler, bilgi ve fikirlerini paylaşabilirler.
Güvenlik: Sosyal medyanın güvenli bir şekilde kullanılması gerektiğini vurgulayın. Kişisel bilgilerin paylaşılmaması ve bilinmeyen kişilerle iletişim kurmaktan kaçınılması gerektiğini belirtin.
Zaman Yönetimi: Sosyal medyanın aşırı kullanımının, zaman yönetimi ve verimlilik üzerinde olumsuz bir etkisi olabilir. Bu nedenle, sosyal medya kullanımının sınırlı ve dikkatli olması gerektiğini belirtin.
Bu noktaları ailenizle paylaşarak, sosyal medyanın hem olumlu hem de olumsuz yönlerini anlamalarına yardımcı olabilirsiniz. Ancak, son karar her zaman onların olacaktır ve bu karara saygı göstermeniz önemlidir. İyi şanslar! 😊 - +1 yıl
beni bilmiyor musunuz hanımefendi?
Soran+1 yılYok hayır
- +1 yıl
biz yeni bir şirket kurduk hanımefendi -OpenAkif diye patronum diyor ki gir abicim siteye böyle derdine derman ol diyor insanlara paran bizden diyor bende yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar
Soran+1 yılVay be çok iyiymiş bide ekonomi falan bişeyler gördüm ekonomiden anlıyorsun demek ki... Peki bir evlilik için ne kadar birikim olması gerek mesela nişan birikim için 16.500 düşündüm çünkü erkek bakım seti alyans pijama takımı ve nişan organize malzeme hepsinin toplamı öyle düşündüm ama alyans 4000 sanıodum arkadaş 6000 dedi tuhaf geldi o kadar oldu mu ki o bilmiyorum eğer öyleyse 18.000 lik nişana mı gidicek öyle olursa mutfak eşyası içinde bi o kadar mı giderdi bilmiyorum ben ekonomi takip etmiyorum
Soran+1 yılNişan için ne kadar mutfak için toplam ne kadar olur bilmiyorum nişan için saydım alacaklarımı... Saate gerek yok var onun zaten bide gömlek alırım olur biter o gömleği de düğünde nikahta falan giyerdi takım elbise bizde almak yok
- +1 yıl
Evlilik için birikim miktarı kişiden kişiye değişebilir ve birçok faktöre bağlıdır. Ancak, belirttiğiniz gibi nişan için 570 $'lık bir bütçe düşünmüşseniz ve alyansın fiyatı konusunda belirsizlik yaşıyorsanız, alyans fiyatlarına dair bir araştırma yapabiliriz.
Alyans fiyatları genellikle malzemesine, tasarımına ve içerdiği değerli taşlara bağlı olarak değişir. Örneğin, Atasay’da sarı altın çift alyanslar 71 $ Altınbaş’ta ise çeşitli alyans modelleri bulunmaktadır. Ayrıca, Ariş Pırlanta’da alyans fiyatları 62 $ ’dan başlamaktadır. Bu fiyatlar, döviz kurlarına ve altın fiyatlarına bağlı olarak değişebilir.
Mutfak eşyası için ne kadar bir bütçe ayırmanız gerektiği konusuna gelirsek, bu da almayı düşündüğünüz ürünlerin çeşitliliğine ve kalitesine bağlıdır. Mutfak eşyaları için bir araştırma yaptığımızda, çeşitli mutfak gereçlerinin ve eşyalarının fiyatlarına dair geniş bir yelpaze bulunmaktadır.
Bu bilgiler ışığında, nişan ve mutfak eşyası için ne kadar bir bütçe ayırmanız gerektiğine dair daha net bir fikir edinebilirsiniz - +1 yıl
Nişan için belirlediğiniz bütçe ve almayı düşündüğünüz ürünler önemli. Gömlek için de bir bütçe ayırmanız gerekecek. Erkek gömlek fiyatları genellikle marka, model ve kumaş türüne göre değişir. İşte bazı örnekler:
Kiğılı: Çeşitli erkek gömlek modelleri 62 $' dan başlayan fiyatlarla.
Trendyol: Çeşitli markaların erkek gömlek modelleri 7 $' dan başlayan fiyatlarla.
Boyner: Çeşitli markaların erkek gömlek modelleri.
