Eşimin telefonunu kurcaladım evet yapmamam gereken bir şeydi ama açık saçık kadın fotoğraflarına baktığını gördüm ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Erkek milleti işte , belki ilgisiz kaldığını belli ediyor
Evet ilgisiz ama bunu yapması gerekir mi
Hayır tabiki ama erkek işte
Sert çıkış bence her ne olursa olsun bunu yapmaması gerekir ben de başka erkeklere giderim de bence
Seni beğenmediği için değil sapik olduğu için o fotolara bakıyor onu dövmen lazım akillanmasi için
Yani sevgilim olsa ayrılmıştım ama evlilik kolay bitmiyor
Ona öyle şeyler yapmamasını söyle konuş onunla kavga et, tartış, olay çıkar yık evi binayı sırtla sinirden terlikle dayak at ona akillanmasi lazım onun
Ben kavga edemiyorum bu konuda kırgınım konuyu açsam sadece ağlarım kendimi yetersiz hizsettim
Bosan yaa mutlu değilsen neden boşanmıyorsun
Yani mutluyduk aslında ama böyle bir şey gördüm 1 haftadır çok üzgünüm
Beğendir kadınlığını kullan ilgisini çek ilgisizlikte yapma onun da suçu var ama kendin bakımlı ol
Bakımlı biriyim zaten görmediğiniz için beni böyle yazıyorsunuz
Düzeldi mi aranız nasıl oldu
Git sende acik sacik bisey al giy geç önüne "akıllı ol aklını alırım" de bakalım napiyor.
Şehir dışında gelsin telafi edeceğim boşlamaya gelmiyor anladığım kadarıyla
sen dünya güzeli olsan da kimi erkekler böyledr
gözü çöplükte kalır
özgüvensizlik yapma sorun sende dğil eşim dediğin köpekte
Fazla takılma bu konulara bazen farklı arayışları olabiliyor sana karşı hisleri ve istek arzuları nasıl?
İlgi göstermeyen kadın örneği, evlenince yan gel yat sadakat bekle aynen :D
Yan gelip yatmıyorum beyefendi hayatımı nereden biliyorsunuz çok yoğun tempoyla çalışıyorum full nöbet ve tusa hazırlanıyorum
Hanımefendi, bir jartiyer giymek 30 dakikanı eşine ayırmak zor değildir. İlgisiz kalınca herkes yapar. En olmadı dudaklarını kullanarak rahatlatmalısın, hiç olmadı tırnaklarını yaptır güzelce ellerinle doyur eşini..
Ben protez tırnaksız gezmem beni görmediğiniz için bakımsız çirkin biri olduğumu düşünüyorsunuz aksine eşime göre çok çok bakımlıyım sadece cinsel hayatımız boşluğa düştü benim yüzümden ama bunu yapması doğru değil benimle konuşabilirdi
Kaç dakikada boşalıyor bu kritik. Yüksek ve güzel hazzınız varsa çok sürmemesi lazim
Yani erken boşalma problemi var bu yüzden üst üste yapıyoruz
Ahahahhaa adama bak hem erken boşalıyo hem de sen müsait değilsin diye şakkkk ilgisi kayıyo
Bu Türk milleti kadar sekste başarısız ama sekse aç bir millet görmedim sşkfşskfşslfşsm
Bacım çok doğru söylüyorsun eşinin seninle konuşması gerekir bu konuyu. Zora düşüp senle konuşana kadar bekle bence. Ya da sen aç konuyu onu hala sevdiğini arzuladığını sadece vaktinin olmadığını vs söyle
@fokbaliyisi Erken boşalması sorunmus cidden :D yazık kadına üzüldüm
Sadece bumu yoksa ilişkide soğukluk var mı duygusal ve cinsel olarak
Duygusal olarak yok ama cinsel olarak var
Ne değişti Peki sence
Cinsel birlikteliğimizi uzun süredir reddediyorum yoğunluğumdan dolayı
Eeee normal yani reddediyorsan. Yogunlugun ne
Yani çok yoğun çalışıyorum tusa hazırlanıyorum ev işleri derken yoruldum 2 3 aydır
Ama yani onuda ihmal etmemelisiniz bence haklısınız ama evliliğin var ev işlerinde ondan yardım iste
Bu arada her çıplak resme bakmak senin dediğin anlamada gelmez p*rno izler belki senden sogudugu anlamına gelmz
Ne anlama gelir evli bir insanın yapması doğru mu ayıp yani
Canisi adamla ilişki yaşamıyon baya ara vermişsin adamda bakmış sogumusta olur olmayadabil8r ama yani bakmışsın ve sen soğumasından çekiniyorum iliskiyi topla
