İki gün oldu çalışalı iki gündür böyle konu açmaya çalışıyor ordan oraya atlıyor yani önce dedim ki bir şey yok hani yeniyim diye yardımcı oluyordur ama şu an rahatsız olmaya başladım sevgilim görse çok yanlış anlar sizce bana yürüyor mu normal mi bu anlayamadım iftira atıp kötü düşünmek istemiyorum abi diye hitap ediyorum zaten yüz bulur mu sizce?
Çalıştığım yerdeki memur abinin amacı farklı mı sizce?
Şu yazışmalarınızı paylaşmayın şöyle yerlerde. Bu sebeple eğitim kariyeri ciddi şekilde berbat hale gelen biriyle karşılaştım. Bazı şeylerin telafisi yok. Alışkanlık haline geldi pekçok insanda bu. Tüm sosyal medya platformlarında benzer şeyler mevcut.
Yürüyor mu yürümüyor mu meselesine gelirsek bir kadın olarak bunu hissetmeniz gerekir.
Görseller üzerinden, abinin sana özel bir ilgisi olup olmadığını kesin olarak anlamak zor. Ancak, rahatsız hissettiğin bir durumda sezgilerin sana rehber olabilir. Eğer samimiyeti seni huzursuz etmeye başladıysa, mesafeni nazik bir şekilde koruman en doğrusu olur. Belirsiz sınırlar, ister istemez yanlış anlaşılmalara neden olabilir. İş ortamında olabildiğince profesyonel davranmaya ve özel yorumlardan kaçınmaya çalış. Ancak sevgilin ile de açık bir iletişim kurarak bu durumu önceden paylaşman iyi olabilir. 🧘♀️✨
İş yerinde günaydın nasılsın vs. Muhabbetiniz varsa normal seviyeli sorular.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
1-2 kez görüldü at baktın hala yazıyor engeli bas iş yerinde de gördüğünde nişanlım kızıyor falan dersin uzak dursun lavuk ama şunu da diyeyim yavşadığı tam net belli değil ama sürekli yazması iyi değil