Abartılmış, fazla romantize edilmiş, özenilmiş bir şey bu bana göre.. Süslü bir teklif yerine, güçlü sözler daha değerli olmalı.

"Ağlamak", uzun süren sahte şaşkınlık ifadesi örenilmiş tepkiler değil mi?
Abartılmış, fazla romantize edilmiş, özenilmiş bir şey bu bana göre.. Süslü bir teklif yerine, güçlü sözler daha değerli olmalı.

"Ağlamak", uzun süren sahte şaşkınlık ifadesi örenilmiş tepkiler değil mi?
Şuana kadar tv'de, sosyal medyada, dizide vb. gördüğüm tüm evlenme tekliflerinde kız iki eliyle ağzını ve burnunu kapatır, yaaa inanmıyorum der ve kesinlikle ağlar. Erkeğe evet dedikten sonra sarılırlar... Çok yapmacık bir tepki geliyor bana. Bence de öğrenilmiş bir tepki. İnsanlar tv'den böyle görüyor ve aynısını uyguluyor.
Ben evlilik teklifimi böyle şaşalı bir şekilde yapmam. Güzel bir göl kenarında neredeyse kimsenin olmadığı bir yerde evleneceğim kadınla piknik yaparken birden yüzüğü çıkaracağım yan yana oturuyorken, daha önceden hazırladığım kısa ve özlü bir konuşmayı yaptıktan sonra benimle evlenmesini teklif edeceğim. Aşırı masrafa girilip milyon tane insanın içinde teklif yapmaktan çok daha romantik bence. Baş başa olmak her zaman romantizmi arttırır.
Mutlu oldukları için ya da hayatları boyunca bu teklifi bekledikleri için ya da bazılarının tek amacı bu olduğu için duygusallıktan da olabilir. ama bana çok yapmacık ve samimiyetsiz geliyor.. yani teklif altı üstü
Duygusallasir o yüzden olabilir ya da daha evliliğe karar verememiş erkeği de kaybetmek istemiyor şimdi bu işin içinden nasıl cikicam diye sinirden agliyordur
Cevap
15Cevap
Mutluluktan... her seyi de basite indirgemesek , duygularin ifadesi hepimizde farkli olabilir. Ozel bir an ve insanlar duygulanabilirler.
Duygusallık işte. Kimse zorla ağlamaz merak etme.
Ben gülmüştüm ama sonrasında çok ağladım sayesinde
Yapmacık geliyor bana hep sanki dünyada ilk kez o alıyor
Ağladık sonra boşandım ayrı ağladım gerek yok artık
Hayır ben evlenme teklifi edince güldü. yani genelde öyle değildir diye düşünmekteyim
Siz ağlıyor sanıyorsunuz ama o esnada ellerini ağzına kapatıp gözlerini kısıp çaktırmadan yüzüğün modeline büyüklüğüne falan bakıyorlar oyüzden yüzükten önce mendil verinjgjcbn
Cok haklisin..
Bu arada Varna'da bir sirket ile gorusmem var. Sana haber ederim. :)
Sus ya. Midem kalktı okurken bile.
Bu romantzim duygusallık midemi bulandırıyor.
Belki yıllarca hayal ettiği şeyin açıklanması gerçekten değer görmenin hissiyatı sen de anlıcaksın bence o an gelince hjhhb
Saçmalıyolar işte nolsun
Bilmiyorum hiç almadigim için.
Şaşkınlık ve heyecandandır
Beni neler bekliycek diye agliyorlardir belki 😄
dana evlilik teklifi yapsam ne yaparsın?
sana*
Bende ağlamıştım
ilgi çekmek için heralde bilmiyorum
hiç sanmıyorum ağlayacağımı ben şahsen
Kaç yıldır evde kaldığı aklına gelmiştir. 😂😂
Bilmem 🤷🏻
Aynı fikirdeyim
Ahmaklar ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?