KİP: Çeşitli erkek gömlek modelleri 25 $' dan başlayan fiyatlarla.
n11: Hatemoğlu Beyaz Comfort Fit Pamuklu Düz Uzun Kollu Spor Gömlek 12.50 $' AC&Co / Altınyıldız Classics Kolay Ütülenebilir Dar Kesim İtalyan Yaka Armürlü Erkek Gömlek Beyaz 17.32 $
Soran+1 yılTrend yoldan alışveriş yapcam çoğu şeyi... Bu kadar bilgili olman şaşırtıcı 😯 ben bile bu kadarı akılda tutamam
- +1 yıl
işimiz bu :))
Soran+1 yıl😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yılNişan yapmanın amacı evlilik yolunda olduğunu ve başının bağlandığını insanlara duyurmaktır. Sonrasında düğün hazırlıkları dönemi başlar. Maddi gereklilikler yerine getirilir ve düğün yapılır. Nişandan 3 gün sonra düğün olacaksa nişan yapmak gereksiz.
06 Yorumla
Soran+1 yılHayırr örnek verim nişan Mart 'ta olcaksa nikah düğün kınada Eylül'de olur
Soran+1 yılDemek istediğim şu nikah bugün kına yarın düğün 3. Gün olsa saçma olurdu oyüzden düğün kına bir olcak ama nikahta mı bir olsa dıe düşündüm
- +1 yıl
Aynı gün içinde nikah, kına ve düğün yapılabilir evet
Soran+1 yılYani saçma gelmez millete iyi o zaman
- +1 yıl
Saçma gelmez inşallah mutlu olursun
Soran+1 yılİnşş
- Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılDüğünün kına ile aynı gün yapıldığını ilk kez duyuyorum. Birincisi kına gecesi gece yapılır adı üstünde. Gece yapılsa düğün ne zaman yapılacak, önce düğün sonra kına yapılacak hali de yok. Çok mantıksız geldi
02 Yorumla
Soran+1 yılOyüzden önce kına sonra düğün düşündüm gündüz de nikah... Çünkü ben üşengecim 2 gün 2 farklı şey için hazırlanıp akşama yok saçı boz sonra makyaj sil uğraş dur zor
Soran+1 yılHerkes hep aynı gidio bende böyle düşündüm ilk düğğn sonra kına saçma olur ben fenomenler de gördüm kına ardından düğğn kaç kere kıyafet değişikliği yapıldı... Kuzeniminde öyle oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılnişan bence
01 Yorumla
Soran+1 yılNişan bir kaç ay sonra olcak nikah falanda 1 sene sonra olcak hadi sana bir soru ailem instadan falan tanışmaya karşı ama sevgilim var bilmiyolar peki orta da evlenme teklifi durumu var benim ev başka yerde ben dönüş yapmadan böyle bişey yapalım yoksa öbür türlü zor olcak ailem bilirse ayrıl der güven olmaz der dedim 2 . Buluşma da evlenme teklifi etcek ailem bilince kabul eder mi 1 sene olduğu için iyice tanırlar birbirlerini ya etmezlerse o zaman ayrıl derler mi bilmiyorum
+1 yılKanka kına düğün bir arada olmaz sana en mantıklı tercihi söylim nikahı cuma günü sabaha al kına da cuma akşam olsun ikisini tek günde tek makyaj tek saçla aradan çıkar sadece kıyafet değiştirirsin cumartesini boş bırakın pazar öğlen düğün yapın mis gibi 😊
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benim gittiklerimde oluyor 🙄 ama baya yorucu oluyor düğün sahibi için. Giriş , biraz oynama, nikah, kına, pasta kesimi, taki töreni , yeniden oyun, kuşak bağlama 😅 ama 1 gunde olup bitmesi mantıki jdndj
20 Yorumla
+1 yılHerkes evinde otursun, süslenip püslenmesin. Biz sadece nikahı kıyıp evleniyoruz. Kimsenin duymasına gerek yok. Altın maltın isteyen aileler de benim ailem olmaz. Kaçırırım kızınızı, görürsünüz bak. 😃😃
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. Biz öyle yaptık. İlk nikah sonra kına sonra düğün. Bir gün ara sonra benim memelkette sadece düğün.
14 Yorumla
Soran+1 yılO zaman millete saçma gelmez herhalde yani benim düğün kına nikah aynı gün olsa millet ne alaka demez bilmiyorum millet hep aynı şeyi yapıo die brnde farklılık katayım dedim oyüzden bide benim para durumu çok iyi değil oyüzden düğün kına bir olcak sonrada nikah düşündüm düğünde nikah yapanda var tabi dizide görüyodum... Saç makyaj aynı diyecek olanlar olur fotoğrafçı ve başka yerlerde başka Rlbsieler ve farklı saç makyajla foto çekilir sonuçta yaniii çünkü arkadaşa dedim bunu dedi
Soran+1 yılAilem sosyal medya dan karşı benim ev başka yerde ben dönüş yapmadan evlenme teklifi et yoksa dönüş yapınca seni nasıl söylerim uzak dur güven olmaz derler dedim oyüzden evlenme teklifi etcek ve öyle olursa sence kabul ederler mi ailem baskıcı geniş değiller oyüzden tedirginlik var
- Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılDüğün kına bir olarak mı yapılıyor?
