Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bu şekilde hayattan kendini soyutlayarak, yalnızlığı kabullenemezsin. Daha çok sahiplenirsin.
İstem dışı yalnızlık insanı yorar ama sen kendini keşfedersen eğer hayatına sıkıca sarılırsan ve bu ruh halinden kurtulmak için elinden geleni yaparsan, o seni yoran düşüncelerden de büyük ölçüde kurtulmuş olursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 827 cevap paylaştı.
+1 yılYorumlarını okudum. 29 yaşındayım. Ben de senin gibiyim. Psikiyatriste ben de gittim selectra kullandım 15 mg falandı sonra zedprex verdiler 15 mg. Bunlar farklı zaman dilimlerinde oldu. Uzun zaman işsizdim. Atanamamıştım. Evlenmeyi bir ara kaçış olarak düşündüm ama evlenecek herif bulamadım. Bir taraftan da işsiz güçsüz evlenmenin bu devirde bir intihar olabileceğini düşündüm. Şimdi bir işim var asgari ücretin bir tık altı ama başka şeylerle ilgilenmek az da olsa sosyalleşmek çok iyi geliyor. Hayatımı tek bir sınava (geçici süre de olsa) endekslememek iyi hissettiriyor. Şu an tek derdim kilom ve polikistik overım. Bence bunlara bir baktır. Böyle olmanın sebebi de bu olabilir. Yine eğer İzmir'deysen arkadaş olabiliriz. Benzer hayat öykülerine sahip bir kadın arkadaş iyi olabilir. Bu arada erkek falan değilim. Kötü işler yapan biri de değilim. Sanalda insan güvenemiyor sen de bana güvenemeyebilirsin diye yazdım böyle. Yanlış anlama. Cinsel yönelimim lezbiyenlik falan da değil. İnternette böyle tipler çok var. Onlardan değilim.
13 Yorumla- +1 yıl
Yazık olmuş sana beyaw
- +1 yıl
Gecmis olsun bence sahiplenebiliyorsan bir kedi sahiplenmeni oneririm inan bana iyi gelicek
Soran+1 yıltesekkür ederim yorumun icin, ben de bu sene kamu kurumuna uzman yard olarak yaş sınırına takılmak üzereyken atandım, kendim icin hayatta geç de olsa iyi bisey yapmıs oldum onun dısında beni cok mutlu eden bisey degil, yasadıgım boşluğu doldurmuyo, senle iletişime gecicem konusuruz
+1 yılBunu kabullenmemelisin çünkü bu anormal bir şey değil sadece yalnız kalmışsın belki çevren kötüydü belki doğru insanı bulamadın antidepresan kullanmak çok saçma aklı başında birine benziyorsun bu soruyu gelip buraya soracak kadar kendini tanıyorsun neden bunun için bir şeyler yapmıyorsun öyle düşünmen çok yanlış kendini olan bir sorumluluğun var kendine bir borcun var böyle düşünmemelisin ilaç falan kullanma bir hobi edin işinde Yüksel ya da çevreni değiştir illaki konuşabileceğin anlaşabileceğin ya da gün içinde vakit geçirebileceğini biri olabilir
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Aşağıda okuduğum kadarıyla son anda atamanız gerçekleşmiş. Sanırım bundan sonraki yol haritasını oluşturabilirsiniz. Öncelikle spora başlamanızı ve sosyal hayata biraz daha dahil olmanızı tavsiye edebilirim. Şu anda atanmanız bile belki yeterince mutlu etmemiş olabilir ama kendinize biraz zaman tanıyın. Mutsuz olduğunuz ve ya sizi mutsuzluğa iten konuları tek tek ele aldığınızda üstesinden gelebileceğinizi düşünüyorum.
