Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bunu nasıl dile getirirsen getir alıştı o artık bozulur
O bozulmadan o sakalasmalari azalt
Artık eskisi kadar sevmiyorum bu konuyu her buluştuğumuzda yapmaktan hiç bir değişiklik olmadan hayatımıza devam etmekten sıkıldım de
Değişik şeyler yapalım değişik şeyler konuşalım de
Ara bile vermen gerekebilir buluşmalara konuş görüş ama daha az buluş ki ozleyesiniz
Siz hiç ara vermediniz her fırsatta buluşup seks yaptınız büyük ihtimalle
14 Yorumla
Soran+1 yılBizimkisi uzak mesafe ilişkisi sık buluşma yok işinden dolayı 2 ayda bir gelebiliyor
- +1 yıl
Asker veya polis mi
Soran+1 yılYok değil
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Herhangi bir şey söylemeden. İlişkiye girmekten kaçın. Masum bahaneler bul. Bir süre uzak dur. Çok kısa bir sürede tavırları değişiyor ise geçmiş olsun. Bana bir kız arkadaşım rahatsızlandığını söylemişti. Ben anlamıştım ama hak verdiğim için hiç sesimi çıkarmadım ve bir kaç ay bekledim. Daha tutkuyla başlanmıştı bana. Bu süreden sonra ilk birliktelik olmadan anladığımı ve ona hak verdiğimi söylediğimde bana aşık olduğunu söyledi. Anlayışlı biriyse bu yönde davranır diye düşünüyorum. Ama seks için seninle birlikteyse çok çabuk anlarsın.
Başarılar :)
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılOnun sana karşı sevgi ve duygularının da olduğundan eminsen, onun için bu dönem geçici olabilir. Kendisini bu süreçte sürekli o işe yoğunlaşma içgüdüsel olabilir. Bir de sen de karşılık veriyorsan kendisini daha sahiplenici ve rehavet içinde görebilir. Tahminim duygularınız var gibi karşılıklı, o yüzden siz ondaki bu durumu biraz daha gözlemleyin, zamanla azalacaktır ve siz de tlfdan bu konuyu biraz azaltarak konuşursanız o işe yoğunlaşması azalır diye düşünüyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAy biri aklı başında yorum yapmış evet duygularından eminim oda beni seviyor bende onu zaten birlikte olma IŞİde karşılıklı tabiki bende onu istiyorum bu dönem geçici olsun 🥲onu kaybetmek istemiyorim çünkü böyle devam ederse kendimi obje gibi hissedicem
- +1 yıl
Sağolun, duygular tamamsa no problem👍 büyük ihtimal zamanla azalacaktır yoğunlaşması. Bir de şu var sadece obje olarak olsaydı ara ara bu konuları konuşurdu, ama duygusal birliktelik de olduğu için size daha bağlı hissediyordur ve kendini tamamen size kaptırmış gibi bu dönem içerisinde diye düşünüyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende bunu açıkça söyleyebilirsin? Seni seviyorsa anlayışla karşılar ve dikkat eder zaten. Buradaki bazı kızları da anlamıyorum güya bir ilişki içindeler en basit konuyu bile elaleme soruyorlar ilişkide olduğu insana sorup konuşmak yerine, biraz olgun davranın artık lütfen.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. Aranızda aşk filan yok. Kendini böyle teselli etme. Seni bir se x objesi olarak görüyor. Onu kırmadan bunu dile getiremezsin. Dile getirirsen senden uzaklaştığını göreceksin. Ayrıca ne yaparsan yap, onunla o hayal ettiğin mutlu sona ulaşamayacaksın. 3. buluşma da seni yatağa götürdüyse, senden tek beklentisi o işi yapmak. Ve bu ilişkiye de çok bağlanma. Üzülen sen olursun. Bu kadar açık konuştuğum için özür dilerim. Ama insan gerçekleri görmeli ve buna göre hareket etmeli.
