Saçma sapan cevaplar vermeyin güzel cevaplar verin olur mu?🤫😆
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
erkekler iste. eski sevgilisi aklina gelmistir. belkide belki bi umut yazar diye kaldirmistir ya da cani istemistir
Kanka yazdım da sevgilin varken niye kaldiriyon lan diye yazdım defalarca cevap vermedi aradim mesgule atti
biliyor suçunu o yüzden. eger sana da son zamanlarda bi değişik davranıyorduysa da eskiye donme hayalleri kuruyordur mk erk*ği
şu an sevgilisi var ama geriye dönmek istese boyle yapmaz ki hala o kizla 5 ay oldu
nasıl yani? senin mi engelini kaldırmış
o zaman sana yazabilir belkide
Benimkini kaldirdi tabi hatta yazdim cevap vermedi dedim ben yazdim yani kuzum cevsp vermiyor vermedi geride engellemedi
erke*leri anlamak da zor gerçekten. yani ya kafası karışıktır ya da volki tolki gibidir. yani sevgilisiyle ayrilirsa yazar kesin. erk*k işte anlayamazsın
Ahahahaha dostum bu güzeldi🤣🤣
:D
Belki yazar diyedir
Yazdim niye kaldiriyon engelimi diye cevap vermedi defalarca yazdim kiza soylerim dedim yine cevap vermedi aradım mesgule attı
Tamda bunun için işte. Yazmasaydın umrunda olmamış olucaksin
Ama ondan sonra 15 gün oldu bu olay herseyimi sildim wpmi instamı yani bitti tamamen dahada yazmam
Buradan bakarsak yola cikarsak arada bakiyor ozaman bana değil mi numarami kaydedip
Evet bakıyor bu durumda.
Millet diyorki engel kaldırmada ne var benim için çok sey var ama kimse anlamiyor ama siz anladiniz sonunda🤣
Engellemek bile birşey
Ben engelle dedim çünkü o kizla cevrimici olusna bakip duruyordum dayanamadim engelle dedim engelledi 1 ay bile olmadi engeli geri açmış
Bu kadar severken neden ayrıldın
O ayrıldı ailesi istemedi araya sogukluk girdi cok şeyler yasandi ya biz 1.5 yildir ayriyiz yine konusuyorduk istemiyorum diyordu ama cinsellik için bile olsa konuşuyorduk kiz girince araya yaptigi herşeyi ne zaman yaptim oldu
Unutman senin için daha iyi olabilir. Yeni insanlar yeni aşklar daha mutlu edicek biri çıkar karşına
Yarası vardır tatlım ondan ver yolu gitsin
Sevgilisini sevse yaparmiydi bunu?
Kız hayatında biri varken gidip engeli kaldırıp bakıyorsa hala aklinda demektir olmaz o sen yol yakinken ilk durakta indir arkadaşı
Yok engeli kaldirsn benim eski sevgilim
Yav bacım sen ne olsun istiyon ya arkadaşın aklı hala sende demek işte ama ilişkisinde batırmak istemiyor sende bırak napiyorsa yaptın valla bıktım bu aşk üçgenlerin den yarın sağ cikcazmi belli değil kim kimi seviyor dert bu hayır bide 5 ay olmuş git 5 ayda 5 tane sevgili yapardin
Kiz salak yerine koyuluyor ben hala sevdigim için malesef acimi yasiyorum cunku ayrildiktsn sonra ilk defa sevgili yapti zor..
Demekki çok sevmemiş yenisini
Yazmiyorda yazdim niye kaldirdin engelimi diye cevap vermedi defalsrca yazdim aradim mesgule atti
O zmn bırak yazma kendi arar zaten
15 gün oldu cevap vermeyince herşeyi sildim wpyi instayi yazarsa İnşallah yazar yani bekliyorum
Pişman olunca döner o zaman sen de trip atarsın
İnşallah
Eskiye pompa yaparım diye düşünmüştür belki
Hiç öyle pompalik işi olmadı kanka
Sanamı yapıyo onu yoksa
Yook yapmiyor yapamaz
Merak etmiş onu
Ben oyum😊
Gözü doymamıştır.