Sizce yurt çalışanlarına sinirlenmekte, kızmakta haksız mıyım?

Üniversitede okuyorum ve yaklaşık 2,5 yıldır kız - erkek karışık bir yurtta kalıyorum. Kaldığım yurda bu sene benim okuduğum üniversiteden 1 kız da kaydoldu. Sene başında aynı arkadaş grubundaydık ve kızdan hoşlandığım için ona yürüyordum, ama hiç ters tepki vermiyordu. Sonra bir gün yurt yöneticileri beni yanlarına çağırıp o kızın ve gruptaki diğer kızların beni şikayet ettiğini, benden rahatsız olduklarını söylediler. Hatta beni yurda geldiğim günden beri tanıyan ve çok sevdiğim yurt müdür yardımcısı abla bana çok kızıp " Bundan sonra buradan hiç kimseye yürüme, çok istiyorsan gel bana yürü " dedi. Sonra o gruptan çıktım ve gruptaki kızlardan nefret etmeye başladım. Geçenlerde o hoşlandımı söylediğim kıza biraz lüzumsuz yere sert çıkıştım ve sonra özür dilemek için WhatsApp'tan " Merhaba " yazdım. O da mesajımı görür görmez yurt yöneticilerinden birine gönderdi ve sonra o da bana kızdı. Geçenlerde ise o kızın oda arkadaşı olan bir kıza ( o kızın oda arkadaşı olduğunu bilmeden ve son derece temiz bir niyetle ) İnstagram'da takip isteği gönderdim, sonra isteğimi geri çevirdi. Ben de " Belki yanlışlıkla yapmıştır " diye düşünüp tekrar istek attım. Sonra o da beni yurt yönetimine şikayet etmiş. Daha sonra yine o yönetici ablalar beni uyardı. Ben de en sonunda yurt müdür yardımcısı ablanın yanında babaannemi arayıp yarı Türkçe, yarı Kürtçe; ama onun da anlayacağı bir şekilde " Ben kaydımı başka bir yurda aldıracağım, burada bazı çalışanlar canımı çok sıkıyor. Bana sizin bile söylemeye çekindiğiniz sözler söylüyorlar " dedim. Ayrıca bu durumu yurdun Google Haritalar'daki yorumlarına da yazdım ve yurda 2 yıldız verdim.
Sizce yurt çalışanlarına sinirlenmekte, kızmakta haksız mıyım?