21 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ikimizde birlikte olmaktan mutluyuz bende onu arzulayip istiyorum ama bu konuları sürekli telefonda konuşmak beni sıkan yoksa buluşunca birlikte olalım zaten uzak mesafe bende onu özleyip birlikte olmak istiyorum ama sadece telde konuşmak bayiyor
Ya sürekli sürekli de sıkıyor gerçekten. Ben de ilişkilerimde ziyadesinden fazla dillendiriyorum ister istemez ama nasıl sürekli sürekli aşkım cicim gel şu cafede oturalım gülelim eğlenelim vs olayları süreklilik halinde sıkıyorsa sürekli sürekli ateş ile barut olmak da sıkar. Her şey dozunda, kararında iyidir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Erkekle kadinin bakisida duygularida beklentileride farklidir. gecte olsa farketmen guzel. Kirmadan nasil dile getiririm diyosun, siz kizlar kirmamak icin k3ndiniz paramparca oluyosunuz. Sen bunlari soyledin diye erkek kirilmaz. Erkekler sizin kadar hassas, inc3 dusunmez. Korkmayin bu kadar. Sadece bozulur ama birak bozulsun. Asik seviyolari falan gec gun gelecek karsisina ciddi dusunecegi biri cikacak sen yari yolda kalacaksin. O zaman kirilmana bakmicak o.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik ayagi g... t ayagidir fb iliskisidir seks iliskisidir yani bunun icin vardir sevgililik diger turlusu yoktur gel seni seveyim degil gel seni s.. keyiim birisine sevgilin var mi diyr sordugundaa evet derse o seks ilisksii oluyor o. buuluk yapmis oluyor demektir
00 Yorumla Aşkım adı f*ck olmuş abowwww uzaklaş verme mal senin köy senin istersen bağış yap ama kendinin farkında ol; konuyu oraya getirdiğinde ne kadar abazasın seni böyle bilmiyordum yapıştır geç
14 Yorumla
Soran+1 yılBir kere öyle dedim ben sapk miyim dedi
Soran+1 yılYa bizimki uzak mesafe ilişkisi ben ilk buluştuğumuzda ve ikincidede dedim birlikte olmak yatmak istemiyorum diye oda saygu duydu cafede buluştuk ikincide apartta buluştuk ama yapmadık oturup muhabbet sohbet edebiliyoruz ama üçüncü ve dördüncü buluşmada birlikte olduk hani bende istedim karşılıklydi her şey ama şu an sürekli telde bu konular konuşuluyor ister istemez insan sıkılıyor
Direk alenen hatta zaman kaybetme şimdi den söle ben artık normal insanlar gibi cafede çayda çimende buluşmak istiyorum sürekli eskort gibi ilişki yaşamak istemiyorum diyecen kırılırsa kırılır çokta tın diyeceksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDile getirsende bile vucud dilin tersini soyluyorsa konusmanin alemi yok. Yeni tanismis gibi yaparak flortleserek heyecani geri yakalayabilirsiniz. Evliliklerde de bu durum olabiliyo.
00 Yorumla
+1 yılsınır koymak iyidir
karşındakinin sana nasıl davranacağını öğretirsin böylece
endişen varsa sınır getir o işe bakalım ne tepki verecek01 Yorumla
Soran+1 yılBen onu birkere uyardım oda ben spk miyim triplerine girdi tavir aldi
4. Buluşmada o iş olduysa adamın sadece o iş için seni kullandığı bariz ortada zaten
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçi beşinci buluşma daha var ama
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılya iradene sahip cıkıp hic yapmıcaktın. bu saatten sonra geri plana geçersen de olmaz.
