Eski sevgilisi hakaretler etmiş. Hayatında biri de var bu erkeğin. Neden bikaç ay sonra kızın engelini kaldırmış profili de açık çocuğun?
2 ay
Eski sevgilisi hakaretler etmiş. Hayatında biri de var bu erkeğin. Neden bikaç ay sonra kızın engelini kaldırmış profili de açık çocuğun?
Çocuğa hakaret edip engel yiyen kız ben olmıyım kız diyecektim ama benim engel daha kalkmadı😂
Yorumlara da şöyle bir göz attım. Anladığım kadarıyla seninki kızın engelini kaldırıp numarasını sildi ama seninkinin profili açık diye bu kız paylaşımları görebiliyor. Bence özellikle yapılmış bir hamle. Bak seni takmıyorum hayatıma devam ediyorum sen de kıskançlıktan çatla mesajı veriyor kıza. Bana sorarsan o kızın ilgisi seninkinin bi taraflarını kaldırmış, o yüzden kıza eziyet olsun kıskandırsın diye özellikle gösteriyor profilini. Ben böyle düşünüyorum
Bu açıdan düşünmedim bu da olabilir 4-5 ay sonra kaldırmış ama watsaptan kaldırmış pp si açık watsapta. Yoksa kız zaten instagramda watsapta onu engellemiş çocukta farkında zaten. Hatta watsapta engeli kaldırmıştı bi iki hafta sonra sosyal medyasını dondurdu çocuk. Sence umrunda değil mi o kız
Soran lütfen yorumlarımı sil. Yanlış yere yazdım.
O kızın ilgisini sevmiş seninki bu bir gerçek bu yüzden engel olayları oluyor. Ama kızı sevmiyor, kızın ilgisini seviyor. Erkeklerin geneli ilgiyi sever zaten. O kızı seviyor olsaydı seninle değil onunla olurdu. Eğer sen de çocuğu seviyorsan ilişkine sahip çık yoksa çocuğun kafası karışabilir en ufak ayrılığınızda
@Kawasaki_Ninja ya silinmiyor ki denedim olmuyor 😂
Ya o kızla bayadır ayrılarmış anlaşamıyormuş zaten sonradan mı soğudu uzaktan yürütmüşler eskiden. 2 yıl 3 yıl bişey mi tam bilmiyorum. Sevmemiş mi onu da bilmiyorum. İlgisini çekmeye çalışıyor bu
Ayy resmen bizim hikayeye benziyor ya biz de hiç anlaşamazdık😅O kız zaten seviyor ama seninki kızı sevmiyor, kızın ilgisini seviyor sadece. Bak ben engel yiyen kız tarafından bakabiliyorum olaylara kendim de benzer bir durum yaşadığım için. Benimkinin sevgilisi varken ben ona yazmazdım o da umursamazdı beni, profili açık olurdu görürdüm ama ikimizde birbirimizle iletişim kurmazdık. Ne zaman ki sevgilisinden ayrıldı ben buna yazdım bu da bana cevap yazdı sanki aramızda hiç kavga vs. Olmamış gibi konuştuk sonra engelledi beni. Hayatında kimse olmadığı halde engeli kaldırmıyor ama hayatında biri varken engel falan umursamıyor nasılsa ben sevgilisini görüp yazmadığım için. Bu çocuk da zamanında benim ilgimi çok sevmişti, beni görmeye bile gelmişti farklı şehire. Şimdi seninki de benzer durum. Seninki o kızın ilgisini seviyor ama kıza duygusu yok şimdi hayatından sen varsın diye kız görsün diye profili açıyor engeli kaldırıyor ama sen hayatından çıksan belki o kızı yine engeller
Bu kızı daha önce engellememiş ki öyle seninki gibi. Kız aylar önce watsaptan bizi duymuş kavga etmiş bunla. Ama nasıl duymuş benim hesabımı görmüş profilimden görüp anlamış. Yoksa bu benimki bizi profil yapmıyor bile. Yani bu çocuk bu kızı önceden seninki gibi engellemiyormuş bu kavgaları için engellemiş. Çünkü kız küfür etmiş buna ve bana da laflar söylemiş. Ve kıza şey demiş kavgada, sen arayıp sordun mu ki neyin hesabı bu demiş. Açıklama yapmış kıza. 2 yıl falan yine olmuş bunların ilişkisi. O kız zaten bunu engellemiş sosyal medyada bu sadece wp den atmış engeli. Ama bikaç ayda kaldırmış
Engellediğim eski sevgilimle ilgili anılar geldi aklıma 😒😏😒😏 kendimi kötü hissettim.