Saygılar
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u +1 yılbende muhtemelen yaşarsam o yaşa kadar yalnız kalacağım. ama bence sizin için geç değil. sevgiyi bulabilirsiniz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılTek derdin bu olsun gadası
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYine bir cinsel pazar değeri konusu (Cinsellik değil olay yanlış anlaşılmasın) Cinsiyetlerin yaş aralıklarında çekicilik etkileyicilik faktörü, Kadınlar 21-27 Erkeklerde 30-32-38 yaşlarda en yüksek Değere çıkarlar.(Tabi burada her iki taraf için yangelip yatıp göbek salmak felan değil o zaman iki tarafda yaştan bağımsız olarak değer kaybeder.) Mesele şu ki Kadın için en değerli olduğu yaş aralığı çok iyi değerlendirilmelidir. En yüksek seviye Erkeğe 23 lü yaşlarda ulaşabilir.27 den sonra hafif hafif değer Kaybı yaşanmaya başlar 35 lere gelince epey bir Değer kaybı oluşur. Yani ileri ki yaşlarda Yüksek Seviye bir Erkeğe ulaşma ihtimali Çok düşer.23 lerde %80 lerdeyken 35 de %10 lara kadar düşer. Evlenmek için her yaşta adam bulunabilir. Fakat ileri yaşlarda Düşük seviyeli adamlara mecbur kalmaya başlar. Özetle gençken ya çok üst seviye birini bekleyerek zamanını boşa harcadın ya da çok fazla kariyer ve işe gömüldün senelerce Artık çevreden gelen ilgi alaka baya azaldı. Bundan sonra ya çok daha mütevazi seçimler Yapmak zorundasın ya da Yanlız yaşamaktan başka şansın yok. Özetle durum bu
111 Yorumla- +1 yıl
güzel kadın her yaşta bulur bnce
Cevap sahibi+1 yıl@uııuıuıuıuıuı Her yaşta ne bulur mesele bu bi gidip abaza sünepe son çare Bi umit düşünen erkek bulmak var. Bide etrafında bir sürü hatun olan Yakışıklı zengin 1.90 geniş omuzlu kolayca istediğini elde eden adam var. Bu adam mutlaka Gence bakar. İşte sana güzel ama estetikle bile gençleśtiği halde bulamamış kadın https://youtu.be/_KRLn8WXE1E?si=oClNIffSpwYp9Izl
- +1 yıl
@uııuıuıuıuıuı güzel kadın her yaşta erkek bulamaz ama her yaşta abazan bir TC oğlanı bulabilir.(erkek demiyorum) Mastürbasyon p*rno bağımsızlisı, KS'de yuzlerce pembe profil takip edip kovalayan, onlara penis fotosu atan, mastürbasyon videosu atan bir TC oğlanı 55 yaşında kadınla da evlenir hayır demez.
Kadınlar hipergamiktir. Kendilerine erkek ararlar, oğlan değil.
Sonuç olarak, BİR KADIN İSTEDİĞİ ZAMAN OĞLAN BULABİLİR AMA ERKEK BULAMAZ
Soran+1 yılgercekler bunlar, bennde ya hep ya hiç mantığıyla dengim olmayan bana uymayan biriyle evlenmeyi düşünmüyorum sonra yine mutsuz olcam ilişkilerden tamamen kopcam ve sonu yine tek basına kalmak, yalnızlığın cözümünü aramak istemem bu yüzden.
- +1 yıl
GİZLİ Girip çıktığın ortamlarda ya da işyerinde tanıdığın bildiğin bekâr erkeklerin içinde hem maddi hem manevi yönden sana uygun, beyefendi, işinde gücünde, nezih bir sosyal çevresi olan birisini ya da ailenin senin uygun gördüğü bir erkekle evlenebilirsin.
Bir kızın nasibini bulması bir erkekten daha kolay. Çünkü bir kızda eğitim, meslek, kariyer, ev, araba, iyi bir gelir düzeyi vb maddi kriterler aranmıyor o yüzden. - +1 yıl
@FikretinMücadelesi Eğitim, meslek, kariyer, ev, araba aranmıyor (arayanlar da var %30 diyebiliriz) ama erkekler de seçici olmaya başladı mesela benimle aynı seviyede olan birine baktığımda onların da gözleri yükseklerde artık erkekler eskisi gibi bu bana denk işte bana yeter demiyorlar çoğu zamanda yanlış tercih yapıyorlar seçtikleri kızlar başını yakacak, onu her türlü yönetecek, istediğini yaptırabilecek ya da arkasından iş çevirecek türden oluyor sonra ben niye başıma bu belayı aldım diye pişman oluyorlar.