her şey hemen yaşanmasından dolayı bitiyor işte hiç bişey yapamazsın
00 Yorumla
+1 yılDuygusal beklentiye girme bu şekilde devam edeceksiniz bir gün bitecek bunu bil
12 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende ilk bastaki o bana aşık pesimde kosan adamı istiyorum
- +1 yıl
Maalesef artık imkansız
+1 yılBoyle hikayeler uydura uydura erkekleri hedef tahtasina koyuyorsunuz. Keyfe zevke gelince çatır çutur ama
00 Yorumla
+1 yılBedava güvenilir seks yapıyorsun. Kendine bela mı arıyorsun. KS de sürtünecek eşya arayan kezbanları düşün ve mutlu ol.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılO iş ne ya Allah aşkına. Söyleyemeyeceğin şeyi yapmayacaksın. Kızdırmayin insanı 😅 adamın niyeti belli, yol yakınken ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılUzak mesafede kalıyorsa normaldir bahsetmesi
02 Yorumla
Soran+1 yılUzakta maalesef 🥲
- +1 yıl
Ee o zaman normal Bırak adam rahatlasın yavv😊
+1 yılSen bunu dile getirsen buluşmalarda buku yapmasanız 1 ay geçmeden sen istersin bir kere yapınca hep isteyeceksin duramazsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMonoton düzeyine erken gelmişsiniz. Ten uyumu olmayabilir sizde. Ten uyumu sadece aldığın zevk değildir. Aynı zamanda da birbirinin hayatına dokunabilmektir
05 Yorumla
Soran+1 yılTen uyumumuz var bende onu istiorum arzuluyorum duygularımız karşılıklı ama konu sevgiye aşka da gelsin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılFarklı aktiviteler yapmalısınız. Beraber oyun oynayın, evde sinema ortamı yapın. Ben 11 yıllık evliyim. Birde benim halimi düşün 😃😃
Soran+1 yılAh yanyana olsak çok güzel aktivite yapicaz 🥲
Soran+1 yılAramızda ta anasının dini kadar kilometreler var
Cevap sahibi+1 yılOooo uzun mesafe ilişkisi sizinki 😃 valla ben onu da yaşadım. O özlem duygusu seninle birleşme istediğini doğuruyor işte
demekki seni çok orgazm edemiyor o yüzden boşaltıcı konumuna gelmişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ikimizde birlikte olmaktan mutluyuz bende onu arzulayip istiyorum ama bu konuları sürekli telefonda konuşmak beni sıkan yoksa buluşunca birlikte olalım zaten uzak mesafe bende onu izleyip birlikte olmak istiyorum ama sadece telde konuşmak bayiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer mevzu oraya variyosa normal konularda fazla kalamiyosaniz oyle duruyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲🥲🥲🥲
+1 yılBıktım artık şu sitede pişmanlıklarınızı duymaktan bi salın
05 Yorumla
Soran+1 yılTamm öyle yapariz
- +1 yıl
Siz basitseniz biz ne yapalım
Soran+1 yılTamm sen Cok kalitelisin
- +1 yıl
Yallah şöför yallah
- +1 yıl
Ne bekliisen
Gizli Üye(25-29)+1 yılerkekler zaten bunun için sevgili olmuyor mu. türkiyede kaç sevgililik kaç evlilik var bakarsan sevgililiği evlilik için istemediklerini görebilrsin. istisna ise başka da
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılBahsetmeye gerek yok. Yaşayan işte sıkıntı ne ise, konuşun halledin.
00 Yorumla
+1 yılSen, kırılıyorken niye onun kırılmasından çekiniyorsun?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ne aşkı ya kendini kandırma istiyorsan yap istemiyorsan isteme
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı.
+1 yılZırt pırt buluşmayın , yan yana geldiğinizde illa konu oraya gelir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte bir şeyler paylaşamıyorsanız o ilişki bitmiştir
04 Yorumla
Soran+1 yılYa paylaşıyoruz tabiki çokta seviyoruz yani beni arzulamasi hoşuma gidiyor bende öyle ama sürekli telde bunlari konuşmak sıktı
- +1 yıl
Derdini dile getir haberdar olsun
Soran+1 yılKırmadan nasıl dicem bunu
- +1 yıl
Darılacak gücenecek bir şey yok burada bu kadar minnoş olma
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. tam detayları verir misin? senin tam olarak sıkıldığın konu nedir *
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO işi yapıyorsanız aradaki perde yırtılmış demektir. Çocuktan evlilik konuşmasını bekleme libido tavandır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKonu açıldığında şakayla karışık konuyu değiştir
Yapıyorsan bağlanma. Baglanacaksan aşka düşme.
