Bir konu üzerinde anlaşamadık tartiştik. Ayrıldık. Tartişma sonunda sosyal medyadan anında engelledim. Aradan 5 ay geçti. Beni yeni engellemiş. Ben zaten engellemiştim. Şimdi engellemiş olması neyi ifade eder?
Sizce neden böyle davranmiş olabilir?
Bir konu üzerinde anlaşamadık tartiştik. Ayrıldık. Tartişma sonunda sosyal medyadan anında engelledim. Aradan 5 ay geçti. Beni yeni engellemiş. Ben zaten engellemiştim. Şimdi engellemiş olması neyi ifade eder?
Sizce neden böyle davranmiş olabilir?
Benzer durumla ben de karşılaştım. Sen engellediğin halde onun seni engellemesi seni rahatsız etti mi? Sinirlendirdi mi? Ben de bunu anlamaya çalışıyorum :)
Sinirlenmedim , kizmadim tepki vermedim. Mantik olarak niye 5 ay bekledi. Onu çözemedim. Ayrılırken tüm ihtimalleri göz önünde bulundurdum. Yeni sevgili de yapsa umrumda olmaz bu saatten sonra...
Belki o seni içinde bitirmek için 5 aya ihtiyaç duymuştur. Ben genelde elim gidip bakmayayım diye engellerim.
İnsanın triplere giresi geliyor neden engelledi diye 😅
Ama buna hakkın olduğunu düşünmüyorum. Sen neden engelledin onu? Ve eğer bu hakkı kendinde görüyorsan o da bunu yapabilmeli.
O hakkı 5 ay sonra bulmuş 🙈
Beş ay önce yapsaydı senin için daha mı kolay olacaktı? Ve sen neden 5 ay sonra bile seni engelleyip engellemediğini kontrol ediyorsun? :)
Ne değişti mesela onu merak ettim. Aninda o da engel atsaydi neden aramazdim
Belki sana hala sinirlidir ve bu şekilde halletmeye çalışıyordur.
O kadar uzun süre düşünüp sinir olmaz heralde
Kalbi kırılan bir insanın neler yapabileceği hakkında hiç mi fikrin yok :) az mı izledik Joker'i? :D
Bu arada senin hikayeni de yazarsan durumu karşilaştirabiliriz. Kadin olmama rağmen kompleksli ve karmaşık değilim. Ne düşündü bilemem tabi
Ben hikayemi anlatamıyorum kimseye. Nefesim daralıyor düşününce bile.
O kadar mi vahim şeyler yaşadin
kapatalım mı konuyu :)
Şu kadar sevseydi yeterdi zalımın torunuydu
sevmek tek başına sorunları çözmüyor maalesef :)
Yeter çünkü hiçbir sorun sevgiden güçlü olamaz. Gerisi bahaneler... Bla Bla Bla
öyle diyorsan öyle olsun :)
İnsan sevdiği için çabalamalı😊
buna tamamen katılıyorum, ama hayat iki kişinin ihtimalleri üzerine kurulu değil ki. Bir sürü şey oluyor hayatta, müdahale edemeyeceğin şeyler, ve bunlar seni etkileyebiliyor.
Müdahale ya da mücadele edemediğin şey kişiye göre değişir.
Ben bu gece fazla konuştum :) iyi geceler diliyorum, umarım gönlünce çözülür her şey.
Seviyorsan git konuş bence ☀️. iyi geceler
Cevap
3Cevap
Ya sevgilisi olmuştur ya da seni biriyle görüpte engelemişte olabilir dışarda hikayede vs
Tamamen kafasından sildi demektir
Canı sıkıldığı içindir
Yanı sevgilisi olmuştur
salla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?