Aşk İlişkileri Mecbur bırakıldığınız bir evliliğe sürüklenseniz eşinizi aldatır mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor Boşanma ihtimaliniz yok. Henüz devlet memuru olamadınız. Oluncaya kadar Güncellemeler+1 yıl Soru cinsellik kategorisine düştü @aşkilisikileri Mecbur bırakıldığınız bir evliliğe sürüklenseniz eşinizi aldatır mısınız? Cevapla Aldatma Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl aldatmak bir seçenek değil bence olmamalıdoğru zaman gelince boşanana kadar sabır etmek lazım o halde 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Haklısınız, teşekkürler
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ve eşinizi bu kişi ile bir şekilde arkadaş giibi tanıştırdınızmı 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Alakası yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önceden seviştiğiniz biri ve bu tadı kocanızdan alamadınız Yorumla Soran +1 yıl Tanistirmadim tabiki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bazı kişilerde eşleri şüphelenmesin diye tanıştırıyor eski arkadaşım diye. Eve girecek kadar samimi bile oluyorlar Yorumla Soran +1 yıl Ayyyy benlik bir şey değil Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kadın beni sevmiyor ise dayanamam öyle evlilik mi olut 1 0 Yorumla
meliketefrikxx Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Hayir kimseyi aldatmam mk kişiye bağli gerçi ama ayrilirim 0 0 Yorumla
zarifbiradam Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dertleşelim ister misin? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Mutlu olmayan kadın aldatır 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mutlu değil misin Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden mecbur bırakıldın evliliğe anlatmak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bekliyorum Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 483 cevap paylaştı. Kim bu sen misin 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Çok yakinimdan biri Yorumla Heboys +1 yıl Biraz daha anlatsana Yorumla Soran +1 yıl Olay bu işte Yorumla Heboys +1 yıl İçinde varsa aldatır Yorumla Soran +1 yıl Anladım Yorumla Heboys +1 yıl Öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herturlu aldatiyolar bacm 2 1 Yorumla Soran +1 yıl ☺️🤣🤣 sende haklısın Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayırlısı 1 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evettt 1 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yok artık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
aldatmak bir seçenek değil bence olmamalı
doğru zaman gelince boşanana kadar sabır etmek lazım o halde
Haklısınız, teşekkürler
Ve eşinizi bu kişi ile bir şekilde arkadaş giibi tanıştırdınızmı
Alakası yok
Önceden seviştiğiniz biri ve bu tadı kocanızdan alamadınız
Tanistirmadim tabiki
Bazı kişilerde eşleri şüphelenmesin diye tanıştırıyor eski arkadaşım diye. Eve girecek kadar samimi bile oluyorlar
Ayyyy benlik bir şey değil
Kadın beni sevmiyor ise dayanamam öyle evlilik mi olut
Hayir kimseyi aldatmam mk kişiye bağli gerçi ama ayrilirim
Dertleşelim ister misin?
Teşekkürler
Mutlu olmayan kadın aldatır
😔
Mutlu değil misin
Hayır
Neden mecbur bırakıldın evliliğe anlatmak ister misin
Teşekkürler
Bekliyorum