Erkekler resim ve p*rno izleme de kadınlara göre daha rahatlar biraz ama doğru mu dersen bencede değil ama artık istiyor adam anladığım kadarı ile
Soğuyup soğumadığını nasıl anlayacağım ki ya
Anlatacaklarım vardı ama neyse
Atamazsın yoksa
Burdamisin
Sesin soluğun cikmiyor
Ne yaptin
Seni beğenmekle ilgisi yokki senin dışında kadına ilgi duymak istiyor
Ozaman boşansın
Bir erkek duygusal yönden aldatmaz ki milyonda bir ihtimal beğendiği şartlar gereği cinsel açıdan beğeniyor
Oluyor bazen bezı sebeplerden bende öyleydm bi ara ama çözsümsğz değil
Neden peki benden dolayı mı çok taktım bunu yediremedim
Sennde etkin olablr ama kötü düşünme sadece bazı şeyler eksik olıyor bunu deneyeypde göreblrsn dilersen fikir bağbında yardımcı olurum 👍
Mastürbasyona alışmış demekki... bu sıralar cinselliginiz de azaldiusa
Evet cinselliğimiz son zamanlarda azaldı
Yani neyden dolayi azaldı peki? Belkide kocan mastürbasyon alıştı ondan ya da sen isteksiz kaldın bunlari bilmek gerek
Ben çok yoğun çalışıyorum bu sıralar ona vakit ayıramıyorum
Yani sence o zaman normal değil mi? Tamam sende haklısın sana ev işin de yardım etmeyip yatağa giirp tek derdi skkmek ise buda yanlış tabi
Hayır ev işlerinde yardımcı olur eşim ben doktorum ve çok yoğun çalışıyorum son zamanlarda ona vakit ayıramıyorum sadece bu
Yani sana yanasinca red ediyormusun da?
Yani evet
Peki okumuş birisin sağlıkcisin da en son ne zaman seks yaptıniz da? Yani sence bu süre normal mi bak anlıyorum evet yorgunsundur fakat bir süre sonra erkek dolup taşar ben hep derim sağlıkçı ile eş olmaz hep yoğunluk hep isteksizlik var çoğunda bu var
Valla 3 4 hafta olmuştur işi bırakmamı istiyor
Yani işi bırakmak mantıklı değil de 3-4haftadir çok yani ne dicem takklp edip yazarmisin tabi cidden tavsiye istiyorsan
Burdan yazabilirsin
Burdan sen herşeyi rahatça yazarım dersen sorun yok... senin kocanı bu kadar reddetmen ya da yoğun çalışman seni haklı gostermez ayrıca seks yapınca tabi seni tatmin edip etmemesi önemli
Cinsel birlikteliğimizden mutluydum
Bence bir boşlukta hissediyor sen ne kadar bakımlı olursan ol mastğrbasyona alışmıştır ya da cinsel hayatınız istediğin gibi değildir bazı yerlerde eksiklik vardır bunu sorgulamak lazım
Cinsel hayatımız son zamanlarda yok
bunu sorgula neden yok ondan mı senden mi
Şimdi yaşadıklarınızı bilmeden cevaplayamayız ki bunu
Nasıl yani
Yani eşinle aranda olanlar nasıl yaşadığınız zevkler falan
Cinsel yönden eksiğiz gerisi iyi anlaşıyoruz
İşte o yönden neler eksik
Dilersen konuşalım bi çıkış çözüm yolu buluruz belki tavsiye verebilirm en azından durumla alakalı düşüncemi söylerim
Buradan tavsiye verebilirsin
Vereyim soracaklarımı sormadan KS banlar
Siz bilirsini
zevkleriniz doğrultusunda özel hayatınızı renklendirin canlandırın
Cinsel olarak eşim benim ilk partnerim biraz ona göre toy olabilirim neler yapmam gerektiğini çok bilmiyorum o beni yönlendiriyor genelde birde10 yaş farkımız var 35 yaşında birini tatmin edemiyor olabilirim bilmiyorum belkide kafamda kuruyorum
Gayet de yapabilirsin hatta aktifliğini baskınlığını korursan o sana yetebilme çabasına girer
Normal şartlarda senin düşündüğünü onun düşünüyor olması gerek
Deneyeceğim
Baksın ne olacak? Güzel kadına bende bakarım , şaka bir yana evliliğinde her şey yolundaysa başka şikayetin yoksa konuş güzelce
sende erkeklere bakiysn hemen benle sextinge geciysn.. :)
Tam olarak neyini begenmiyor fiziksel olarak değisiklik mi oldu sende
Hayır her zaman kendime bakan bir kadınım
O kadın gibi ol olmanı sağlasın ya da sıktır et
Bacım bence üstü kapalı konuş, ona itiraf ettir. Sonrasında da çözün konuşarak.