Nikah ve Düğün olmasın o
Kına geceside 1 gün önceden olur016 Yorumla
Soran+1 yılEvette ben 3 ü dev aradan çıkması için düşündğm saçma mı olur
Soran+1 yıl3 şeyin hazırlığı yorucu olurdu 3 gün boyunca oyüzden
- +1 yıl
Üç güne gerek yokki,
Atıyorum bu gün Kına gecen olur.
Ertesi sabah Nikahın akşamada Düğün 🤭 2 günde ver kendine enerjin kalmaz - +1 yıl
Kına gecesi aile arası olur, fazla yorulmazsın. Nikah elbisen zaten hazır olur bi sade makyaj sade güzel bi Elbise.
Akşamda prensesler gibi olmak için Hazırlanırsın. Gelen misafirlerde Nikahta hazırlanmış şekilde Düğününe katılır
Soran+1 yılMantığa bak aslında doğru tamam unutmamak için notlara kaydedin sjssjsjs
- +1 yıl
Ben bu şekilde yapmıştım. Kendim biraz yoruldum ama olsun. Ailemi pek yormamıştım yani Maddi acıdanda duygusallık acıdanda hepsi böyle olunca güzel olur diyede düşündüm senin acından ❤️ Mutluluklar dilerim
Soran+1 yılNikah gündüz 2 de kına düğün akşam 6 7 gibi nasıl sence...
Zaten bunlara çok var 1 sene sonra olcak şu an evlenme teklifi olcak benim ev başka yerdee 2 hafta sonra dönüş yapcam oyüzden ailem orada öğrenip karşı çıkabilir sosyal medyada tanıştım bu yüzden brnfe dedim ki evlenme teklifi et her şey daha kolay olsun inş ailem karşı çıkmaz artık kendi ayrı hayatım olsun istiyorum aralıkta 26 olcam düzgün insan bu yaşa kadar bulamadım sevgiyi bilmeyen insanlarla dolu bir tane buldum onu da kaybetmim
Soran+1 yılSağol bende nasıl yapsam dıe düşündüm bu düşüncen çok iyimiş ☺
- +1 yıl
Hayırlısı olsun sizin adınıza nasibinde bu varsa yaşarsınız tabi ❤️
Senin fikrinde güzel, senin için yorucu olurdu ayrıca organize etmek gerekir baştan salma olursa sornadan pişman olursun güzel görüntü elde edemedğin için ama hepsi bi arada tabikide güzel. Davetliler hazırlıklı gelir, sende kiyafet değiştirirsin 🤭 Ama tabi yorucu olacaktır ve çok iyi hazırlık yapmak gerekir. Fotorafcı olsun aksesuar, düğün salonu vs. İyi bi ekip lazım yani
Soran+1 yılAynen... Bu arada evlenme teklifi olcak ya pinterestten bakıyorum nasıl foto çekildiklerine ama hiç bulamıyorum foto işleri pek anlamam çok güzel fotolar olsun istiyorum ama kamerayla aram pek yok profesyonel çekimlerde çok güzelde biz anca telefondan ama pinterestte ne yazarsam çıkar cafe yazıyorum çıkmıo şey olcak masaya gelen pasta ve tabakta benimle evlenir misin veya eşim olur musun yazısı öyle bir hayalim vardı oda biliyor
- +1 yıl
Aa evet, ben tepsi gibi şekilleri felan instagramda bi sayfadan uygun fiyata sipariş vermiştim bi bakıyım bu özel benimle evlenirmisin fincan tarzı şeyler var mı atarım linkini özelden bula bilirsem.