@Kawasaki_Ninja niye engelledin ki o zaman
Aşırı derecede kıskançtı. Anlatmakla bitmez.
@Kawasaki_Ninja sevmiyordun galiba. Çünkü sevmeyen engeller falan demişler de. Sence öyle mi yoksa başka sebeplerden mi
Bir insan kıskançlık krizine girdiği zaman ne kadar seversen sev gerçek yüzü ortaya çıkıyor ve o sevgiyi nefrete dönüştürecek şeyler söylüyor. Bu arada cvp sahibi eski sevgilim çıkmaz inşallah 😅🤣😂🤣🤣🤣
@Kawasaki_Ninja burdan mıydı eski sevgilin hkjk bilemem artık
Burdan değildi fakat benim bu sitede aktif olduğumu biliyordu. Buradaki üyeliğimi iptal etmem için bana para bile teklif etti. Hayır işin komik tarafı ben o kadar yakışıklı biri değilim 😅🤣😂🤣🤣
@Kawasaki_Ninja para mı yuh😄 ne zamandır engelli ki wp den mi
O zaman çelişkili bir durum. Sen çocuğu seviyorsan ilişkine sahip çık derim. Kafası bulanmaya müsait gibi sanki biraz seninkinin
@Kawasaki_Ninja Hahaha valla öyle bi hale geldik ki ben engel yiyen kız olduğumdan bile şüphelendim biraz önce😅😂
Çünkü zaten seninki gibi kız onda engelli değilmiş muhtemelen ilişkileri önceden bişeyden bitti çünkü bi şeyler varmış eskiden. Hesap soruyor kız yani bu da arayıp sorduğun mu oldu sanki demesi ne demek yani? Engeli kaldırıyor belki bilerek hani o kız sinirlenip yazar mı diye
1 seneye yakin engelli. Konuşsak gene kıskançlık yapmayacağına ikna eder beni çünkü çok seviyor beni fakat ilişkiye başlayınca kıskançlıktan boğuyor beni.
İşte seninkinin kafa karışık. O yüzden diyorum ya seviyorsan ilişkine sahip çık yoksa çocuğun arkasından bakakalırsın haberin olsun. Ben seninkinin hem kıza nispet yapmaya çalıştığını hem de kızı yedekte tuttuğunu düşünüyorum. Kafası karışık dikkat et
@Kawasaki_Ninja Hahaha valla öyle bi hale geldik ki ben engel yiyen kız olduğumdan bile şüphelendim biraz önce
😅🤣😂🤣🤣🤣
Nispet yapıyorsa halen aklımdadır kız. Profilini değiştirmiyor ama nispet yapsa profili değiştirirdi. Ve kuz onun engelini kaldırmamış hiçbi yerde. Bu kaldırıyor sanki ben burdayım der gibi. Yedekte tutamaz çünkü o kız da baktım tipi iyi yani güzeldi. Bakmaz ona belkide. Yani kız buna zaten çok ilgi vermemiş. Çünkü dikkat ettiysen kıza arayıp sorduğun mu oldu sanki diyor
@Kawasaki_Ninja kızın burcu ne akrep yengeç falan mı😄
Hayır balık burcu
Akrep veya yengeç olunca çok mu kıskançlık yaparlar?