Erkekler doyumsuzdur sen ne yaparsan yap bakmaya hatta düzmeye devam edecektir
İlgisiz ve vurdum duymaz olmuş
Sanırım benden kaynaklı
Aynen
Cinsellik konusunda uzaklaşma var galiba
Evet
Ne kadar zamandır yaşamıyorsunuz?
1 ay
Çook fazla bir erkek bu kadar süre dayanamaz. Genç evlisiniz belli ki neden bu kadar ara libidon mu düşük?
Çok yoğundum bu aralar ya
Ben 25 yaşındayım eşim 35
Yoğun da olsan evlilik de cinsellik önemli çiftleri bir birinden uzaklaştırır. Normal zaman da nasıldın?
İlk başlarda çok iyiydik zaten uzun sevgililik sürecimiz olmadığı için her şey yeni olduğu için birbirimiz için çıldırıyorduk ama şimdi bu durum bu
İstanbul'da mısınız? Bence yoğunluğuna rağmen bu işe bu kadar ara verme daha yaşlarınız çok genç
Deneyeceğim bir şeyler
Eğer hayat koşturması yoğun şehirdeyseniz daha sakin bir yere taşının. Biz erkekler siz kadınlar gibi değiliz. Sizlerin isteği düşüktür ama erkekler öyle değil
Benim libidom düşük değildi aslında yoğunluktan böyle oldu hatta şuanda üzgünüm böyle olmasına ve istiyorum inşallah toparlarız
Bu kadar üzülecek bir şey yok toparlarsınız. Hatta hiç gecikme ve bugün başla nasıl toparladığını göreceksin. Ve merak ettim gelişneleri bana yaz
Eşim şehir dışında 2 gün sonra gelecek bakalım
Bu daha iyi fırsat onu öyle karşıla ki aklını başından al😎
Tam ne yapacağımı bilmiyorum bu konularda biraz utangaçım hayırlısı
Yahu kaç yıllık kocan neden utanacaksın. Neler yapacağını sen benden iyi biliyorsundur anlattırma bana
Anlat demedim ki
Ben de anlatacağım demedim ki
Ya sen böyle ters biriysen dediklerimi boş ver yapma zaten
Sen de açılıp saçılmalısın 👍
Ben zaten açık biriyim
Evde diyorum, extradan 🤔
şu an renkli bi cinsel hayatımız yok benim yoğun tempomdan
Sebebini kendin ikrar ettin işte , vak sebep buymuş demek ki 🥲
Ama bu benim için sorun oluyor demedi böyle bir şey yapması doğru mu
Demesi mi gerekli sence, bu kadar mı düşüncesizsin 🤦🤦🤦🤦
Eşimi boşladım bu aralar kabul ediyorum ama düzeltebilirim yinede bunu yapması gerektiğini düşünmüyorum
Yaptığı normal değil, buna kabulüm. Ama her yanlışa iten bir saik olur insanı hayatta. Kendinden bir yol tut ona göre davran
İşte ne yapmam gerektiğini danıştım
Özelden yazarsan bi kaç taktik verebilirim
Tek yapacağın şey avukat tutup boşanmak
Her şey yolundaydı aslında ama bu durum benide kurcaladı sevgilim olsa ayrılmıştım
Eşin diye boşanamazsın diye bir kural mı var?
Başka bir sıkıntım yoktu 1 hafta önce gördüm olayın üzüntüsü ve şoku içindeyim
Şerefsiz pic aldatan erkekerden vazgeçin artık
Kaç yıllık evlisin
2
Erken başlamış boy kilo fizik nasıl
172 52 kiloyum
Fenasın
Ama bir şeyler eksik demekki
Gel konuşalım
Niye senin neyin varmış
Bilmem
Bence senin fizik alayına bin basar
Fiziğimi nereden biliyorsunuz ama kötü olduğumu düşünmüyorum zaten daha 25 yaşındayım
Tahmin ediyorum az çok. Bence kocan sana doydu ondan böyle
Gerçekten çirkin biri olduğumu hiç düşünmüyorum ama erkekler işte
Yok yok şuraya bile boydan nasılım diye sor ne yorumlar alırsın düşün
Demekki yetersiz
Bence değil boy kilo falan ne şu an?