22 Yorumla
Soran+1 yılikimizde birlikte olmaktan mutluyuz bende onu arzulayip istiyorum ama bu konuları sürekli telefonda konuşmak beni sıkan yoksa buluşunca birlikte olalım zaten uzak mesafe bende onu izleyip birlikte olmak istiyorum ama sadece telde konuşmak bayiyor
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıle yani öyle olmuş. senş indirme aracı olarak kullanıyo demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuluşma teklif et ama kahve içmek için ne diyecek bakalım
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle bu konuyu dile getirmelisin cok korkunc ve cok rahatsiz edici erkeklere birakma onlar kendiliginden anlamaz..
00 Yorumla
+1 yılUzun bir süre o işi yapma bakalım ayrılmak isteyecek mi ayrılırsa o iş için varsın demektir
10 YorumlaEvet muhtemelen o iş için varsın. Ve bu şahıs ne ilk ne son olacak.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılonunla konuş
niyetini öğren01 Yorumla
Soran+1 yılAlakası yok ikimizde birlikte olmaktan mutluyuz bende onu arzulayip istiyorum ama bu konuları sürekli telefonda konuşmak beni sıkan yoksa buluşunca birlikte olalım zaten uzak mesafe bende onu izleyip birlikte olmak istiyorum ama sadece telde konuşmak bayiyor
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Amacı bu zaten senin bir değerin yok
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsaydı yedi yirmi dört benimle ilgilenmez sadece o ihtiyaçları olduğunda arar sorardı
Soran+1 yılDalga geçme yav
Soran+1 yılKalbini kırmadan nasıl uyaricam onu
Soran+1 yılÜzdü 🥲
+1 yılFB olmuşsunuz siz geçmiş olsun :D
019 Yorumla
Soran+1 yılBunuda ilk defa duydum FB
- +1 yıl
fakbadi :D
Soran+1 yılHahahhaha
Soran+1 yılAma bak sana şöyle soylim buna parasını verip yapacağı bir sürü ulaşacağı insan var sevmezse bu adam beni görmek için aramızda mesafe var her geldiğinde rahat 5 bin harcıyor biletti apartı taksiydi ona vereceği parayı gider baskasina
- +1 yıl
Bazı şeyler para ile asla aynı tadı vermez.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
aynı durumdayım diyelim. asla para vermem o işe anladın mı?
Soran+1 yılHe illa sevdiğim dokunmak istediğim biriyle yaparim diyorsun
- +1 yıl
Sevmeye gerek yok. cidden o hissi vermesi yeterli.
Soran+1 yılPeki az önce dediklerimi o kadar yol gelmesi yorgun argın felan seviyor mu sence
Soran+1 yılBenden o hissi alıp sevmeyebilirde diyorsun
- +1 yıl
Evet olabiliyor. uzun süre takıldığım oldu böyle.
Soran+1 yılOha şu an ben şok 🥲
- +1 yıl
sebep?
Soran+1 yılDedin yha duygum olmadanda böyle baya takıldım biriyle kafam karıştı işte ondan şok dedim
- +1 yıl
Tamam birini beğenmek hoşlanmak için bir şey olmaya gerek yok :D bazen tek gecede sürüyor :D
Soran+1 yılBak bende onu anlatmaya çalışıyorum 8 ay dile kolay ve mesafeler var benle takilacagina gidip parasını verip takılabilir di dimi
- +1 yıl
Bende diyorum ki :D para ile olmaz o işler o duygular.