Cevap sahibi+1 yıl@Aybalakız """Eğitim, meslek, kariyer, ev, araba aranmıyor (arayanlar da var %30 diyebiliriz) """Arkadaşın aramıyordan kastettiği şey ekonomik gerekçeler. Veya daha refah bir evlilik ilişkisi için beklenen şeylerden değil. Bir ARZU parametresi olarak aramıyor Diyor aslında Yani senin kariyerin mesleğin vs. Erkekde arzu uyandıran şeyler arasında yer almıyor. O anlamda yani hiçbir erkek AAA boğaz içinde okumuş deyip içinde bir aşık olma dürtüsü veya duygusu uyanmıyor. Gereklilik olarak gördüğünden arıyor.
- +1 yıl
CEVAP SAHİBİ Teşekkür ederim azizim. Yorumumu en doğru şekilde tercüme ettiğin için.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi 👍
- +1 yıl
@Aybalakız O yüzde 30'luk dilimde yer alan erkekler, alfa kızlarını arzulayan toksik idealist beta erkeklerdir. Onları ulaşılmaz gördüğü için sevdalanıyorlar. Nitelikli çoğunluğu da onları elde edemiyor zaten. Reddediliyorlar yolun en başında. Ama senin de dediğin gibi güçlü erkeği değil her türlü yönetebileceği, maddi açıdan da rahatlıkla somürebileceği beta erkek arayan alfa kızları da var.
Alfa kız beta bir erkeği sevebilir, tercih edebilir ama saygı duymaz. Çünkü beta erkek, alfa kadın üzerinde meşru bir otorite kuramayacağı için daha da betalaşır. Böylece kadının gözünde saygınlığı daha da azalacağı için alfa kadını o erkeğe arzu duymaz olur.
Hikayenin sonunda alfa kız beta erkeği ya terkeder ya da onu, kendisini domine edecek alfa özelliklere sahip bir erkekle aldatır.
Red Pill der ki; ALFA ERKEK DÖLLER, BETA ERKEK ÖDER.
Cevap sahibi+1 yıl@FikretinMücadelesi Knk alfa kız veya alfa kadın diye bir şey yok aslında buda Rekabetci feminizmin ortaya attığı bir safsata Madem Alfa popiler bir kavram madem Alfa çekici Erkeği tanımlıyor O zaman bizde Alfa Kadın diye bişi türetelim dediler. Böyle bir şey yok diyorum çünkü Alfa tanım gereği ve betimlemiş olduğu Karakteristik özellikler nedeniyle Kadının yapısında olamayacak Türden bir kavram En başta sürü lideri gibi düşünebilirsin kadın liderle beraber olur. Liderlik diğer kadınlara eder. Eğer erkeğe liderlik edecek bir pozisyona gelirse o adamdan soğur. Sevemez ve liderlik kadını bir noktada bunaltır yorar usandırır Hangi ülkenindi Norveçindi galiba O kadar oy verdiler Kadını başkan seçtiler Çok stresli felan gibisinden söylenip görevini bıraktı Düşün, yani bu nedenlerden birisi O yüzden farklı bir tanımlama gereklidir. Bide bu konuda kitap çıkarmışlar Rezalet önermeler var. İnsan utanır okumaya
Merak etme çoğu insan ben dahil aynı durumdayız.. kendi ayaklarım üzerinde yasiyorum ve keyfini cikartiyorum yazin bilmediğim bir şehire gidip istediğim gibi geziyorum önümüzdeki yıl da yurt dışı düşünüyorum. oluruna akışına neden bırakmıyorsun? Mutsuz bir evlilik olacağına hiç olmaması daha iyi degil mi sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılmutlu bi evlilik ihtimali zor degil bence, ben yapardım yani o potansiyele sahiptim ama olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu konuyu fazla büyütmussun kafanda... Yalnızlık aksine güzel şey, tek başına bir cafeye gidip otur etrafı izle ne kadar güzel bişey farkına var ve kimseye illa ihtiyacın olmadığına. Sakın o depresan durumlarına da girme. Kendini sev hayatı sev yeter... Ayrıca Ankara demişsin buradaki beyler genellikle Ankaralı kızlar İstanbul dur. Sende Ankara olduğuna göre bu kadar yorumculari değerlendir bir bak hiç belli olmaz düzgün biri de çıkabilir...
