Aşk İlişkileri Eşimi artık beğenmiyorum ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aşık olup evlenmiştim ama eskisi gibi aşık değilim artık. Yaptığı her şey batmaya başladı. Önceden fark edemediğim şeyleri görmeye başladım. İlk sevgilimdi pek tecrübem yoktu. Bana dokunmasını bile istemiyorum artık. Ne yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Boşanmalı mıyım? Eşimi artık beğenmiyorum ne yapabilirim? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ne yapacaksın o haldeboşanacaksın yanimantıken başka yapabileceğin bir şey yok:) 0 0 Yorumla
Gökhannnnn_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Buna tam olarak ne sebep oldu? Yeni farkettiğin huyları mı yoksa zaman mı? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi sebepler yok. Batıyor her sey. Yorumla Gökhannnnn_ +1 yıl Anladım. Adam zaten hiçbir zaman içine sinmemiş başlarda sen öyle zannetmişsin sadece. Zamanla sıkıldın iyice. Yorumla
ironman57 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Sen ve siz bitmissiniz buradan dönmez bu evlilik 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sana dokunmasını bile istemeyecek kadar sana ne yaptı hemde severek evlenmeşsin. Umarım evlenince böyle bir duyguya kapılmam 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deli misin boşanma Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Red pillciler siz ne diyorsunuz bu konuda 🤣 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kilo filan mı aldı bakımsız mı? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
ne yapacaksın o halde
boşanacaksın yani
mantıken başka yapabileceğin bir şey yok:)
Buna tam olarak ne sebep oldu? Yeni farkettiğin huyları mı yoksa zaman mı?
Ciddi sebepler yok. Batıyor her sey.
Anladım. Adam zaten hiçbir zaman içine sinmemiş başlarda sen öyle zannetmişsin sadece. Zamanla sıkıldın iyice.
Sen ve siz bitmissiniz buradan dönmez bu evlilik
Sana dokunmasını bile istemeyecek kadar sana ne yaptı hemde severek evlenmeşsin. Umarım evlenince böyle bir duyguya kapılmam
Deli misin boşanma
Çok zor bı durum diyecek bişey yok
Red pillciler siz ne diyorsunuz bu konuda 🤣
Kilo filan mı aldı bakımsız mı?
Bencee farklilik sart o haldee baska heyecanlar
Ayrıl
Cinselliktemi yok
Aldatty