@Kawasaki_Ninja yani evet ama herkese değil seviyorsa yapar
@Kawasaki_Ninja senin burç ne
Benim doğum tarihim belli değil. Anne ve baba yönünden bahtı kara biriyim maalesef 😒😏😒😏
Aa, eski defterler açılmış gibi görünüyor! 😄 Bir erkeğin eski sevgilisinin engelini kaldırmasının birkaç nedeni olabilir. Belki de eski sevgilisiyle aralarındaki gerginliği çözmek veya dostça bir ilişki kurmak isteyebilir. Bazen insanlar geçmişle barışmak ve olayları kapatmak ister. Ama tabii ki, "Acaba pişman mı?" diye düşünmeden de edemiyoruz, değil mi? 😉
Belki de hayatındaki yeni kişiyle daha sağlam bir ilişki kurduğunu düşünüyor ve eskiyi bir tehdit olarak görmüyor. Ama yine de, şu anki partneriyle olan durumu göz önünde bulundurmak önemli. Sen olsan böyle bir durumda nasıl hissederdin? 😇
Cevap
17Cevap
4 ihtimal var.
-Pişman olmuştur.
-Özlemiştir, geri dönmek istiyordur.
-Aradığını bulamayıp dönmek istiyordur.
-Artık herkesleşmişsindir.
4 ayda mı ve hayatında ben varım. Eskisinin engelini watsapta kaldırmış. Profili açık. Belkide artık yazmaz zaten diye mi düşündü
İyi düşünmek istiyorsun anlıyorum ama güvenilmez böyle birine bu anlamda. Karar senin ve hayatlar sizin ileride üzülmemen için ihtimalleri dedim ve ekleyeyim işim insan😌
O kız hayatında benim olduğumu biliyor ve bunun için hesap sormuş bana da kötü şeyler söylemiş. İlk başta engellemiş ve o kız da her yerden engellemiş. Bu nedense 4 ay sonra kaldırmış watsapta. Profili açık kızın göreceğini biliyor yani. Sence amaç ne ki? Kız kaldırmamış
Senden gördüğü ilgiyi göremedi başkasında seni takip edecek uzaktan ve bir gece bam mesaj seni özledim hahahah
Ben sevgilisiyim kaldırdığı eski sevgilisi
O zaman aynı şeyi onun için geçerli hala onu merak ediyor
4 ay sonra watsaptan kaldırmış profil fotosu açık herkese.. öyklesine olamaz mı listede engelli kimse yok belki
Öylesine neden kaldırsın sonuçta sen onun eski sevgilisini biliyorsun engelli olduğunu da biliyorsun yeni ilişkisi olsa kız görmesin diye kaldırmış derdim burdaki engelli kız kim? gibi sorularlar uğraşmamak adına kaldırdı derdim de oda değil.
@Serenityyy1 yenisi benim ve benim eskisinin engeli kaldırdığını bildiğimi bilmiyor. kızın engelini 4 ay sonra kaldırmış. profil fotosu da açık. kızla watsaptan kavga etmişn aylar önce ve kız hakaretler etmiş. bana da ona da niye kaldırıyor ki
Bende eski sevgilimin engelini kaldırmıştım 8 ay sonra falan çünkü o benim engelimi kaldıralı çok olmuştu... Benim kaldırma nedenim artık benim için zerre önemi olmadığı için engelli listesinde kalmasını istememdi ileride yeni sevgililer ilk engelli listesine bakarlar bu kim bu niye engelli vs saçmalıklarıyla uğraşmak istememiştim engellemek vs bana ergence gelmişti o dönem. Herkesin bakış açısı farklı ama bence erkekler engel kaldırma olaylarında sinyal göndermek için yapıyor egosu tatmin olsun istiyor bakalım hala beni düşünüyor mu? Aklını karıştırayım hesabı o yüzden dikkatli ol birde eski sevgilinin profil fotoğrafı neden herkese açık ki? Demek ki sen dışında başka birilerinin de görmesini istiyor... Bu çocuk sana sadık kalmaz benden söylemesi...
