Cocuk sadece arkadasim ama nereye gitsem beni takip ediyor. Gunde 4 5 kere mesaj atiyor. Okulda kacacak yer ariyorum. Bugun kampuste gizlice markete gittim, yine buldu beni şok oldum. Bugun okuldan beraber ciktik ve binanin onune kadar geldi. Ben de annem karismasa da onu bahane ettim. Annem gorse kizar diye sen evine git dedim. Bir de sevgilisi bile degilim ne diye evime bakiyor. Psikolojimi bozdu. Kalbini de kirmak istemiyorum. Travma olmak istemiyorum, tersleyemiyorum. Guzel bir arkadasligimiz vardi. Mesafe nasil koyucam? Bela oldu basima. Lutfen yardimci olun. Kalbini kirmak istemem
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence öncelikle çocukla düzgün bir dille bunu konuş, eğer aynı şeyi yapmaya devam ederse onu ailene şikayet etmek zorunda kalacağını, ama bunu da hiç yapmak istemediğini söyle.
Sence normal mi bu yapilanlarlar
Bence direk çocuğun günahını almak yerine öncelikle konuşmaya çalış. Belki de senden temiz bir niyetle hoşlanıyordur, ama utanıyordur.
Mesele hoslanmasi degil bu kadar daraltmasi evime kadar gelmesi surekli takip etmesi normal mi
Dediğim gibi belki de senden temiz bir niyetle çok hoşlanıyordur. Sana tavsiyem çocuğun günahını almak yerine onunla güvenli bir yerde düzgün bir şekilde konuşman olur.
Gunahini almiyorum hoslanadabilir ama rahatsiz edici
O halde sana tavsiyem çocukla konuş.
Ama düzgün bir üslupla konuş, çünkü dediğim gibi belki de niyeti kötü değildir.
benim sevgilim var ve görüşmemizi istemiyor o yüzden lütfen benden uzak dur de
Yalan olur o ama
hayatında hıc mı yalan atmadın sne
Yani maşallah nadirdir onda da vicdan azabi cektim
bunlar yalan bile değil kurtulmak için madem yakab atmak istemiyorsun git söyle istemiyorum yeter darladın beni diye öylr yap cidden salıyor bebim de o şekil bir arkadaşım vardı artık yeter dedim yüz verdikçe tepemize çıktın be dedim bir daha yaklaşamıyor
Beni bir kiz davet edip kovmustu sirf hasetinden bana buyuk bir travma oldu o baya aglamistim ben aslinda onu hic davet etmesem de geliyor ama yine de ona travma olmak istemiyorum bana yasatilanlarin aynisini yasatmak istemiyorum
Gec donsem sogur mu
soğumaz yapışmaya devam eder bence anlattıklarına göre öyle biri gibi dıruyor çünkğ bence en iyisi açık açık söylemek zaten yakın değilmişsin myle demek istemiyorsan en iyisi sevgilin olduğunu söyle ya da benim babam erkeklerin etrafımda olmasını istemiyor tanıdıkları yetiştirmiş senin hep yanıma geldiğini vs kızdı ben istemiyorum seni de ahahahH en iyisi bu yani napıcaksın daha
Ben hayatimda ilk defa boyle biriyle karsilastim karsilastigim erkekler genelde agirdan satardi noktalama isaretii bile koysam rahatsiz mi oluyorsun benden derdi o da garip gelirdi ama bu tam garip mesela 5 saat gec donuyorum biraz trip at yani degil mi 10 dk bekle falan saniyesinde donus yapiyor evime de gelme yani ne luzum var evimi ogrenmeye ustelik 3 4 haftadir konustu benle daraliyorum annem dedi hic yazma anlar diye ama onu da yapsam kotu olacak davet etmesem bile geliyor benle psikolojim bozuldu artik olmazsa surat yapicam oyle anlar bir ton arkadasi var yani hic mi uyarmiyorlar bunu insan tak diye eve gelir mi takipci gibi ki 3 kere dedim evim surada diye hala anlamiyor
sen dediğimi yap sevgilim vvar de tamam mı
Inan yalan atamam sonra herkese yayar cok sosyal yalanim cikar sonra simdi de nasilsin yazmis 7 saat sonra da ben de iyiyim yazdim hic sen nasilsin yazmadim sjsjsjjs
sosyalse kir gururunu böyle düsünüyosan haddini bildir
Erkeklerle sosyal hic kizla konustugunu gormedim herhalde ondan bu kadar darliyor kizlarla hic arkadasligi da olmamis bir de sohbeti de sıkıcı tek oyun biliyor bir de her lafima mualefet oluyor ben A desem o B diyor sohbeti guzel olsa hadi 1 tık cekilir nasil bu kadar sosyal onu da anlamadim ki cok zorlarsa onu yapicam mecburen ama kibarca