00 Yorumla
+1 yılBiraz kliş olacak ama bunu unutmadan tek yolu kendini Başka şehirlere vermen Evet herkes evlenecek diye bir şey yok diye herkes birlikte olacak diye bir şey yok Bunu bir kere bu şekil kabulleneceksin bu dünya Gerçi yapacak hiçbir şey yok zorlamanın da bir anlamı yok zaten böyle bir devirde emin ol yalnızlık bir altın anahtar gibidir insana asla bunun kıymetini bilip daha faydalı daha güzel şeyler yapabilir insan
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yani bunu neden bu kadar dert ettinki ben ce degerlendiremedigin fazla bos vaktin var buda seni strese sokucak dusuncelere itiyo bence ilk is kendine seni pesinden kosturucak hobi edinmelisin orada suruklenirken degil yalnizigi dusunmek is guc hobi vs uykuya zaman kalmaz
00 YorumlaAaa ben de yalnızım ve bunun üzerine bir de home office çalışıyorum :D ama hiç sorun olarak görmüyorum. Evde kedim var, dediğin gibi spor yapıyorum, hem de çok sağlam, kitap okuyorum, film izliyorum arada bir kendime ödül olarak spor kıyafetleri alıyorum. Aşırı mutluyum. Sadece bazı işler için bir kadına ihtiyaç oluyor o anlar biraz zor :D :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayat özünde büyük bir yalnızlıktır. Yalnızlık kendi içinde küçük kimsesizliktir. Kimsesizlik herşeyden izole olduğunun farkında olmaktır. Mesele bu izolasyonu hobilerle, uğraşlarla, bilimle, sanatla, felsefeyle, sporla kendinizi geliştirme fırsatına çevirebilmektir. Ben de sizin erkek versiyonunuzum. Böyle yaşayınca rahatım.
00 Yorumla
+1 yılHerkesin buna benzer donemleri olabilir ben genelde yalnizlik hissiyati oldugunda kendimi kitaba ve hayvanlarima veririm onlarla daha fazla vakit geciririm bakabiliyorsan bir kedi oneririm veya kucuk cins kopek birebir iyi gelir kitaplarda ayni sekilde iyi geliyor. Obur turlu ne olursa olsun o dusunceler hep kemiriyor seni ne yazikki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık Allaha mahsustur. Biz insanlar için fıtrata aykırı, sosyal varlıklarız ve ister istemez başka insanlarla tanışıp konuşmak istiyoruz. Genlerimize kodlanmış bir gerçek var ve bunu değiştirmek elimizde değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten konusma anlaşma yetenegim de yok birisi benle dısarda bulusma teklif etse o zaman baska tabi gayet yapabilirim, ama toplum icinde birini begensem adım atamam o kişi de bana adım atmaz o veya baskası. sonuc geldiğim nokta.
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m +1 yılAy ya ben yanlızlıktan mı çalışmak istiyorum bilmiyorum ama arada bir arkadaşıma yardıma gidiyorum. O zamanlarda kendimi çok iyi hissediyorum. Deneyebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılne iş olsa yaparım😀
Bende bu dönemler yalnızım. Arkadaşlar falan akrabalar hepsini sildim. İşe verdim kendimi ve kitap sosyal medya tek başıma gezmekten zevk almaya başladım. Sahte insanlardansa yalnızlık daha iyi
22 Yorumla
Soran+1 yılben beynimi susturmak icin böyle kaybolmak icin denemek istiyorum yalnızlık daha iyi diye degil
+1 yılKendine zaman ayıracak vaktin var bu duruma böyle yaklasalım mı.. biraz daha ilgi alanlarına yonelik işlere ada kendini daha az dusun daha cok sosyallesmeyi planla. Zaman içerisinde her şey daha guzel olacak
00 Yorumla
+1 yılYanlızlık çok iyi bu kadar adi insan gördükten sonra hayatında sonra yanlız kalmayı seviyorsun.