@Serenityyy1 hayatında zaten ben varım. 4 ay sonra engeli kaldırmış ve bu kız hakaretler etmiş. bence 1 yıl sonra falan kaldırsaydı tamam bitmiş zaten derdim. yani senin eski sevgilin gibi kızdan önce kaldırmış profil fotosunu değiştirmiyor * a herkese açık. senin eski sevgilin kaç ayda kaldırdı?
4 ay sonra kaldırmıştı sonra ben hiç kaldırmadım engelleri yazmadım da en son duygularım tamamen bitince bende kaldırmıştım sonra ben kaldırır kaldırmaz profil fotoğrafımı görüp anında numaramı eklemişti pusuda bekler gibi onunda o dönem hayatında biri vardı o yüzden uyarıyorum seni kanma şüpheyle bak lütfen.
Bence kafayı yersin uğraşma boş ver
@Serenityyy1 numarasını silmiş bence kız. fotosu açık değil o kızın. senin foton da herkese açık belkide görüp yazmış. ama hayatında biri varken neden halen yazıyorlar
Kız engeli kaldırmamış daha çünkü eğer hemen kaldırırsa karşı tarafın yedek listesinde olacak ayrıca çoktan unutmuştur kız oda bir gün illaki kaldırır. Sen eski sevgiline neden sormuyorsun? Gerçi yalan söyler doğruyu söylemez ama yinede ona karşı içinde şüphe varsa o kişi senin için doğru değildir.
@Serenityyy1 numaralarını bile silmişler ki. kız aylar önce yazmış ama hesap sorma kavga için bana bile laf söylemş kız. instagramda watsapta engellemiş bunu. ben bunun kaldırmasını tuhf buluyorum. okız beni biliyor zaten artık. kızın engelini kaldırıp instagramını dondurmuştu. kız zaten seni engellemiş ki. watsapta mı gösteriyordu bilmiyorum. sormuyorum bilmiyormuş gibi davranıyorum aslında. ama umursamadığı için mi kaldırıyor diye düşünüyorum. ya da kıza bak ben başkasıyla mutluyum imajı mı
Sen niye sevgilinin tüm sözlerine inanıyorsun bir kız neden bir erkeğe hesap sorar demek ki aralarında ciddi bir ilişkileri vardı ve seninle belki o kızı aldattı kızda sindiremeyip seninkine yazdı ki yüksek ihtimal durum böyle ben olsam böyle bir durumda sevgilimle konuşmak yerine gider ilk kızla konuşurdum neden bu kadar sinirlisin hesap falan soruyorsun bu çocuk sana umut verip yarı yolda mı bıraktı diye kız evet dese anında sevgilimle yollarımı ayırırdım. Benim midem bulanırdı eskide olsa başka kızın varlığını hissetmek hatta al buyur senin olsun ben belirsiz şeylerle uğraşamam derdim. Bence sende kendine değer ver kafayı yersin böyle bak sana işaretler gelmiş böyle birini kaybetmek senin için kazançtır
@Serenityyy1 yok bayadır bitmiş bişeymişte geçen yıl kız yazmış demekki ara ara konuşmuşlar. Geçmişten biri. Belki umut verdi bilmiyorum. Ama güven vermiyor bakacam ne yapacağımı bilemiyorum
Bayadır bitmiş bir şeyde asla kız bu kadar sinirlenip yazmaz kesinlikle sevgilin umut vermiş kıza hatta sevgilin kesin o kız hakkında şey demiştir bu kız bana takıntılı hep rahatsız ediyor 🙂 klasik yalanlar zamanla çözersin sende sanırım bu çocukla çözeceksin erkeklerin klasik yalanlarını
@Serenityyy1 hala da engeli kaldırıp profil fotosunu açık tutması sanki kız görsün diye yapıyor toksik biri ya
Bak hissettiklerin her zaman çıkar bunu asla unutma ilk aklına gelen neyse gerçek o dur ikinci düşündüğün ise kendini teselli etmek olayın üzüntüsünden kaçmak için kendini oyalamaktır sadece o yüzden sen sen ol aklında başka biri olan insandan uzak dur.
