Eşimi artık sevmiyor muyum, ne yapmalıyım?

Evet çok saçma biliyorum ama soru bu. Onunla uzun yıllar süren güzel bir birliktelikle evlendik. Ben kimseye tahammülü olmayan, daha doğrusu kendi doğruları olan ve kendisine saygısı olan bir insandım. Yanlışları kabullenmezdim ama evlendikten sonra bu değişti. Ya da öyle gibi görünmek zorunda kaldı. Evliliğimizin üstünden geçen kısa süre sonra kavgalarımız başladı, büyük kavgalar. Ben kavgada hep sakin alttan alan tarafımdır. Ki bi taraf öyle olmalı bence. Eşim kavgalarda küfürler, sağa sola saldırıp bir şeyler kırmalar hatta boşanma tehditleriyle başladı. Ve çok boş konular. Bunları göz ardı ettim, eminim hepiniz icin doğaldır ama bunları affetmek benim için büyük şeyler. Boşanma tehditlerini önemsemediğimi fark ettikten sonra tartışmalar yine küfürler, agresif hareketler ve fiziksel hakarete ulaştı. Ufak tefekte fiziksel temas. Bunlar son nokta oldu cünkü bundan sonra olacak en ufak şeyde onu bırakacağımı söyledim. Bundan beri sakin ya da kendini tutuyor. Maalesef bunun aylarca bile sürmeyeceğini biliyorum cünkü karekter değişmez. Evlenmeden önce bunlar yoktu soracaklar için…Sizce ne yapmam gerekiyor? Kendime saygısız biri gibi hissediyorum, hayallerimiz bile bambaşka bu hayata dair. Sevgi bilmiyorum kaldı mı, sanırım alışkanlık. Kendimde bulduğum tek çözüm sonra ki patlama noktasına kadar normali yaşamak, başka çözüm öneriniz var mı?
Eşimi artık sevmiyor muyum, ne yapmalıyım?