Eski sevgiliyle 2 ay oldu ayrıldık. Her yerden engellemişti beni hayatında da vırı var diye duydum geçen telegrama girdiğimde farkettim engeli kaldırmış son görülmesi falan gözüküyor wp durumuna baktım aynı engelli gibi ama mesaj falan atmadım iletişime geçmek istemiyorum ama telegrama varıncaya kadar kaldırmış diye düşünüyorum sizce bir erkek neyi düşünüp bunu yapar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Belkide sadece öylesine açmıştır, belkide sadece seninle aklını karıştırmak için açmıştır. Ya da artık bir anlam yükleyecek kadar hayatında yoksunuzdur.
O yüzden neden yaptığının anlamanı sorgulamayın ve iletişim içine girmeyin. Sadece kendinize ve hayatınıza odaklanın..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 yıl
Merhaba, demek ki artık bu konuya takılmıyor yani sizinle ayrılık konusunu hazmetmiş ve yoluna devam etmek istiyor. Geleceğine odaklanmış yani öyle düşünüyorum. Eğer tekrar bir araya gelmek istemiyorsanız boşverin yani bu konuyu çok düşünmeyin kafanızda. Mesaj falan da atmayın. Hiçbir şey olmamış gibi devam edin. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla- Soran1 yıl
O zaman bugün tekrar engellermiydi bir aç bir kapa tuhaf yani
- 1 yıl
Eğer bunu çok sık yapıyorsa kendisi de ne istediğini bilmiyor diyelim o zaman.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
7Cevap
- 1 yıl
Ben inanların ayrılınca, ilişkileri iletişimi bitince bir birilerini engelleme gereği duymasını anlamıyorun gerçekten.. çocuka geliyor, iki yetişkin insan konuştu anlaştı, ayrıldı, bitti.. engel niye? Ve hayatında biri olduğunu duyduğun kişinin de engeli kaldırma sebebi de sorgulanmamalı bence, gereksiz.. kafanı düşünüp yormaya bile değmez..
21 Yorumla- Soran1 yıl
Çocukça zaten ama ayrılırken Bi açıklama bile yapmadı engelledi geçti sonra kız arkadaşının olduğunu duydum şimdi de engeli açmış kenfi kendime dedim ki seni gerdi mi o engel yani bende engellemiştim beni engelledigi için o zaman bu zaman hala durur çünkü sonrasında böyle bisey yaparsa iletişim kurmak istemiyordum ve beyefendi bunu 2 ay sonra yapiyo garip yani
- 1 yıl
Bir şekilde ilişkisindeki kişi hesaptan kimleri engellemiş neden engellemiş sorgusuna girmesin diye olabilir eski sevgilisinim kim olduğunu öğrenmesin diye vs
23 Yorumla- Soran1 yıl
Ben yazmıyorum hala bende engelli ama biz ayrılmadan önce yapmış zaten şimdiki kız arkadaşını yazmayacağıma bu kadar emin olması normal mi biz ayrılalı 2 ay olmadı
- 1 yıl
Neden yazacaksın onu anlamadım. şu an ki kız arkadaşı kimleri engellemiş bakayım derse seninle ilişkisi neden sonlanmış bu kız kimmiş olayları olmasın diye kaldırmıştır. 2 ayda yeni sevgili yapacak kadar hızlıysa peşinde koşmanın anlamı yok giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.
- Soran1 yıl
Yok zaten yazmam ama onun bu kadar cesaretli olmasına şaşırdım sonuçta insanlık hali karşısındaki insana da diyebilir eski sevgilimdi ayrıldım bitti bu
- 1 yıl
Engellenen kişilere bende baktim sevgilimin. orada görmek dahi istemem. engelini kaldırırım kizin. Şu an sevgilisi var. Yazma zaten. Seni istemiyor. Yaptığı yanlış ama yapcak bisi yok hayatına devam et
01 Yorumla- Soran1 yıl
Anlam veremediğim için sordum yazacağıma değil bugün tekrar engellemiş bu anlamlı mi
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ego tatmini yapmak ister ya da arası hafif bozuktur yedekleme isteyebilir. Özür dilerim tabi ama çok yönlü düşünmek. lazim erkek olunca..
01 Yorumla- Soran1 yıl
Olabilir bugün tekrar engellemiş
Aşk İlişkileri konusunda 331 cevap paylaştı. Bak boşta değilim gör daha iyisini buldum gibi mesaj vermiş olabilir
13 Yorumla- Soran1 yıl
Bu mesaj bu şekilde verilmez bence ya hiç engel kalkmaz o durumda hayatım akışında devam eder der insan
Erkeklerin yaptığı çoğu şeyi sorgulama boş ver. Belki seni cepte istiyordur ya da kendi kafasınca bişeyler var. Ya da sadece engeli kaldırmak istedi.
10 Yorumla- 1 yıl
Engellenenler listesinde görmek istemiyordur. Seni özgür bırakmış
00 Yorumla - 1 yıl
Genelde hesapta engelli biri olmasın diye açıyorlar
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben böyle durumlarda azât ettiğini düşünüyorum kafasında bitirmiş geride bırakmış anlamında.
00 Yorumla- 1 yıl
Seni sinir etmek için * ya da ikinizin arasında git gel yapıyor yani hangisini seçsem diye düşünüyorum sizde tabi her şey yiyorsunuz
00 Yorumla İkinizi de cepte görüyor. Ve boşta olduğunda sana yazmak için engeli açmış
00 Yorumla- 1 yıl
Unuttum artik herkes gibisin. Demektir
00 Yorumla - 1 yıl
Açık kapı bırakmak için
00 Yorumla - 1 yıl
Karmaşık durumlar bunlar
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
... bunu mu düşünüyorsun yani
04 Yorumla- Soran1 yıl
Evet ona göre küfredip engel bascam geriye ayrılırken tek kelime etmeden ayrıldı
- Cevap sahibi1 yıl
Hiçbirişey demeden senin engeli basman daha mantıklı olur
- Soran1 yıl
Normalde engelli zaten ben engeli açıp küfredip engellemekten bahsettim çünkü ben birini engellediysem ve hicbisey demediysem birini de hayatıma aldıysam niye engeli kaldırayım sıktı mi o engel
- Cevap sahibi1 yıl
Karaktersiz birisi gibi gözüküyor bence uğraşmaya değmez
Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı. Direkt engelle
12 Yorumla- Soran1 yıl
Engelli zaten o dönem bende engellemiştim hala engelli ama açıp küfredip geriye engelleyesim var çünkü anlam veremiyorum sıktı sanki oradaki engel aç kapa
- 1 yıl
Belki verirsin diye, niye olucak başka
02 Yorumla- Soran1 yıl
Ayrı sehirlerdeyiz ki öyle durumlarımız yok
- 1 yıl
Verdinmi onceden
- 1 yıl
Özlemiştir
10 Yorumla - 1 yıl
Merak etmistir
10 Yorumla Unutmamıştır
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Engelleyen eski sevgili hayatında biri olmasına rağmen engeli niye açar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi