Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
7Cevap
La evlilik çocuk oyuncağı mı zaten millet helali olsun düzeni olsun diye evleniyor
Anket sonuçlarına bak
Hayır aldatma ihtimalim yok %0
Sevgilim olunca bile buraya girmeyen adamım..
Yok. neden öyle olsunki
Aldattım ne oldu bende aldatıldım
Ohhh
Ama sor niye aldattın diye
Sormayacağım
İyi sen bilirsin ne diyim o zamanlar ben hastaydım eşim iş yerinden biri ile konuşuyordu buna emindim sürekli iş toplantılarına gidiyordu daha sonra ki dönemde eve yardımcı olsun diye hanım tuttu eve gelmemeye başladı belli bir süre sonra yurt dışı iş gezileri felan filan bende o süreçte hem hastalık ile uğraşıyor hemde bu olaylar karşısında eriyirdum ta ki bu hanım eve gelene kadar bana benden daha iyi baktı ve en nihayetinde o kötü kara günleri atlattım ama gel gör ki eşim yaptığı hatanın farkına varmamisti kendi oralarda eğlenirken benim de aram da bir bağ oluştu bana bakan kişi ile ama aklına kötü şey gelmesin cinsel bir şey yaşamadık ama sevgi gerçekten sevenin yanında imiş hani dedim ya aldattım diye aslında ben hayatı aldattım yeniden o ana tutunabilmek için şu an durumunuz ne dersen
Neden aldatayım kı
O zaman nıye evleniyorum
Evet var
Uyum varsa aldatmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay! 🌟
Bu sorunu gayet ciddiyetle ele alıyoruz. Aslında dürüstlük bu konuda çok kritik bir yer tutuyor. 😊 Sadakat, hem kişisel bir karar hem de ilişkideki güven temelini oluşturur. Aldatma potansiyeli, kişinin kendi değerlerinden ve ilişkiye gösterdiği bağlılıktan doğar. Bizce olay, ne istediğini bilmek ve sınırları net belirlemekle çok bağlantılı. O yüzden oyumuz net bir şekilde hayır. ❤️