Diyorum ya artık onu aileler bir arada iken planlanır. Fotorafcı organizasyon işi böyle yoğun ortamlarda biraz masraflı cıkar ama güzel sonuç elde eder, eminim ailende istediklerini karşılicaktır öyle telefonda kalmasın kız sırf ilerde cocukların olur ayyy torun olur görsünler cekimleride 🤭🤭
Soran+1 yılBen hiç tepsi öyle düşünmedim akılda çok önceden bir kaç fikir vardı baş harf yazanları bulmuştum hani tepsiye yuvarlak bişey yapıştırılıo isim veya baş harf yazılıodu bazıları güzel bazıları değil... Aslında nişan organize trend yoldan sipariş vermek mantıklı mı görüldüğü gibi olmazsa tereddütü de var ailem bu çocuğu onaylarsa Mart 'ta nişan düşünüyorum tabi birazcık daha birikim yapmam gerek iş konusunda girişimci değilim alışkın değilim ya işten çıkarırlarsa bilmiyorum neyse olduğu kadar birikim yapıcam ev için çok bişey alamasam da para sıkıntısı yokmuş
Soran+1 yılBende nişan ve mutfak için alışveriş yaparım yapabildiğim kadar
Soran+1 yılMart Nisan 'a kadar para işi halledrrsrm iyidir o zamanda geri kalanı da Eylül'de olurdu hatta 12 Eylül'de mi olsa annemin ve kuzenimin 12 eylüldü 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ya siz sırt sırta verirsniz zamanla her şey olur zaten pat diye bu devirde her şey mümkün olmuyor zaten zamanla evini kurarsın diyorum ya eminim ailenizde size destek cıkacaktır yani ❤️
Soran+1 yılİnşallah bakalım zaten kira derdi yok apartmanları var rahatız o açıdan bide arabada var miss geleceğimde çok güzel olucak
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden tüm bunlar. Kına olmasın düğünde nikah olsun bitsin. ya da kınada nikah olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsiyle ayrı günlerde uğraşıp stres olmaması için ben çok stres yapınca yüzüm hep sivilce doluyor oyüzden ve öyle zamanda stres olcak
- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıldüğün ile kına aynı gün olmaz
düğün ile nikah aynı gün olur00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Düğün de nikah da oluyorsa olabilir bence
12 Yorumla
Soran+1 yılValla dizilerde görüodum
+1 yılHayır saçma olmaz. Hem ekonomik olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman daha iyi çünkü benim de para durumu iyi değil evde mi kına yapacam yoksa bahçe de mi bahçe zaten baya bakımsız ve topraklı
- +1 yıl
Mutluluklar dilerim.
+1 yılSonuna kadar haklısın paket servis tek seferde 😌
00 Yorumla
+1 yılO kadar da combo değil artık
10 Yorumla
+1 yılYoo neden olsun hepsi birden yapılı biter
10 YorumlaBana kalsa hepsini bir arada yaparım
116 Yorumla
Soran+1 yılNikah günfüz 2 de kına düğün akşama mantıklı... Nikah sonrası kıyafet değişimi yapardım ve kuaför topuz yapmaya bence mantıklı bir günde iki model saç
Soran+1 yılNişan kız evinde olur düğünü tutan erkek tarafı
Soran+1 yılSosyal medya dan tanıştım sence annem ve ailem evlilik izin verir mi annem istio ki ben evlenmim... Sosyal medya karşı aynı işten ve arkadaş tanıdık karşı sırf evlenmim die ama 26 olcam aralık 16 sında bu kadarda baskı yapılmaz... Ama sosyal medya dan kabul etmez nasıl olcak bilmediğim için dedim ki evlenme teklifi et anca böyle bişey demezler nişan olana kadar iyice de tanırlar birbirlerini olmadı
Soran+1 yılKendi apartmanları var arabası da var ve oyuncu tanındık değil çok ilerde daha da tanındık olabilir evi fatih'te yani benim evle arasında 1 saat falan yol var istediğim gibi annemi de görmeye gidebilirim ehliyetim yok ama birlikte bile gidebiliriz o zaman anneme uzak olmam ben İstanbul'a geldikçe bırakmıo çok durmaya yazları onla vakit geçirmiom die ama bu sefer bu yaz çok vakit geçiririm bu seferde demesin evlendi yine uzağız gibi sürekli gidip gelirim hem arabada var İstanbul'a oturmalık bile akraba falan gidebiliriz hatta bir gün kalmalı da olabilir... Bu şekilde evlilik karışmayacağını füşünüom
Soran+1 yılİnşş
Soran+1 yılMayadroom gitcektik ama annem çekimlere bırakmadı dedi ki instadan tanıştın ama tanımıon güven olmaz boş ver dedi böyle diyen bi evlenme teklifi için mi bırakıcak... Bu yüzden işte evlenme teklifi et dedim yaa
Soran+1 yılİnş olur yaa
Soran+1 yılTam olarak nasıl anlatim önceden mayadroom çekimi gitmek istedim sende o çocuğa güven olmaz tanımıon deyip bırakmadın sonra o benle arada bir konuşuodu hatta bana karşı bişeyler hissettiğini söyledi ama ben inanmadım evlilik istediğini söyledi oda aşkta şanssızmış benim gibi anlatmıştı bende inanmıodum sonrada Maltepe'ye gelmek istediğini ve bir sürprizi olduğunu söyledi bildiğin bir cafe var mı ben oraları bilmiyorum dedi bende bist cafe dedim ve orada bana tabakta pasta evlilik teklifiyle ilgili bir yazı yazdı öyle evlilik teklifi etti kaç senedir hep iyi düşünürdüm bir sevgili yapmalı ama bunla daha sevgili olmadan yaptı o kadar anlamlıydı düzgün karakterli konuşması falan baya olgundu hem heme evlilik olmıcak ki eylül de düşünüom o zamana kadar sürekli buraya gelirdi tanışırdınız hem Fatih'ten buraya bir saat sürekli buraya gelirdim seni kalmaya alırdk derim
Soran+1 yılİstanbul'a para derdi de olmazdı araba varken onla gider gelirdi parası da cebinde kalırdı
Soran+1 yılOnunda işine yarardı
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNişan isteme falan da eklenmeli hatta.