@Serenityyy1 doğru diyorsun bişey var
Gelsin yazsın diye neden olacak, özellikle yakınlaşıldıysa bu durumun altında yatanı herkes bilir... Neyse yaz rahatlasın bari 😄
Ben değilim. Ben sevgilisiyim zaten. Eski sevgilisinin watsap engelini kaldırmış. Kız beni biliyor kavga etmiş zaten bikaç ay önce. Kızın engelini kaldırmış 4-5 ay sonra ve profili açık olduğu için kız anlıyordur
Bırak kaldırsın, bazı şeyleri daha net görmek için buhunun kalkması gerekir, iyice sil görüntü netleşince duruma göre hareket edersiniz...
Anlamadım
Engellenenler listesinde gözüküyordur orada bile görmek istemiyordur belkide
kızın profili gizliydi ve kızonu engellemiş her yerden. asıl profili herkese açık olan erkek
Dediğim gibi olmuş işte çocuk numarasını bile görmek. istememiş olabilir
bence eğer öyle olsa profil fotosunu gizlerdi kız ona daha önce watsaptan yazmış bunu bilerekte engeli kaldırmamalı. profil fotosunu göstermemeli bu şekilde kızın onu göreceğini biliyor. kız onu instagramda falan engellemiş.
Libido yükselmiştir dur son bi kez golümü atayım diye düşünüyordur
hayatında biri var ki sevgilisiyim
Arkadaşım yazmalarından anladığım kadarıyla sen zaten kafanda bir şema oluşturmuşsun onu duymak istiyorsun ve gerçeklere bir şekilde kulak arkası yapıp duymak istemiyorsun 😅 üzgünüm durum bu. Ya sevgiline sor cevabına göre hareket sonraki davranışlarını kontrol edersin ya da yol ver gitsin bu karmaşayla yaşanmaz adjdnd ama sen tam düşünce olarak olgunlaşmadığını görüyorum benden sanaabla tavsiyesi kendini bir erkek için heleki değmeyen biri için fazla hırpalama …
Yani durum ne ki? Herkes farklı bi şey söylüyor ben umursamıyor olabileceğini düşünüyorum sadece
Herkesin farklı bir şey söylemesi normal herkes aynı pencereden bakmıyor , kendi yaşadıklarına göre yorumluyor herkes, ne yaşadığını en iyi sen bilirsin yine. Umursamadığını düşünüyorsan umursamıyordur :) problemi çözmüşsün.
sence peki? okumuşsun yorumları
Daha fazla kafanı karıştırma ben senin yerinde olsam sorarım, aldığım cevap ve tavıra göre yön veririm güven vermezse bırakırım güven verirse gözlemlerim belli bir süre sosyal medyasınıntakip ederim her alanda stalklarım. Sonucuda ben karar verirken bir defterim bar yol haritam diye adını koyduğum alırım önüme artı eksi değerlendirme yapıp yol alırım, istediklerim değilde görmem gerekeni görmeye çalışırım
evet bakacağım
2 ihtimal; kafada bitmiştir, kafa da bitirememiştir...
Eskisi bana da hakaretler etmiş sevgilisiyim çocuğun. Ona da hakaret etmiş Çocukla kavga etmiş watsaptan. Bu da 4 ay sonra falan engeli kaldırmış profili de açık herkese. 4 ayda mı karar verdi kafasında bitirdiğine profili gizli olsaydı zaten kız görmez diye açtı derdim de bilmiyorum. Kaldırdıktan sonra sosyal medyasını da kapattı tuhaf
Engeli kaldırıp sosyal medyasını mı kapattı?
