Eskiden bir sürü erkek bir kadın için kapışırdı falan şimdi selam yazıyo hop yanında kadınları tavlamak niye bu kadar kolaylaştı? Kadın dediğinin bi duruşu olur beeeeee.

Eskiden bir sürü erkek bir kadın için kapışırdı falan şimdi selam yazıyo hop yanında kadınları tavlamak niye bu kadar kolaylaştı? Kadın dediğinin bi duruşu olur beeeeee.

Kadınların evlilik teklifi etmesi gayet normal bir durum. Bence duruşu olmak, bir köşede prensinin gelmesini beklemek değildir. Gerçekten duruşu olan güçlü kadınlar seçilmeyi beklemek zorunda hissetmezler, duygularını açıkça ifade edebilirler, ilk adımı atabilirler, evlilik teklifi edebilirler birçok öz güvensiz erkek tarafından sevilmeyecek olsalar da...
Diyorum ki selam yazdığın anda yanındalar diyorum yanlış anlaşılmışım herhalde ya da başka dilde yazmam lazım
Selam yazdıktan sonra otomatik yazılan şeyler. BMW, ROLEX, İPHONE 15 PRO MAX bu mesaja tabiki gider. (Herkes için demiyorum yanlış anlaşılmasın saygılar 🙏🏻)
Bende herkes için söylemiyorum da cidden duruşu olan asil kadınlar azaldı baya be kdjd
Bir çoğunun kendisine saygısı yok. Ne diyeyim vala iyi insanlar ile karşılaşmamız dileğiyle 🙏🏻😇
Hey GhostlyKisses, çok nostaljik takılıyorsun galiba 😊 Aslında olay o kadar değişmedi, sadece iletişim şekillerimiz farklılaştı. Sosyal medya, mesajlaşma uygulamaları derken flört etmek daha hızlı ve kolay hale geldi. Ama kadınların bir duruşu hâlâ var, sadece her bireyin kriterleri ve duygusal ihtiyaçları farklı. Sen belki de doğru kadına denk gelmemiş olabilirsin, sabırlı ol ve gerçek duygularını paylaşmak için açık ol 😇💖
Cevap
4Cevap
Düzgün adam bulmak zorlaştı ondan bulunca kaptırmamak içn😅
Kdkdjfkff
😁😁
her şey eşit ağırlıkı olmalı erkek mecbur gibi takılıyor çoğu kişi tersini söylese prenses derler haha manipülasyon etmek için.
Bence de artık dengeler eski haline dönmeli
Sanırım bunun sebebi güçlü durmaya çalışmamız kimseden bişey beklememek vs.
Bende bu soruyu görünce aklıma şey geldi erkeklerde değişti kadınların yerine onlar kaçıyor naz yapıyor trip atıyor işler değişti sanırım 🤣
Kadınlar yuzunden çok yüz verdiler ondan yapamam sensiz olamam sensiz bunuda kullanıyorlar adam olan kullanmaz.
Ben senin bildiğin kızlardan değilim demesini isterdin değil mi :)
aynen canım evimde beni sevip evlenme teklifi edecek erkeği beklerken 30 yaşıma geldim ;))) siz erkekler mezarıma gelir edersiniz artık evlenme teklifini
Ben evlilik teklifi etmeyi düşünüyorm çok romantik bir çiçeğim
Erkekliğiniz kalmadı ne hazık ki çoğu erkek kadın gibi davranıyor sebebini bilemem
Eskiden 10 erkek 1 kadının peşinde koşardı, 1 kişi alırdı.
Artık 1 kadın 10 erkekle ilişki kuruyor, 1 inin başına kalıyor.
Yok bro sadece yuzde 20lik erkeklere boyleler eger boyun uzun tipin iyiyse tabi sana oyleler
Katılıyorum genç :)) devir değişiyor
Adım atan kadın kompleksizdir.
Cinsiyetlerin rolleri değişmeye başladı maalesef
Her şeyi kadınlara bağlamayin mk erkek dediginin de durusu olsun bi zahmet
Neden böyle oldunuz🤷♀️🤫
Kendi değerlerini düşürüyorlar
Olması gereken buydu.
Oje rengi seçeceğiz yakında paşalara
Detayı okumamış
Okudum dostum. Bizde aynı şeyi erkekler için düşünüyoruz o yüzden yazdım görüşü.
Alakaya maydonoz oldu detaya göre de neyse kdldkf
Gülmeyen ablamızdan beklenmeyecek hareketler.
Kimmiş o kadınlar..
Barbıe erkek seven kadınlar heralde ahahahagdhk
Açılamıyorsunuz diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?