Müdür yardımcısının bu tutumunu nasıl algılayanbilirim, kötü düşünmeyi de istemiyorum?

37 yaşında bir öğretmenim ve okuldan bekar bir hocayla sevgiliyiz, bugün sevgilimin boş günüydü ve okulda yoktu,50'li yaşlarda bir müdür yardımcısı var yani çok iletişimimiz yoktur bugün geldi öğretmenler odasına koltuğa yanıma oturup diğer hocalarla konuştu, daha sonra ne hikmetse konu benim ilişkime geldi işte o adam evliydi iki kızı var ergenler, nasıl baş ediceksin problem çıkartırlar bence yanlış ama saygı duyarım filan dedi. Her neyse bu önerisi zaten ama bi sonraki teneffüs eski öğrencilerimle konuşuyordum işte öğrenciler onların sınıfı alayım diye ısrar ediyordu yanımıza geldi öğrenciler de ona Dedi çünkü ders programı hazırlayan müdür yardımcısı o şey Dedi yeter ki isteyin ayarlarız birşeyler kaçırmayın hocanızı dedi güldü, hadi dedim buda sıkıntı değil sonra odasına çağırdı ders programı ayarlıyacakmış güya yeni hafta için şey Dedi boş günün olsun da o sınıfıda al bi yandan bende işte programı onun hazırladığını boş günüm dışında boş günüm olmadığını söyledim, oda sıkmasın kimse canını ek ders ver o zaman o sınıfı bende 5 gibi çıkıyorum zaten birlikte çıkarız tek olmazsın okulda Dedi. Bahsi geçen kişi evli mi değil mi bilmiyorum vebalde almak istemiyorum ama

Güncellemeler
+1 yıl
Her yorum için ayrı ayrı teşekkür ediyorum ama dalga geçmeyecek şekilde cidden yardımcı olabileceklerin de görünüşü okumak isterim
Müdür yardımcısının bu tutumunu nasıl algılayanbilirim, kötü düşünmeyi de istemiyorum?