Soran+1 yılAnladım neyse bu konuda rahatsız olduğumu dile getiricem bakalım bitirmek isticem tepkisinden belli olur ayrılmak isterse o iş içindi istemezse değildir
- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılÜstünden geçti mi
02 Yorumla
Soran+1 yılBeraber gectik
- +1 yıl
Zevk aldın mı peki
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Seni kullanıyor sevme yok anlamıyorsun ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı belli olmuş zaten. sende kabul etmişsin
10 Yorumla
+1 yılAşk falan yok geç onu amaç seks
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir şekilde burada anlattigin gibi açıkla
00 Yorumla
+1 yılKölemisin kızım. Git söyle rahatsız oluyorm de
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. O zaman başkasını bulcan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKusurabkama sadece kullaniliyorsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe için varsinckendine sor
00 Yorumla
+1 yılsen istemiyor musun artık
01 Yorumla- +1 yıl
açık açık konuş beni sadece seks için mı sevdin
Çünkü artık o işliksin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılO işten sıkılanda mı varmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen daha duygusal bırısın dımı?
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle maalesef
Cevap sahibi+1 yılsen yay burcu musun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı dertlesme kanak sırdas gıbı
Cevap sahibi+1 yılolur mu
Soran+1 yılBurdan konus
Cevap sahibi+1 yılburdan nasıl olsun acık acık kanka gıbı az dusun bır?
+1 yılSevişin gitsin.
37 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle ama sürekli telefonda bu muhabbetler sıkıldım konu aşk sevgiyede gslsin
- +1 yıl
İçinde aşk ve romantizm yok mu?
Soran+1 yılVar canim onlarda var ama çoğunluk cinsellik
- +1 yıl
ilişkisinizi burada ulu orta çok konuşmak istemem ama siz fb olmuş olabilir misiniz?
Soran+1 yılOlabilir🥲🥲
Soran+1 yılFB da hayatımda ilk defa burada duydum
- +1 yıl
bende yeni duydum. Z kuşağının uydurduğu şeyler. Bizim dönemde böyle şeyler yoktu.
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılFb olmuşunuz aga
00 Yorumla 3 te verirsen hep verici olursun
01 Yorumla- +1 yıl
Devam et o zaman
+1 yılAsko bi senle konuşalım
111 Yorumla
Soran+1 yılNe konusucaz
- +1 yıl
Sen ilişki de söz sahibi olmalısın kırmadan ama
Soran+1 yılNasıl yapicaz
- +1 yıl
Aslında baş başa sakin anda söyle
Soran+1 yılBuluşunca mi
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılBiz uzak mesafeyiz bebeğim en son gecen ay geldi bidaha ne zaman gelir oda belli degil
- +1 yıl
Güzel bir tavsiyem vardı
Soran+1 yılDinliyorum
- +1 yıl
Yüz yüz buluştuğunda söylersjn artık
Soran+1 yılDinliyorum seni
+1 yılBunu dile getirmekten neden cekiniyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılSeviyirum ya kırmakta istemiyorum
- +1 yıl
Kirilcak bisi yok sen duygusal
Anlamda baglanmissin bunu dile getirince bozuluyorsa o sevmiyor sadece takilmak icin sen dile getir ve bunu anla
Yaşlarınız kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl25 .32
+1 yılHer görüşmede oluyor mu ne kdar ileri gidiyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk iki buluşmada hiç istemedim oda saygı duydu ama üçüncü ve dördüncü buluşmada oldu
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılO iş ne iş 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılDirek yazamiyorim uygulama 4 xper istiyor🥲
Soran+1 yılBirlikte olmak
- +1 yıl
Seninle birlikte olma amacı tamamen cinsellik
+1 yılAbi siz evden çıkmayın
01 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Aynen öyle çözmüşsün
01 Yorumla
Soran+1 yılAma yapmak isteyen ilk başta yapardı söylerdi hani bu yakınlaşmayı ikimizde istedik zaten ondan sonrada çok bağlandık birbirimize
- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat