Güncellemeler
+1 yıl
Nedne ben onca kız var dersen bir kişiye güvenmek zor ve herkesle yatıp yalan söyleyen briisyle evlenmektense evlenmiş boşanmış ve gerçekten birşeyi hakeden mutluluğu hakeden briisyle evlenmek isterim
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Böyle düşünmüştüm ayrılacağımı bilmeden ah hayat keşke bilsek olacakları
Bende eoyle düşündüm evlenecektim ama kimseye güven olmuyor burdan birisini tanımak istedim burdan dusunurmusun birini tanimayi
Kimseye güven olmuyor bende aynısını diyorum ne burdan ne de normal hayattan gerçekten guven olmuyor olmaz yitirdik o duyguları ve ben evlendim bilemezdim o kadar mutsuz olacağımı güven de bir ise yaramadı 😔
Nedne mutsuzsun ben de evlenmek istiyorum artık yaşım geldi ama aday yok
Çok güvenip sevdiğim insan başka birine dönüştü insanlara güvenmiyordum artik güven kavramını tamamiyle yitirdim böyle olsun istemezdim mutsuzum
O kadar emeğin çabanın sonucu ayrılık oldu
Bend eaynisi i yaşadım çık sevdiğim güvendiğim kız unursamaz a terketti hep iyi niyetinden sevgimden kaybetim
En azından evlenmemissin
İşte evlenmek istiyorum ama karım olsun istiyorum onla herşeyi yaşamak mutlu olmak gezmek eğlenmek kahvaltıda yardım etmek yuva kurmak wartik
Inşallah olur güzel şeyler yazdiklarin Nasip olmadı bana inşallah sana en hayırlı şekilde olur
Ciddi düşünen bulmak zor gerçekten ve sen bunları hakeden briisjn ama bunları yalan erkeği isteyen yokki bu devirde hep pic erkek istiyorlar eğer sakıncası yoksa bir şans verirmisn eğer gerçekten düşünürsen bosanmani beklerim ciddi anlamda evlilik düşünüyorum huzur bulmak eşimi mutlu etiyorum
Ya sana yazacaktım güncellemeyle yazmisim
Nasıl gerçekten mi oraya yazdin
Bir tek ben yorum yapıyorum zaten nasıl karistirdin🙃
Hemen yorumun altında güncelleme varya irfan karistirmisim valla 🙂
Sizi tanımak isterim ama ciddi anlamda bir fırsat verir misiniz
Artık evlenip yuva kurmak istiyorum mutlu olmak istiyorum eşimi mutlu etmek isterim romantik birisiyim sevince çok baglanna briisiyim
Yorumda Bn cvp verirken biri daha vardı onu attın mı
Bu yorumdami vardi
Çok boş yorum yapan oluyor atmış olabilirim ciddi anlamda sizi tanımak istiyorum ama hanımefendi
Kusura bakma aksma yazmanı bekliyordum uyuya kalmışım şimdi yazdım
Yokya ya yorum silmedim başka yazan olmadı zaten duaundumde acaba uykuluyken sildimmi dedim yoktu kimse
Artık evlenip eşimle hzuue bulmak istiyorum her anlamda sevmek istiyorum insnain eşi herseyidir bir ömür sevmek huzuurlu olmak istiyorum ve sizi tanıma fırsatı veririseniz çok mutlu olurum her erkek bir deildir işte sizi üzen erkkeler de avr kiymetinizi bislmeyen degerinizi bilmeyen ama. hrr erkkr bir deildir ve bir ömür sizi sevemke isterim
Yazdıklarını anlamıyorum eksik mi yaziyorsun
Hızlı yazdım birde klavye çevirmiş
İstersen normalden konusalim mi
Gizliden cikayim
mesaj atmaya xperim yetmiyor ama
Ordamisiniz
Burdayim
Normalden yazarmisin ordan konusalim