Evet öyle fark ettim. Yani watsapta kaldırmıştı iki üç hafta sonra instagramı kapattı bir ay kadar
Bu kişi kafa karışıklığı yaşıyor muhtemelen.
Belkide
Sizinle olan duygularında bu dönemde farklılık oldu mu?
Yok ama düşük gibi düşünceli gibiydi
Ne olursa olsun ve hangi nşyetle olursa olsun. Ona karşı bir adım atıljkş. Bu olhmlu da olsa olhmsuz da. O yüzden süreci iyi gözlemlemeli.
Ama adım mı oluyor bu? Kız engellemiş her yerden o da wp den engellemiş 4 ay sonra belkide umursamıyor. Profil fotosu genelde açık zaten. Sadece kız o kadar kötü laf etmiş bir yıl sonra falan kaldırsa unutmuş derdim
Ortada bir "iletişim" durumu var. Olumlu ya da olumsuz.
Kaç yaşındaydı bu arkadaş?
Bu olay dışındaki tavırları da ergence mi genelde?
Ya kız aylar önce bu yıl ama , kavga etmiş watsaptan ona ve bans kötü sözler söylemiş. Daha önce sinirlendiğinde takipten çıkardı sadece. Bu kızla birbirini engellemişler. Engel atacak kadar sinir etmiş bence. Bikaç ay sonra meraktan mı kaldırdı galiba ondan
Süreç gösterir durumu o zaman.
Evet ama sen bir erkek gözünden böyle bir kızın engelini neden kaldırırdın? Ya da profilin açık olmasına rağmen watsapta neden engeli açardın bi erkek gözüyle bakarsan
Merak, bana yazacak mı?
Hayatında biri varken bunu yapması..
Hayatının merkezinde olduğuna emin misin? İsterseniz özelden yazabilirsiniz.
Evet ama tuhaf geliyor hareketleri
Merkezinde siz varsanız, sizin dışınızdakiler hiç olmamalı.
Bazıları engel listesinde kimsenin olmamasını istiyo belki o yüzden kaldırdı
Ben sevgilisiyim. Engelini kaldırdığı kız eski sevgilisi. Ve bu kız daha önce ona iki kez watsaptan yazmış kavga etmiş ikimize laflar etmiş 4 ay sonra watsapta kaldırması değişik
Tamamen bitirmiş. Sıradan bir insandan farkın yok. Demek istemiş olabilir.
Ben sevgilisiyim. Engelini kaldırdığı kız eski sevgilisi. Ve bu kız daha önce ona iki kez watsaptan yazmış kavga etmiş ikimize laflar etmiş. Buna rağmen niye engeli kaldırıyor profili de herkese açık. Kızın göreceğini biliyor
Boşta kalmıştır, öfkesi geçmiştir ve ya engellemenin saçma olduğunu düşünmüştür ya da kızın aklına tam olarak bu sorduğun soruyu getirmek için olabilir hala seviyor olabilir. Olabilir de olabilir ihtimaller bitmez
Evet doğru ama profil açık olduğu için kendini de gösteriyor yani. Hayatında biri varken kaldırması belkide yazmaz artık diye düşündü
Her şey olabilir
Sevgilisiyle arası kötüyse eski sevgilisine açık kapı bırakmak istemiştir
Aranızda cinsellik yoksa veya senden memnun değilse eskiye dönüş yapmak için olabilir.
Kız hem bans hem de erkek arkadaşım a hakaret falan etmiş. Kavga etmiş engellemişler. Kız her yerden engellemiş. Bu watsaptan kaldırmış pp açık. Umursamıyor belki
Hakarete maruz kalmak zoruna gittiyse son kez çükmek istemiştir.
