Beni cepte olarak mı görüyor?

Gizli Üye
Arkadaşlar kafama takılan birsürü şey var lütfen yardımcı olun.
Öncelikle geçtiğimiz hafta cumartesi günü madoda çalışan bi kankamı ziyarete gittim. Arkadaşım çok yoğundu ve pek konuşma fırsatımız olmadı. Bu yüzden yalnız başıma oturuyordum. Bi anda orada çalışan bi kız geldi oturdu karşıma filan dedi işte kimin arkadaşısın kimi bekliyorsun orada biraz konuştuk. Sonra kankamın işi bitti ve internet cafeye gittik. O konuştuğum kız yanındaki çocuk kimdi diye mesaj attı. Kankam da işte ismimi verdi. Bende ulan acaba diyerekten kıza istek attım. Ertesi gün yazdı yine konuştuk filan, pazartesi izin günü olduğunu söyledi. Bende izinliydim ve bi plan yapabiliriz istersen filan dedim buluştuk. Konuşurken konu bi anda benim yaşıma geldi ben bi ay sonra 18e giricem daha doldurmadım filan yaptım. O da ben 20 yaşındayım dedi. Sorun olmayacağını söyledim. Gece evine bırakırken ileride bi ilişki görüyor musun? gibisinden pek çok şey sordu. Elimi tutan filan hep ilk o oldu bende ayrılırken öptüm. Eve gittim konuşuyoruz yine wpden filan her şey çok iyii mükkemmell sonra çarşamba da buluştuk o buluşma da iyi geçti. Daha sonra ailesinin memleketten geldiğini buna alışamadığını, keşke yazın başında tanışsaydık filan dedi.
Buluşunca çok iyiyiz ama telefonda olmuyor. Ortada hiçbir şey yokken birden soğumaya başladı. Günaydın bile yazmaz olduk birbirimize hep benden bekliyor ve son 2 3 gündür accayip kötüyüz kendimi gitgide düşürüyormuşum gibi hissediyorum. Bugün yine yazdım müsaitsen arasana filan dedi. Aradım gündelik şeylerden konuştuk. Benimde hiç keyfim yoktu. Biraz suskun davrandım. Dedi işte yok ya olmicak böyle senin konuşmaya niyetin yok yapamayacağız biz senle hadi bay bay bay bay dedi kapadı. Bende daha fazla sosyal statümü düşürmemek için ne aradım ne sordum. Şimdi benim anlamadığım bana kendisi yazan, benden oldukça etkilenen, hatta kızlar kendilerinden büyük erkekleri tercih eder mâlum. Bu genellemeye bile karşı gelen bu kız, ne değiştide birden böyle oldu?
Beni cepte olarak mı görüyor?
6 Cevap