Canım ne isterse onu yapıyorum artık balık tutmak, spor, geziler hafta içi ya da sonu bir yer mi merak ettim atlıyorum arabama gidiyorum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBana göre yalnızlık tercih meselesidir içten içe bir şeyler olsun istesek de genelde ozgurluklerimizden vazgecemeyiz hele ki bizim yaşımızda artık alışıyorsun kafa rahatlığına
02 Yorumla
Soran+1 yılaslında sadece vay be aklı basında düzgün bi erkek de beni istedi hayatında diye sasırmak istiyorum, ben bunu hiç yasamadım umutsuzluğumun ve takılmamın sebebi bu. aşamadım bu mevzuyu ve inanki görsen sasırırsın belki de nası olmadı biri diye:(
- +1 yıl
Ortamındaki etrafındaki erkekler nasıl ki 🤔
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sorgulamak caredegil giden zaman ve yas sana grup 84 den kendime yalan söyledim parçasını armağan ediyorum dinle dinle sonra düşün 🤷🤷 tek çare fazla düşünme hayatın. Akışına birak gelse mutluluk zamanın da gelirdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı. Kardeşim daha fazla aktivite bul kendine. Bu yaşta daha yolun yarısında yermiş gibi davranıyorsunuz. Eziyet bu bildiğin. Sitenin yüzde altmışı böyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaftaici cok yoruluyorum haftasonu nasıl bir aktivite yapabilirim? zaten mesele benim depresif olmamak icin kendime çözüm aramam.
Bende yalnızım ama benimki tercih. İnsanlarla yüz göz olacağına yalnız olmak gerçekten çok daha güzel. Kendi kendinle vakit geçirmeyi öğren o zaman kabullenirsin bence. Kendinle aranı yap
110 Yorumla
Soran+1 yıl35 yıllık hayatımda asla biriyle karsılıklı ilgi begeni vs yasamadım daha baska bisi söylememe gerek yok sanırım
Soran+1 yılben birini begensem benimle ilgilenmiyo, benle tanısmak isteyen birine ben asla ısınamıyorum ve denk gelmiyo gelmedi hiç bugüne kadar
- +1 yıl
İnan ki çoğu insanın ilişkileri karşılıklı değil. Kimi kendi çıkarı için çıkıyor kimi sevilmek istiyor kimi para için kimi başka bir şey için vs bir sürü sebep var. Sen onlar gibi olmak istemediğin için yalnızsın. Hepimizin ilişkileri de seninkiler gibi hem kusursuz bir ilişki yokki. Öyle kabulleniyorlar insanlar öyle ilişki yaşıyorlar
Soran+1 yıl24 yasımda olsaydım dediğin doğruydu evet
Soran+1 yılaşk ilişkilerim diye bisey yok, yasamadım hiç cünkü onun dısında hayatım biraz zindan olmus durumda zaten
Soran+1 yıltanısmak isteyen olursa denerim ama olmuyo
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunları yapmak yerine sosyalleşip yeni insanlar tanıyıp yeni insanlara ve kendine şans vermek daha mantıklı değil mi? Tabularını yıkıp asla olmam dediğin insanlara ufak şanslar versen, belki o insanlar sana yara değil derman olacak insanlardır
12 Yorumla
Soran+1 yılyeni insan nerde tanıyabilirim? bu sosyalleşme dediğiniz sey nası oluyo ben bi beceremedim
Cevap sahibi+1 yılKursa yazılabilirsiniz, bir derneğe üye olabilirsiniz, yakın çevrenizden sizi size uygun birileri ile tanıştırmalarını isteyebilirsiniz
Ya herkes bişeyler demiş antidepresan falan filan.. Bence bunlar anlık rahatlama yapıyor çevreni, konumunu, ilgilerini değiştir. Yüksek falan belki yaparsın ama bu da seni yalnız yapmayacak mı
02 Yorumla
Soran+1 yılkonumumu degiştiremem kendi şehrime kamu kurumuna atandım aslında cok memnun olmam gerek bu durumdan ama yine de yalnızlık hissi devam ediyo, etrafımda herkes evli barklı kurumda bi kişiye denk geldim, onun da benle iletişim kurma cabası yok,
+1 yılKabullenmen gereken bir durum yok sadece doğru kişi henüz karşına çıkmamış herkes eşit şartlarda yaşamıyor. Şu ana kadar olmaması bundan sonra da olmayacağı anlamına gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKabullenmek zorunda değilsin. Sosyalleş, insanlarla tanış, flörtleş. Kçs kös oturarak nereye varabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılsosyalleşip insan tanımayı nasıl nerde yapabilirim?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKabullenip kenara çekilmene gerek yok mücadele Edip doğru düzgün bir insanla hayatını birleştirmelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes evli tek tük bekar varsa da düzgün biri yani, o da benle ilgilenmiyo bilmiyorum nası mücadele edilir
+1 yılYani başlığınızı ve açıklamanızı okuyanda 70 yaşındasınız sanacak. Ne var 35 yaşta. Gencecik. Depresyona girecek ne var anlamadım
04 Yorumla
Soran+1 yılaçıkcası böyle giderse 70 e kadar da aynısı olur ben diyorum ki hiç karşılıklı ilgi begeni nedir yaşamadım bilmiyorum ilişki aşk demedim bak daha başlangıç aşaması bile yok bende ve görsen beni şaşırırdın bu dediğime hala da insanlar beni farketmiyo ve umudum da kalmadı zaten
- +1 yıl
Allah Allah ilginç. Gerçi inanıyorum sana. Bazen hayat insana birçok şey versede gerçek mutluluğu sağlayacak o ilk başlangıç gelmeyebiliyor. Valla merak ettim seni, şaşırırdın dediğin için
Soran+1 yılyani ortalama ya da sıradan güzellikte biriyim yasımı da göstermiyorum 34 degil 28 sanıyolar o nedenle şaşırırsın dedim.
- +1 yıl
Yani evet, 34 yaşında biri 28 yaşında gösteriyorsa dikkat çekici biridir. Görmek isterdim. Bu durumda şansın en kısa zamanda kırılır bence. Birazdaha cesur ve girişken olmalısın.
+1 yılantidepresanlardan uzak dur. altta yatan vitamin mineral eksiği depresyon riskini artırıyor haberin olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılpsikiyatriye daha gecen hafta gittim takviye kullanıyorum önceden depresyon atlattım zaten bu konuda bilgi sahibiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzel değilse neden yalnızsınız? Yani neden evlenmediniz? Bu arada spora falan yazılın bence bende sizin gibi aşırı yalnızım. Spora yazılıp sosyalleşmenin yollarına bakacağım.
14 Yorumla
Soran+1 yılaslında uzun hikaye, benim saplantı seklinde platonik aşık oldugum biri vardı ve bu karsılıksız aşk 7 sene sürdü tamamen takıntı haline geldi, okulum ve bölümüm şanssızlık oldu atanamak imkansız gibi biseydi benim icin ama cok ugrastım o da engel oldu biriyle tanısmama, sonra bi dönem kardeşim kötü bi evlilik yaparak ailemi ve beni travmaya soktu annem psikolojik bi rahatsızlık gecirdi, ben kimseye güvenmedim beni cok kötü etkiledi Şu an onlar hala evli bosanamadı kardesim 2 de cocugu var olan bana oldu onlar halletti meseleyi bi sekilde ama olayların icinde kalıp annemi korumak, onla ilgilenmek beni cok yıprattı , o zamanlar 27 yasındaydım ve evdeydim çalışmıyodum sonra kpss kurum sınavları falan benim kaçış yöntemim oldu, alım yapmadılar, sonra pandemi oldu iyice içime kapandım, 2021 in sonunda iş ve evlilik sorunları yüzünden psikiyatri psikolog yani ilaç ve terapi sürecim basladı, bir bucuk sene ilaç kullandım, 2022 de saglam kafayla çalısarak iyi bi kurum kazandım, maaşım var ailemin durumu da zaten iyi, ama ben yalnızlığı aşamıyorum bazen kendimi sucluyorum bu durumdan, Şu an 34 yasındayım ve geldiğim nokta burası
Cevap sahibi+1 yılAnladım baya kötü olmuş. Görüştüğün biri yok mu? Bundan sonrasında bir şeyler olamaz mı? Hala çok geç değil. Yalnızlığa alışmak zorunda değilsin.
Soran+1 yılgörüşmek isteyen yok ya da benim adım atabilecegim, internetten tanısmak isteyenleri saymıyorum o konuda güvenim yok
Cevap sahibi+1 yılAnladım bende senin gibi güvenmeyen biriyim ama Facebook ya da instagram tarzı sadece yerlerde kendine birkaç şans verebilirsin. Ya da sosyalleşip yeni insanlar tanıyıp öyle devam edebilirsin.
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bazı şeylerle meşale ol sosyal olmayı dene unutursun
12 Yorumla
Soran+1 yılnerde nasıl sosyalleşebilirim?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık kabul edilecek bir duygu değil. sevmen gerek. cogu insan yalnizligi sevmez zaten. sosyalles ve arkadaş edin
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence minik bir boşluğa düşmüşsün.
Hayat telaşına kapılınca hepsi, geçiyor.
Kendine meşgale bul.
00 Yorumla
+1 yılBunu kabullenmek yerine (ki istemediğin bir şey olduğu anlaşılıyor) birliktelik dene. (tabi koşullarını bilmiyorum)
00 Yorumla
+1 yıl50 yasindasin sanki mk ki olsan ne fark edecek 60 yasinda bile evlenen var
01 Yorumla
Soran+1 yılmaksat evlenmek degil karsılıklı sevgi yoksa napayım 60 yasında kim öyle kim kala
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden yalnız kalmak istiyorsun kendin yaznılıüa adapte etmek yerine , ortama girmeye çalış ortamlarda bulun
00 Yorumla
+1 yılBenimde 34 ve bekarım maalesef zamanı tutamıyorsan özellikle 24 yaşından sonra zaman nasıl geçti anlamadım yıllar ikişer üçer geçiyor sanki 😃😃
00 YorumlaHayatı kendiniz için yaşamayı öğrenmelisiniz kabuğuna kapanarak değil de aksine hayata son sıkı sarılarak
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bu anlattığının öaresi bunların hiç biri deyik kendine seni anlayacak ve seni dinleyecek birini bul benim tavsiyem bu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAntidepresan tavsiye etmem diğerleri de işe yaramıyor en iyi yöntem bir kedi sahiplenmek veya köpek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sanal arkadaşlıklar edinin, oyunlar oynayın pc de.
03 Yorumla
Soran+1 yılonu da yaptım adamın birine kapılcakım nerdeyse, evli cıktı sanal işler boş işler
- +1 yıl
İlk sorun Medeni durumu olsun ona göre ilerle tabii gözünü açık tut yine de kapılma ki sonra emin olmadan yalanına düşme
+1 yılİşe güce verme sen kendini tez zamanda kalabalığa karıs belki gelmeni bekleyen biri vardır
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi kalabalığa?
- +1 yıl
Sosyal ortamlara gir mesela workshoplar oralara katıl
- Aşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık zorundalık değil tercih aslında kafada büyütme yeter.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim icin artık tercih degil
neden böyle yapmak istiyorsun sebep ne? sürekli kötü ilişkiler mi yaşadın?