03 Yorumla
Soran+1 yılYook Mart Nisan arası düşünüyorum o kadarda değil... Düğünde nişan mı olur
- +1 yıl
İroni yaptım beee qjajsjdjdjdkdkfg
Soran+1 yılFarkettim sjsjsjsjjs
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence sadece nikah olsun yeter
11 Yorumla
Soran+1 yılDüğğn istiyor
Direkt nikahla bitirsek kafidir bence
03 Yorumla
Soran+1 yılBir kere evlilik oluyor
- +1 yıl
Benim tercihim bu yönde 😃 düğün, kına vs olmasa da olur kimseyi eğlendirmek zorunda değiliz. Karşı taraf seninle zıt düşüncede olursa diyeceksin. Ben bana eşlik etmeyecek, tercihlerime saygı duymayacak biriyle neden evleneyim ki? Evlilik iki bedende bir olmak demektir, karşıt düşüncedeysek yollarımız ayrılsın daha iyi
Soran+1 yılİkimizde her şey olsun istiyoruz kına düğün imam nikahı falan
+1 yılKına yap nikah yap iyidir
15 Yorumla
Soran+1 yılZaten bunlara daha çok varda 2 gün üst üste saçma gibi geldi herkes hep aynı şekilde yapıyor düğünde olcak çünkü biz öyle istiyoruz insan bir kere evlencek sonuçta ve benim durumunda çok iyi olmadığı için kına yeri tutamam oyüzden düğün kına bir olurda nikahta mı aynı gün olsa olursa saçma mı olur düşüncesi vardı oyüzden yoksa sadece nikah ayrı mı olsa die düşündüm 1 sene sonra olcak... şu an sadece bi evlenme teklifi ama nişan bir kaç ay sonraya olcak tabi ailem sevgilim var olduğu bilmiyor instada tanıştık ailem instaya karşı nasıl olcak bilmiyorum inşallah kabul ederler çünkü ortada bir evlenme teklifi durumu var
- +1 yıl
Dostum işler baya karışıkmış ama ne Kına Düğün yap nikah en güzeli
Soran+1 yılDüğün istiyor
- +1 yıl
Dostum siz bilirsiniz ama bence Düğün işi saçmalık yani insanı çok yoruyor
Soran+1 yılNormalde düğğn bende sevmem ama kuru kuruya olsunda istemiyorum kutlama gibi bişey olabilir dıe düşündüm ama kendisi de düğün yapmak istediğini söyledi düğğn olmasaydı arkadaşlarımız kuzenlerimiz falan yemekli kutlama yapılabilirdi
Olmaz hepsi birarada yapılır
00 YorumlaEkle ne olacak kime ne
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi bir gecede olur ve hatta gerdekte olur
06 Yorumla
Soran+1 yılSabırr
- +1 yıl
Ne sabır düğün günü nikahta olur gecede gerdek istr
Soran+1 yılFesatlık yapma altı üstü düzgün bir soru sordum düzgün bir cevap vermek zor değil ayrıca illa öyld bişey olcak die bir kural yok herkesin düşüncesi kendine nokta
- +1 yıl
Oyle bisry oluyor çünkü düğün bitince o gece o iş olur nokta
Soran+1 yılBirisi istemezse olmaz öyle bişey de var şartta değil
- +1 yıl
Bu bir genelek o gece o iş olacak nokta
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır olmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026