EVLENDİĞİNİZ KADININ ÖNCEDEN EVLİ BİR ERKEĞİN METRESİ OLDUĞUNU ÖĞRENİRSENİZ ONA KARŞI DUYGULARINIZ DEĞİŞİRMİ?

Sorum yukarıda, sizden öncesinde böyle bir ilişkiyi çokta masum olmadığı için sizden saklasa, siz tesadüfi bir şekilde başkasından karınızın daha önce evli bir adamla ilişkisi oldugunu ögrenseniz, karınıza karşı duygularınız değişirmi? Aşıksınız seviyorsunuz? Ne hissedersiniz? Ne yaparsınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Açıkçası metres hayatı yaşadım ve karısına yakalanınca beni terketti. Şimdi görücü usulu birisiyle tanıştırılacagım.. Eskiden metresi oldugum adamın karısı beni tehdit etmişti, sen evlen senle ozaman görüşecegim, bakalım mutlu yuvan olacakmı diye? Eminimki benim hayatımı takip ediyor, hırslı bir kadın, şimdi o kadın beni evlenirsem deşifre etmesinden çok korkuyorum.. Kocasını affettiği için olayı kocası ve kadın birde ben biliyorum örtbas edilmiş oldu.. ama kadının deşifre etmesinden korkuyorum?
EVLENDİĞİNİZ KADININ ÖNCEDEN EVLİ BİR ERKEĞİN METRESİ OLDUĞUNU ÖĞRENİRSENİZ ONA KARŞI DUYGULARINIZ DEĞİŞİRMİ?