172 52 kiloyum
Kalça ve göğüslerin mi zayıf acaba da beğenmiyor?
Yani her zaman durduk yere bana iltifat eder çok beğendiğini dile getirir durduk yere beni izler yanaşır ama bilmiyorum böyle bir şey söylemedi zaten spor yapıyorum 5 yıldır düzenli vücudum şekilsiz değil
Diyorum ya göğüslerin 75 falansa kalçan ufak duruyorsa ondan belki
O zaman ayrılabilir bunu yapması gerekmez
Öyle tabii de şu saatte en basiti yanına gelip zevkli anlar da yasatabilir
kendine bak güzel gecelik falan al kilo ver
1.72 52 kiloyum 5 yıldır plates yapıyorum asla bakımlarımı ihmal etmem kendimle çok ilgilenen biriyim
o zaman kocan öküz kusura bakma da
Bunun senle alakası yok ki
Neyle alakası var
Görsel açlık diyoruz ona biz gözğ doyurma ☺️
Ben çirkin biri olduğumu düşünmüyorum hatta eşime herkes eşinin kıymetini bil çok güzel derler banada çevremden görsel olarak benim çok daha iyi olduğumu söylerler benim için bi önemi yok ama konu böyle olunca
Her gün bal yesen bal dan bıkarsın sana çirkin diyen yok ki muz yersin elma nasıl ki dersin bu örnekler açık sanırım
Bu çok çirkin bir söylem her gün ayı gibi bakan onlarca erkek görüyorum ozaman bende onlara bakayım
Bakmadığını nerden bilelim ki
Ben eşimi seviyorum buraya ne yapabilirim diye danışmak istedim erkek gözüyle sizlerden yoksa bende bilirim başkasını
Bende diyorum bu yüzden diye lakin sen kendini savunmaya başladın.. şöyle düşün bazı insanlar p*rno izlemeyi sever lakin izliyor diye de seni aldatıyor değil bakış açısı yetişme tarzı senden önce gelen hayatından kesitler bunlar
Bilmiyorum beni beğenmediğini hatta sevmediğini düşündürdü bu bana
Alakası yok deneme yap istersen baktığın kadınlarla yat git de ne yapacak bu psikolojik bir sorun bu sorunu aşar mı aşar ama yapacak bir şey yok senle alakası olabilir mi ihtimal vermiyorum ama bu dünyada Adriana Lima bile aldatıldı ise sende olabilirsin
Ozaman ne yaparsam yapayım olacağı varsa olacak
Aynen öyle akışına bırak aldatmak isterse hiçbir şey yapamazsın aldatır
Aynı sorun bizde de var
Çözüm buldunuz mu
Yazacaktım da gizlisin
sende evde öyle olabilirsin
Bu yazdığının aynısını eşine söylemelisin bence
Beğendiği kizlar gibi giyin sen de bence
Ben dış giyimim kadar iç giyimimede özen gösteriyorum ve bakımlı biriyim çirkin olduğumuda düşünmüyorum
Jartiyer kullan.
dış görünüşüme iç giyimime herşeyime dikkat ediyorum bunun eşimlede alakası yok ben evli değilkende jartiyer kullanıyordum feminen biriyim ve bunları yapmak hoşuma gidiyor yani demek istediğim bu açıdan sorun yok bence
Kocana bacaklarını sunuyorsan jartiyerle evet haklusın.
Yani ilk başlarda daha rüyalıydı her şey ama şu an biraz boşladım
Olmaz. Çorap ve jartiyer dolabında sürekli olacak. Gözünün önüne soktukça seni.. isteyecek.