02 Yorumla
Soran+1 yılilişki yaşamadım karsıma bana uygun insanlar cıkmadı, belki de çıktıgı zaman ben bende degildim, sonuc bu, haketmedim aslında cok iyi bi eş olurdu benden, benle evlenecek insan şanslı olurdu ama olmadı
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılyalnızlık derken bir ilişkin olmamasından mı üzüntülüsün yoksa arkadaş çevren de mi yok hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılben ilişki olursa da benim dengim bana uygun biri olsun, amacı ciddi olsun isterim oyle biri yok
Neden yalnızsın bulunduğun çevredeki erkeklerin gözleri mi kör
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle beni görmezden geliyolar
+1 yılFonksera ile ayni yas grubunda karsi cinsteyim. Durterseniz ilaclarimizin etkilerini tartisiriz :D
00 Yorumla
+1 yıl35 çok da yaşlı değil de yalnız olmanızın sebebi nedir onu hiç düşündünüz mü?
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşündüm ama bulamadım bir cevap
- +1 yıl
İyi bakalım belki bulurdsniz bundan kurtulursunuz
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. İnsan kabullenemiyor… duygusal olarak buna ihtiyaç duyan biriyse anlık çözüm oluyor ne yazık ki…
01 Yorumla
Soran+1 yılanlık çözüm istemiyorum ben :( hatta o daha kötü oluyo gercek degil gibi, mesela biriyle sanalda flört etmek gibi
+1 yılBen de 31 yaşımda yalnız biriyim efendim. Hayatımda hiç sevgilim olmadı. Hayatım hep yalnız geçti.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Bende 34 yaşındayım yalnızım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı gençliğim hep yalnız geçti yalnız yaşlanıyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılben de 34 yasındayım soruda 35 yazınca daha cok yorum geldi ondan yuvarlak hesap yazdım, ve evet gençliğim yalnız gecti bu cok üzücü
- Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar bu yalnızlık olayını erkeklerden daha fazla takıyor sanırım.
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen duygusal boşluk durumunu kaldıramıyoruz tabi dönemsel baska sıkıntılar bunun önüne geciyo ama tekrar aynı yere geliyosun
- +1 yıl
Maalesef kadın için daha zor tabi söylediğin nedenlerle haklısın. Keşke zamanında gelen fırsatlara şans verseymişsin. Çocuk düşünüyor musun peki?
Soran+1 yılşans verilcek bi fırsat olmadı , cocuk belki bir tane ya da hiç
- +1 yıl
Anladım. Hakkınızda hayırlısı olsun öyleyse. Belki buradan da çıkar düzgün birileri görüyorum benim gibi evlilik yaşına gelmiş ama yalnız insanlar var. Bir şans vermeyi düşünün bence.
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Antidepresan? Bulaşma. Tecrübeli birinden sana tavsiye ☺️
04 Yorumla
Soran+1 yılbir bucuk sene kullandım tekrar mı baslasam diyorum bi sekilde iyi hissetmem lazım
Soran+1 yıl50 ve 25 mg selektra
+1 yılMerhabalar
Kaçarak neyden kurtulacaksın04 Yorumla
Soran+1 yılsorunlarımdan
- +1 yıl
Nereye kaçacaksın ki
Soran+1 yılbilmem düşünüyorum iste
- +1 yıl
Asıl sorun ne bende ilaç içiyorumda
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendine yönel. Hobiler edin. Hayatını yaşa yani.
10 Yorumlabir şeylerle uğraş boş zamanlarında da hayatını doldurursan aklına az gelir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı. Bende yillardir yanlizim ama civil. civil. hayatim var dert etme bu kadar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKedi alacaksınız. Diğer, bağımsız ve güçlü, her kadının yaptığı gibi 👍
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBen de 35 yaşında ve yalnızım. Uğraşacak bir şeyler bulmak iyi oluyor genelde
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılKurtulamazsınız. Doğal olan aşktır, sevdadır, tutku ve arzulardır. Neden kaçasın ki?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunları yapacağına etkinliklere katıl spora filan git oralarda birileriyle tanış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yazdıklarının hepsini yapıyorum. Yalnızlıktan kurtulmak zor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHismm cok kotunyaa. bende öyle bir durum yok cknsukur
00 Yorumla - Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne