Watsaptan cinsel mesaj falan attı. Hatta 6 aydır da silmedi 6 ay önce ayrıldık. 1 eylülden itibaren sevgilisi olmasına rağmen yok ayrıldık biz deyip sürekli mesaj attı. Bukusacaktik ama cinsel beklentileri de vardı bende eğer boyle bi beklentin varsa dönüşü olmayacak şekilde birbirimizin hayatından çıkalım ve bana bir daha hiçbir platformdan bana ulaşma ve mesaj atma dedim o zaman kendine iyi bak sil her yerden dedi bi hafta sonrada kendi sildi. Sizce instagramdaki o engeli kaldırır mi
Sevgilisi oldugunu gizlemisse senden engeli Kaldirir
Engelleyen erkek bi daha o engeli kaldırmaz. Sifresk kızda vardır ki engellemiştir kızla ciddidir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben olsam giden gitmiştir gittiği yerde bitmiştir diyip kaldırmam
Peki neden ayrıldınız gün değil 6 ay sonra engeller bi insan
Biliyorsun instagramda en sık mesajlaştığın kişiler hep karşına çıkar. Eski sevgilin de yeni sevgilisine instagramını vermiştir sürekli karşısına senin çıkmanı istemediği için de engellemiştir. Arada bunu ben de yapıyorum :)
Ama biz mayısta ayrıldık p haziranda sevgili yaptı ve mesajları silmistir yani. Üstelik yeni sevgili yapar yapmaz da daha doğrusu ayrildiktan 3 4 gün sonra hikayelerini bana gizlemisti hatta bunu ona sordum bana tekrar yazdığında, bu mutlu hayatına devam ediyor demeden için net yazdı.
Yani mesajları sildi durumda kisitladi buna rağmen hala ilk sırada nasıl ben olabilirim ki
Üstelik 10 eylüle kadar instadam da yazabilirsin dedi 23 eylülde sildi 6 ekimde de engelledi
Olsun istediği kadar kısıtlasın gizlesin engellemediği sürece arama kısmında ilk sen çıkarsın, paylaşım kısmında sen çıkarsın o yüzden engellemiştir
Hadi ya bunu bilmiyordum
Uzun zaman konuşmayıp mesaj yollamayınca ilk sıradan kalktığını sanıyordum
Bide mesajları silince tabii
Evet uzun zaman konuşmayınca ilk sıradan kalkıyor ama benim eski sevgilim hâlâ sıralamada :) Yeni sevgilim olsa bunu görse ve konuşmalarımıza girse ağzıma s**ar galiba :)
Biz 14 mayıstan sonra instafa hiç gorusmedik
Konudmalari silmiştir zaten
Adam kendini garantiye almış işte ne olur ne olmaz :)
Hımm olabilir geçen 3 4 kez instafan konuşalım dedim telefondan konuşalım burası benim özelim sonuçta dedi
Instafan konuşmak istemedi
Sonrada engelledj
Şifreyi kıza vermiş galiba bu ciddj olduklarını gösterir dimi
Ciddi olduklarını göstermez kızın çok katı kuralları olan, sık boğaz eden biri olduğunu gösterir. Eski sevgilin de zaten takılmalık konuşuyorsa ayrılınca şifremi değiştiririm der olur biter
Ben ondan istemedim o da bana vermekten hiç bahsetmedi hatta hep beni sikbogaz etmiyorsun anlıyorsun derdi
Hayır ben senden bahsetmedim yeni sevgilisinin katı kuralları olduğunu söyledim
Ama bu kızla watsap rofilinde de fotosu var yani wp fotosu bu kızla bir fotosu. Üstelik 26 haziranda koydu. Bana kapattı 18 ağustosta bana da açtı.. 1 eylülde karşılaştık ayak üstü konuştuk. 3 eylülde bana gizledi fotoyu 4 eylülde bana yazdı.
Sıkıştırdım sevgilin var faln diye "vardi" yazdi
Ya işte kıskandırma ayakları falan filan fazla takma. Sen de sevgili yap onu kıskandır iyi olduğunu onsuz da olabileceğini göster
Hı hı anladım onu. En az hazirandan beri birlikteler. Tarih soruyorum net bisey demiyor. Haziran başı diyor üstelik biz 29 mayısta ayrıldık.
Ben buna dedim ki bisey soracağım sen bana demiştin ki ben dün sevgili olunca bugün sosyal medyada paylaşmam samimiyetsiz geliyor demistin bu kizla ne zamandır ilişkin var ne ara bu kadar ciddi hale geldiniz de watsap profili yaptın. Eski sevgilin mi eski flört mu arkadaşın mı. Bu kız kim dedim. Senden cekinmesem seninle fotomu da koyardım dedj.
Gizleden bir çıkabilir misin dana zahmet
Tek konuştuğu sen değilmişsin demek ki biraz sıkışınca da seni bırakma yoluna gitmiş. boş ver bu erkeklerin hepsi aynı, hepsi öküz :D
Bide ben bunu kahve içmeye vagirdim bence bundan sonra hoc görüşmeyelim birbirimizin hayatında hiç olmadık ben seni tanımıyorum sen beni tanımıyorsun hakkım varsa helal olsun sende varsa helal et nunaranifa silicem kendine iyi bak dedj. Cevap vermedim 10 gün sonra kendi yazdi
Gizliden mi çıkarıyım? Anlamadım
Sen gizliden çık
Neden ki :)
3 foto yollicam bi yorum yapman icin
Nasıl çıkılıyor ya bilmiyorum ki :)
Ben serbanu yazabilirsin
watsat tan falan anlamam ben yüzyüze
Anlamadım derken
Kaldırmaz
Hoc ihtimali yok dimi.
Buluşup sevişmek mi istiyorsun
Hayir
O zaman problem yok
Mesajlar vardı okumak istedim ama maalesef yanlışlıkla kisitladim ve o beni engellediği için profiline gidip kisitlamayi kaldıramıyorum mesajları da göremiyorum. Son kez okumak istiyordum
Sağlık olsun
Çok uzgunum ya videolar falan vardi
Resimler
Ne videosu 😈
Her turlu
Aşk falanda tabi
Nude var mı
Yok
Atmıştır
Attı da onlar tek acimlik mesajlardi
Hoşuna gitti mi
Onu unutsan mı artık