Tamam da beni istememe gibi bir durum yok ki sürekli istiyor zaten
Doğal degilsindir belki ya da tatmin etmiyorsun
Begenmeme degil
Ne
Begenmemek degil cinsel hayatınız monoton
Son zamanlarda cinsel hayatımız kalmadı
Bu yuzden iste
İşte ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Yardımcı olabilirim istersen gercekten
Kaç yıllık evlisin
2
Öncelikle sizden kendinizi üzmemenizi istiyorum sizin bir suçunuz yok yani kendinizi yetersiz hissetmeyin evlilik de erkek eski alışkanlıklarından kurtulamıyor erkeklik yapabiliyorlar
Bu arada branşınız ne
Birde cinsell hayatınıza dönün iş stresi anlıyorum sizi ancak kocanı red etme cinsel hayatınıza da lütfen zaman bulmaya özen gösterin
Henüz intörnüm acil servisteyim tusa hazırlanıyorum bazen nöbette oluyorum bazende çok yorgun oluyorum eve geliyorum ders çalışmam gerekiyor ev işi derken bu aralar çok yoruluyorum maalesef reddediyorum oda anlayış gösteriyordu yani ben öyle sanmışım
Şimdi bir erkek kadınını ister tâbi red yiyincede anlayış yapıyor değil de içten içe üzülüyor da olabilir çünkü bu duygusunu seninle yaşamalı ve sakın acaba ben seksii değilmiyim gibi düşüncelere girme çocukluk yapmış sadece eşin ama lütfen boşlama eşini
Ama 35 yaşında aramızda 10 yaş var nasıl çocukluk yapabilir bu konu beni üzdü
Bir erkeğin yaşı kaç olursa olsun size morel vermek için demiyorum izler evlenmeden önce yaptığı eylemleri yapıyor hemen hemen Yeni evli sayılırsın zamanla komple bırakacak sizi beğenmiyor anlamına gelmiyor bu kesinlikle kendini sakın üzme boşluğa düşürme şu konuda kesinlikle hemfikir olun sizle hiç bir alakası yok ancak cinsel hayatına biraz Önem ver hem senin için hem kocan için
Bu arada psikatri veya psikolog tanıdıgınız var mı.
Neden beğenmesin ki
Bilmiyorum
Beğenir ya beğenmemesi için bir sebep yoktr emin ol
Neden bakar bi insan beğense
Beğenmemesi için sebep mi var
Benim açımdan yok yani
Sen kendinden eminmisin
Evet ben kendimi beğeniyorum kendime bakmayı çok seviyorum eşim hep der bunca işinin arasında nasıl böyle üşenmeden hazırlanıyorsun diye
Ne güzel
Uyudun mu
Boşan
Nrde
Normak
Nasıl ya
Evet
Ne zamandır evlisin
2
Benim de benzer olayım var aldatıldım ben dertleşelim mi
İlgilenmiyor musun
Baksın nolcak sanki
Evliyiz diyorum o ne demek bende bakayım ozaman neden evlendik
Adam başkası ile bişi yapmamış ki bakmış sadece. Bak sen de o zaman
Ya bir de savunun ben eşimi kıskanıyorum neden başka birinw bakmasını istiyeyim
Sen her ay regl oluyorsun dimi? Bunu engelleyemiyorsun. Erkek vücudu da sürekli sperm üretir bir yerden sonra fazla gelir artık. İşte tam bu zamandan sonra da hormonlar delirir, mastürbasyon ihtiyacı doğar. Her seferinde seni düşünmeye çalışamaz ya da bol bol nude vereceksin ki açıp onlara baksın. Başka bir çözüm düzenli seks, bunu neden yapmıyorsun?
Yoğun olduğum için biraz ihmal ettim benden soğuduysa bunu dile getirir ve boşanırız
Boşanmak o kadar kolay mı? Gecelere kadar mı çalışıyorsun ayrıca?
Evet doktorum ve uzmanlık sınavına hazırlanıyorum
Stres atarsın işte, hatta şu anda buraya yazana kadar eşin ile ilgilenebilirsin. Tıp okuduysan erkek hormonlarını bilmen gerek
Eşim şehir dışında iş için ben her şeyin farkındayım boşladığımında çözüm üretmem lazım soğuduysada bilmem
İşte bu boşlamak oluyor, soğur ise başka kadınlarla olur
Soğuyup soğumadığını nasıl anlayacağım
Seninle sevişmek istemiyor ise soğumuştur
Normalde her fırsatta sıkıştırırdı ama 1 haftadır teklif etmiyor
Evde değilmiş nasıl etsin? Ayrıca usanmıştır hep yok dediysen. Mesele şu ki, sen teklif ettiğinde tepkisi ne olacak.
2 gün sonra geldiğinde deneyeceğim bir şeyler
Sonucu yaz merak ederim :)
Ben beğenebilirim
Evliyim iyi misin
gel bana anlatayım
Anlatın
özel özel
Ah ah...
ne kadar açık