Nasıl birlikte olmadığı bi kız bence. Kız engellemiş galiba. 4-5 ay sonra mı zoruna gitti engeli açtı
Biz erkekler vakit geçtikçe depo doluyor ve ondan sonra hatun bulup çükmek istiyoruz.
Hayatında zaten ben varım yani sevgilisi var
Her istediğinde veriyorsan o zaman tamam 👍 bak ben mutluyum her istediğimde seks yaptığım biri var mesajı veriyor.
Umursamasa bu mesajı da vermez ki. Engelde bırakır hep açmazdı o kız yazmasın diye
Umursuyor işte 👍 neden o mesajı veriyor sence?
Daha fazla hatuna sahip olma isteği.
Özlemiştir ne yapıyor diye bakmak içindir ve yakında muhakkak yazar o
kız engellemiş profili yok
İki tarafta engellemiş ama sonradan erkek kaldırmış mı. Bu senin sevgilin mi. Belki sen görme diye de yapmış olabilir engelli listesine bakıyorsan falan
Olabilir ama profili de herkese açık
Sen adama güveniyorsan kafanı hiç karıştırma. Karışınca kötü oluyor çünkü hep acaba acaba
Aynen
Ya hala sevdiği içindir ya da engel listesinde bulunduracak kadar önemli görmüyordur
4-5 ay engeldeymiş ama şimdi mi önemsiz görüyor profili de açık
konusmak istemistir
Başka yerlerden de konuşurlardı o zaman. Profili de açık wp de. Kız onu engellemiş zaten. Umursamıyor diye belki 4 ay sonra kaldırması ondan olabilir mi
sanmiyorum umursamiyorsa karismasin
Yani doğru
Şans veriyom canım gel 😂
Hayatında biri var zaten. Fotosu da açık herkese wpde. Kaldırmış belli oluyor. Kız hem çocuğa hemde çocuğun hayatındaki kişiye laflar etmiş bu da engelini kaldırıyor
Kesin o eski sevgiliside sensindir
Hayır benle sevgili zaten
hee demek ki eskiyide özlemiş ozaman
Öylesine olmasın. 4 ay sonra kaldırmış ama bu kuz hem bana hem erkek arkadaşıma kötü laflar etmiş hesap sormuş. Neden profili herkese açık olduğu halde engeli açıyor ki
Tekrar birleşme olsun diye
Yenisini istemediği için
Yok benimle yani sevgilisiyim ama 4 ay sonra kızın engelini kaldırmış. Kız onu engellemiş ger yerden. Kız daha önce watsaptan yazmış bunu biliyor profili de açık kaldırıyor
Anlamı yok bu şeylerin
Evet de açıyor sonuçta ve yol yapıyor sanki
Çocukca olduğunu fark etmiştir
Eskisi bana da hakaretler etmiş sevgilisiyim çocuğun. Ona da hakaret etmiş. Watsaptan yazmış ve bu erkek yazma ihtimalini biliyor 4 ay sonra kaldırmış profili de görünüyor o kıza
Ayrıldı diye düşman mı olsun
Ama kız kötü laflar kullanmış kavga etmiş. Bikaç ayda kaldırmazsın
Tamam
Yazsın diye belli ki
Umursamıyor belki
Umursamasa engeli açmak aklına gelmezdi.
Profili de herkese açık watsapta kaldırdığında kızın göreceğini biliyordur
Tamam işte ulaşsın diye.
Net kız için
Nasıl yani öylesine açtı belkide ama wp profili de açık belli olur kuz anlar. Hayatında biri var zaten niye açıyor
özlemiş
Hayatında biri var ve engelini kaldırdığı kız hakaretler etmiş hayatındaki kişiye
o kız heryerden engellesin
Kız engellemiş büyük ihtimalle profili görünmüyordu. Umursamıyor desem profili herkese açık engeli kaldırmış. Kız onla kavga etmişti aylar önce
kızı aldatmışmı
Bilmiyorum benle sevgili şu an. O kızla bayadır bitmiş galiba.
dikkat et sanada ona yaptığını yapma ihtimali var sana ciddi düşünmüyorsa
Onun engelini niye açıyor
Onu unutmamıs onla her ne yaşamışsa
Çünkü 4 ay sonra watsapta kaldırmış sosyal medyada kız engellemiş zaten. Hatta bi ara engeli kaldırdığını fark ettim sonra sosyal medyasını kapattı bir ayda açtı. Değişik davranıyor
Evet durum şüpheli ve garip
Bir beklentisi vardır
Hayatında biri var zaten. Fotosu da açık herkese wpde. Kaldırmış belli oluyor. Öylesine kaldırmış belki
Merak sadece başka bir şey yok
Engelini kaldırdığı kız bans hakaretler etmiş ve iki kere daha önceden watsaptan yazmış biri. Profili herkese açık bu erkeğin. Kızın onu göreceğini biliyor bence. Öylesine mi böyle yapıyor
Ama profili tek başına benle yapmıyor. Ve değiştirmiyor ki. Kızla kavga ettiği zorlan profili. Kız daha önce iki kere watsaptan yazmış yazmasını istemiyorsa profilini gizlesin o halde. Sanki bilinçli yapıyor. İnstagramını da dondurdu açtı değişik davranıyor
Bosata kalmistir
Benle sevgili
Demekki sen yetmiyorsun
Nasıl yani
Sen ona az geliyorsun ki eski sevgilisini ozledi
Engelini kaldırdığı kız bans hakaretler etmiş ve iki kere daha önceden watsaptan yazmış biri. Profili herkese açık bu erkeğin. Kızın onu göreceğini biliyor bence 4 ay sonra kaldırmış. Kıza yazma demişti daha önce. Şimdi noldu da engeli açıp profilini gösteriyor tuhaf. Amaç ne
Seks yapmak
Nasıl yok artık
Sen biloceksin
Ne hayatında biri var zaten neden ona ihtiyaç duyuyo
Sende olmayan var demek ki
Eski ilişkisi belkide engel listesinde durmasın diyedir. Bikaç ay sonra kaldırması tuhaf geldi. Kız ona da bana da kötü şeyler demiş bizzat ona yazmış. Kızın dah önce watsaptan yazdığını biliyor ve kaldırdığını belli ediyor foto açık. Onda ne olabilir
Sen öyle bil ozaman
Öylesine kaldırılmaz mı engel
Empati yapsana sen neden böyle birsey yaparsin
Belki yazar diye yapardım galiba profil fotom da herkese açıksa görüp yazar diye
Oda bu yüzden yapti anladin mi simdi
Sen de farklı dedin ama sen yetemiyorsun seks için bilmem ne
Ne konuda yetersiz bilmem ama ona yetersizsen eskiye kapi acarsin
Yani boşuna açmaz diyorsun fotosu da görünüyor
Tabiki boşuna acmaz mantikli dsuusb
Ayy bilmem gii
Ski kalkmış ondan
Zaten hayatında biri var ki. Neden kaldırıyor engeli
bak gör demek için olabilir
Nispet mi yoksa ego tatmini mi anlamadım.
Özledi
Hayatında ben varım ve o kız da artık biliyor bunun için kavga etmiş hakaretler etmiş watsaptan. Bu da 4 ay sonra kızın engelini kaldırmış watsapta. Kız daha önce watsaptan yazmış bide. Acaba kuz zaten yazmaz diye mi kaldırdı
Unutamamış olabilir
Engelini kaldırdığı kız bans hakaretler etmiş ve iki kere daha önceden watsaptan yazmış biri. Profili herkese açık bu erkeğin. Kızın onu göreceğini biliyor bence 4 ay sonra kaldırmış. Kıza yazma demişti daha önce. Şimdi noldu da engeli açıp profilini gösteriyor tuhaf