Güncellemeler
1 yıl
Lütfen tepki göstermeyin, çünkü dediğim gibi kızın nişanlı olduğuna pek inanmıyordum; ama gerçekten nişanlı olduğunu öğrendikten sonra kız için " Bundan sonra o benim dünya ahiret kardeşimdir " dedim. Ama yurt müdür yardımcısı abla bu sözüme de " Nişanlı olmasa da kardeşin " diyerek tepki gösterdi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Üniversitede okuyorum ve kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurda bu sene benim okuduğum üniversiteden kız da kaydoldu. Kız kayıt yaptırırken ben de oradaydım ve aynı okulda okuduğumuzu söyleyip hangi bölümde okuduğunu falan soracaktım, ama o aralar Ankara 'ya yatay geçiş yapmayı düşündüğüm için sorma gereği duymamıştım. Birkaç ay önce yurt yöneticileri duyuru vs. yapmak amacıyla WhatsApp grubu kurdu ve oradan kızın numarasını bulup kızla tanışma amaçlı konuşmaya çalıştım, ama ben yapım gereği kızlarla konuşurken biraz * biriyim, ama kıza asla yürümedim. Yurda yerleştikten sonra kızın arkadaş grubuna katıldım ve haliyle kızla da iletişim kurdum. Her neyse kız benim ona yürüdüğümü düşünüp çok korkmuş ve durumu yurt müdür yardımcısı ablaya bildirmiş. Normalde yurt müdür yardımcısı ablayı da çok severim, hatta ailemle falan da tanıştı ve bizim kötü insanlar olmadığımızı, hatta babamın namazında niyazında biri olduğunu biliyor. Ama dün kız durumu ona bildirmiş ve yanındaki kızlar da birkaç yalan söylemiş ve yurt müdür yardımcısı abla da beni çok sert sözlerle uyarıp " Bundan sonra buradan hiçbir kıza yazma. O kızlar senden çok küçük, sen onların abisisin. İllaki birine yürümek istiyorsan gel bana yürü " dedi, ben de " Size niye yürüyeyim? Siz benim ablamsınız. Ayrıca o kızın nişanlı olduğuna pek inanmıyordum, çünkü daha önce de beni o şekilde reddeden kızlar oldu " dedim. Sonra abla bana " Bundan sonra yurtta da kızlarla birlikte oturma, git erkeklerle birlikte takıl " dedi. O abla 45 yaşında ve bunu söylerken yanında 30 yaşında bir abla da vardı. Akşam olunca canım çok sıkıldı ve tekrar o gruba katılmak istedim, bunun için bahsettiğim 30 yaşındaki ablayla WhatsApp'tan biraz konuştum ve o bana " Katılabilirsin, sadece o kızla konuşma " dedi. Ben de aynen öyle yaptım ve herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta sabah o gruptan bir çocukla karşılaştık ve bana " Günaydın " dedi. Ama yersiz ve sert tepkisinden dolayı müdür yardımcısı ablaya çok kızdım?
Ablanın tepkisi garip gel bana yürü nedir. Birde sen kaç yaşındasın herkesin abisi oluyorsun
25 yaşındayım.
Bir de dün marketten kendime kek aldım ve canım gibi o ablaya da aldım.
Hoşlanıyor mu
Kim?
Apla
Benden mi?
Yessss
Tabii ki de hayır, ama bu yurtta yıllardır kalıyorum ve o abla da beni yurda geldiğim ilk günden beri tanıyor. Ailemle falan da tanıştı ve babamın ne kadar düzgün, namazında niyazında biri olduğunu biliyor.
ve düne kadar gerçekten çok sevdiğim biriydi, ama dün tek kalemde silip attım. " Bundan sonra benim için öyle biri yok, yüzüne dahi bakmam " dedim.
Kız nişanlımı onu anlamadım
Nişanlıymış, ama ben kız beni beğenmedi diye yalan söylüyor sandım; ama kızın davranışları da hiç nişanlı birine yakışır davranışlar değil.
Sürekli kızlı erkekli gruplar halinde oturuyorlar, gülüşüp şakalaşıyorlar. Şahsen Konya'lı biri olarak bizim oralarda nişanlı bir kız böyle davransa nişanlısı direk yüzüğü atar.
Niye
* Sürekli kızlı erkekli gruplar halinde oturuyorlar, gülüşüp şakalaşıyorlar. Şahsen Konya'lı biri olarak bizim oralarda nişanlı bir kız böyle davransa nişanlısı direk yüzüğü atar.
Bizim ordada
Demek ki " Gavur İzmir " sözü boşuna söylenmemiş... 😂
Seninle şakalaşıyor mu
Kim, abla mı?
Kızzzz
Hayır. Şakalaşmıyor, ama 2 gün öncesine kadar gayet samimiydi.
Bu yaşta ne nişanı
Örneğin; o grupla birlikte 2 gün üst üste dışarıdan kahve sipariş ettik, sonraki gün kız kendi odasında hepimize kahve yaptı ve sonra hep birlikte içtik.
Bu yaşta ne nişanı
Ne bileyim? Ben de anlamadım. 😂
Kız odasında mı içtiniz odalara kız erkek girebiliyor mu
Şahsen kızın bana hâlâ yalan söylüyor olabileceğini ve yurt çalışanı ablaları da yalanına ortak etmiş olabileceğini düşünüyorum.
Kız odasında mı içtiniz odalara kız erkek girebiliyor mu
Odasında içmedik, odasında yapıp aşağı indirdi.
Bence sallıyor
Kız rahat diyorsun o yaşta nişanlanmaz
Eminim ki; kızların odalarına girip çıkan p. Ç kuruları da vardır, ama çok şükür ki ben onlardan değilim.
Bence sallıyor
Ben de öyle olabileceğini düşünüyorum, ama yurt müdür yardımcısı ablaya gerçekten aşırı derecede sinirlendim; önceden çok sevdiğim biriyken şu anda resmen nefret ettiğim biri oldu.
Hayır seninle özel olarak samimi mi oldu mudedim
Abla mı?
Kızzzzz
Olmadı, ama mesela 3 gün önce akşam kahve ve tatlı sipariş ettiler ve ben başlangıçta istemememe rağmen kız bana " Sana da isteyelim " dedi, sonra herkes ücreti kızın banka hesabına gönderdi ve ben üstümde fazla nakit para olmadığı için nakit olarak vermeyi teklif ettim, kız da " Yoksa önemli değil, sonra da verebilirsin " dedi. Ertesi gün yurt binasının yanındaki binanın altında yer alan tekel bayiine bir şeyler almaya gitti ve bana da " Sen bir şey istiyor musun? " dedi. Ben " Sağ ol, bir şey istemiyorum " dememe rağmen " Sana da ice tea alayım " dedi. Sonra " Vallahi hiç iştahım yok, sağ ol " dedim. Sonraki gece hep birlikte otururken kız ve kızın oda arkadaşı odalarına çıkıp kahve yaptı ve kız bana da kahve yaptı. Sonra oturabileceğim başka yer olmadığı için kızın karşısına oturup içtim ve ara ara kıza baktım. Ertesi gün ise beni yurt yöneticilerine şikayet ettiklerini, hatta ağzımdan öyle kelimeler çıkmamış olmasına rağmen kız için " Niye erkeklerle birlikte tekele gidiyor? " dediğimi söylediklerini öğrendim...
Hiç birebir samimiyetin yokmuş demek ki kızla. Ama iftira atmış birde oha
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!